Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim peditus vermem iyi olmus bende simdi verecem kizima hasta sankiAzad hastadün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi
bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem
günaydınlar..Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne
ya nasıl yapacaksın en azından bakıcı bulana kadar idare etse kardeşinInsallah canim.ama kardesim vazgecti emreye bakmaktan.bizm evde bakarm ama size gelip kalamam diyokaldim mi yine ortada
Insallah canim.diyorum ya hem vaktm olmadi hem de keyfim yoktu almyodm tlfnu elime pek
Tesekkurler canim.toparladm kendimi biraz daha.sakinim takmyorum diyodum ama icten ice dolmusum bayagi patladim rahatladim
Buyuyunce lokal anesteziye izin verecek mi acaba canim?yegenim 7 yasini doldurdu gecenlerde sunnet ettiler ama genel anesteziyle.hastanelerde genel yapiyolarms cogunlukla
Aynen canim ikimiz de icimize ata ata bu hale gelmisiz.o da anlatinca farkettim.dolmus bayagi.ama tepkisinin yanlis oldugunun farkinda keci inadindan donememis beyefendi.ben de resti cekince dank etti kafasina.hic bu kadar kararli konusmamistim onunla simdiye kadar.en iyisinin kendimize zaman ayirarak stres atmak olduguna karar verdik.ayri ayri da zaman gecircez artk.ben de emreyi birakma korkumdan kurtulup ise baslycam.bakici veya kres olck kardesm vazgecti bakmaktan![]()
geçmiş olsun canım inşallah peditus hemen etki ederAzad hastadün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi
Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne
günaydınlar..
aynı Elif Hira bizde öyleyiz üstünü örtüyorum uyanıyor bende uyku tulumu almıştım geçen sene biraz büyüktü akşam deneyeceğim oluyor mu diye.. ateşli bizim bebeler..
ilerlemez inşallah hastalığı ya.Azad hastadün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi
Hava birden soğudu hastalık sezonu açıldı hoş hiç kapatamadık ya geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırsınız
anladım cnm hayırlısı. Aslında bezliyken yaptırsaydınız iyi olurdu. Geçen 2 yaşında yeğenim oldu. Bir iki gün sıkıntı çektiler o kadar. Oda genel değil lokal oldu. Bu arada çok geçmiş olsn.
:) evt yaptırdık bizde 5 aylıkken. Bende hep diyorum iyiki yaptırmışız. İkinci çocuğum erkek olursa 1 aylıkken düşünüyorum hatta.
Cok geçmiş olsun cnm her yerde salgın var yine
Hira hc ortunmuyo uykusunda bile orttugmu anliyo. Havada çok sogudu bütün gece acil yatiyo hapsuruyo. Uyku tulumumu alsam yne
Gecmis olsun canim peditus vermem iyi olmus bende simdi verecem kizima hasta sanki
Sağolun kızlarilerlemez inşallah hastalığı ya.
gökçeninde burnu tıkalı bu gün. Bitki çayı falan veriyim siyodum ama peditus mu versem ki bende acaba;/
günaydınlar..
aynı Elif Hira bizde öyleyiz üstünü örtüyorum uyanıyor bende uyku tulumu almıştım geçen sene biraz büyüktü akşam deneyeceğim oluyor mu diye.. ateşli bizim bebeler..
gecen sene aldgim komple giyilen tulum o olmuyor denedm. Haftasonu alicm yenisini. Ama hangilernden akşam bilemedim bide yorgan gbi geçirilen var kollari acik ama onun elbise gbi gyiliyoya nasıl yapacaksın en azından bakıcı bulana kadar idare etse kardeşin
geçmiş olsun canım inşallah peditus hemen etki eder
kızlar bizde de durum tam olarak bu üzerini örter örtmez nasıl anlıyor hemen bi kıpraşma üzerinden atıyo atamazsa ağlıyo bizde haftasonu uyku tulumu alıcaz geceleri baya serin olmaya başladı
D delimavi 35 ben aslında burlardayım ama genelde gündüz girebiliyorum akşam mira uzun süre telefon tutturmuyo bir de asıl sen burlardasın sanırım :)))
ben direk kollu bacaklı olanlar varya tulum gibi ondan alıcam geçen yılda ondan kullanmıştım rahat oluyo tabi geçen yıl ki baya küçüldü boydangecen sene aldgim komple giyilen tulum o olmuyor denedm. Haftasonu alicm yenisini. Ama hangilernden akşam bilemedim bide yorgan gbi geçirilen var kollari acik ama onun elbise gbi gyiliyo
Aynen bizmkide ondandi boydan kuculmus baya ondan aliym bnde ozzman yneben direk kollu bacaklı olanlar varya tulum gibi ondan alıcam geçen yılda ondan kullanmıştım rahat oluyo tabi geçen yıl ki baya küçüldü boydan
Ayy canim havalar biraz sogudumu hemen kapiyorlar cok geçmiş olsunAzad hastadün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi
Valla gecen sene bimden almistm terletmiyodu. Bilmiyorum bana onerebilcgnz varmi. @minnakkartal snin geçen sene kullandgn ne markaydi terletiyomuyduNe marka alcaksin canim ben gecen sene almistim hep terletti giydiremedim![]()
evet canım ben yaptırıyorum benimde bi doz kaldı galiba seneye :) belki yaparsın belliolmaz :)Kizlar son iki doz tetanoz asim kaldi yaptiranlar varmi sanirm @oslew yaptiriyodun sen. Ptesi yaptrcm bi dozu seneye eylül son doz kaliyo. Bukdr asi yaptiriyorm bidha çocuk yapcmmi orasi meçhul :))
ben bambaki almıştım geçen sene büyük geliyodu bu senede olur heralde denemedim yıkanmaya attım hemen :)Valla gecen sene bimden almistm terletmiyodu. Bilmiyorum bana onerebilcgnz varmi. @minnakkartal snin geçen sene kullandgn ne markaydi terletiyomuydu
Evt bir doz kaldi seneye eylülde :) hayirlisi artik çocuk içinde :)evet canım ben yaptırıyorum benimde bi doz kaldı galiba seneye :) belki yaparsın belliolmaz :)
ben bambaki almıştım geçen sene büyük geliyodu bu senede olur heralde denemedim yıkanmaya attım hemen :)