• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A

Canim benim ya iyice dustuler memeye beyza ogle uykusunda bile kalkip emip geri yatıyor emzirmeyi birakana kadar devam etcek sanirim :KK43:
evet canim çok düşkün oldular memeye ben normalde öğle uykusuna yatirirken emziriyordum bugün emzirmeden yatirayim dedim ayağıma koydum yatmadi kalktı emecekmis emzirdim öyle yattı

Emzik alsaydı yada su içseydi çok rahat ederdin. Aren de uyanıyor su veriyorum tekrar yatıyor. Allah yardımcın olsn. Memeyi zor bırakacak gibi duruyor.

Ya sayfaları okurken sürekli reklamlar çıkıyor. Sizde de öyle mi ?
Bendede öyle ya. Hele bazı reklamlar sayfadan büyük çıkıyo uzunlamasına. Yazılar küçücük kalıyo büyükt küçült iki gündür sinir oldum. Önceden böyle bi sorun yoktu

Ben kipanın içinde satılan ff markasını çok beğeniyorum.ingiliz markasıymış. Özellikle zıbınları defalarca yıkamama rağmen yumuşacık. Devamlı ordan alırım. Kıyafetlerinin kaliteside güzel.
Uyku tulumunu ordan almıştım. Hiç terletmedi gökçeyi.
Yakınınızda kipa varsa bakın derim.

Emzik alsaydı yada su içseydi çok rahat ederdin. Aren de uyanıyor su veriyorum tekrar yatıyor. Allah yardımcın olsn. Memeyi zor bırakacak gibi duruyor.

Ya sayfaları okurken sürekli reklamlar çıkıyor. Sizde de öyle mi ?
Evet canim çok zor bırakacak gibi gözüküyor reklam bende de cikiyor
Teyzeler panduf aldım kızıma vicco nun soğıdı burası baya çorapla geziyo evde hiç içime sinmiyoduEki Görüntüle 1645401
çok tatlı canim gule gule giysin Öyku

A apriori11 canim yapiyorsundur belki ama Azad in burnunu serum fizyolojik le ac bol bol muhtemelen burnu tikanik olduğu için hırıltı oluyordur
Evdeki bitmiş söyledim eşim şimdi almış işyerinin oradaki eczaneden akşam açıcam. Gerçi akıyor baya iyice sünğklü oldu. Sümkürmeyi bilmedikleri için ben çirkin ol diyorum o sırada burnunu kırıştırıp fış fış yapınca baya akıyor

Ben kipanın içinde satılan ff markasını çok beğeniyorum.ingiliz markasıymış. Özellikle zıbınları defalarca yıkamama rağmen yumuşacık. Devamlı ordan alırım. Kıyafetlerinin kaliteside güzel.
Uyku tulumunu ordan almıştım. Hiç terletmedi gökçeyi.
Yakınınızda kipa varsa bakın derim.
bende çok beğeniyorum ff yi çok güzel kıyafetler var biraz pahalı oluyo ama hakediyo yani bende normal tulum alıyorum rahat oluyo

Sizin yerler fayanstır bide soğuk olur canım iyi yapmışsın. Güle güle giysin öykücük
Peki baktın mı bunlarında ortopedikleti oluyo muymuş. Yoksa içleri düz mü
tahta ama soğuk ortopedik değil zaten kıyafet satan bi mqğazadan aldım burda çok seçeneğim yok anneme gidince bakıcam tekrar daha iyi bişey bulursam bunu annemde bırakırım dedim oraya da almam lazım çünkü taşımayla olmuyo bu iş

Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim:KK45: kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdaya geçemedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran:KK43: gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor:mad: artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum:110:

DSC_0089.webp DSC_0090.webp DSC_0091.webp böyle içi ben sert taban olduğu için tercih ettim

bende çok beğeniyorum ff yi çok güzel kıyafetler var biraz pahalı oluyo ama hakediyo yani bende normal tulum alıyorum rahat oluyo

tahta ama soğuk ortopedik değil zaten kıyafet satan bi mqğazadan aldım burda çok seçeneğim yok anneme gidince bakıcam tekrar daha iyi bişey bulursam bunu annemde bırakırım dedim oraya da almam lazım çünkü taşımayla olmuyo bu iş
evet biraz pahalı. Bende indirim günlerini takip ediyorum internetten. Geçen sene uyku tulumunu 35 e almıştım. Sezon sonundan geçtiğimiz ilk baharda 7 liraya iki tane kazak aldım bu kış tam olur. Tayt falan almıştım 5 liraya onlarda yine tam olur. Bu seneye yatırım yapmıştım baya:)

Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim:KK45: kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdaya geçemedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran:KK43: gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor:mad: artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum:110:
bilinen standart şeyler dışında önerebileceğim hiç bişey yok malesef. Onlarıda denemişsinizdir kesin. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz. :(

evet biraz pahalı. Bende indirim günlerini takip ediyorum internetten. Geçen sene uyku tulumunu 35 e almıştım. Sezon sonundan geçtiğimiz ilk baharda 7 liraya iki tane kazak aldım bu kış tam olur. Tayt falan almıştım 5 liraya onlarda yine tam olur. Bu seneye yatırım yapmıştım baya:)

bilinen standart şeyler dışında önerebileceğim hiç bişey yok malesef. Onlarıda denemişsinizdir kesin. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz. :KK43:
Bizim buralarda Kipa yok hiç görmedim de İstanbul'da ama Konya'da eve yakın vardı ben de bakmıştım ama markette satıldığı için pek tercih etmemiştim ve markete göre de pahalı bulmuştum. Madem memnunsunuz bi dahaki Konya seferinde bi ziyaret ederim Kipa'yı ;)
Bu arada bizim ev cami gibi her taraf halı dolu, azad yakın zamana kadar emeklediği için hiç boş yer bırakmamıştım evde üşütmesin diye, ama yine de panduf alayım eksik kalmayayım ;)

Bizim buralarda Kipa yok hiç görmedim de İstanbul'da ama Konya'da eve yakın vardı ben de bakmıştım ama markette satıldığı için pek tercih etmemiştim ve markete göre de pahalı bulmuştum. Madem memnunsunuz bi dahaki Konya seferinde bi ziyaret ederim Kipa'yı :KK66:
Bu arada bizim ev cami gibi her taraf halı dolu, azad yakın zamana kadar emeklediği için hiç boş yer bırakmamıştım evde üşütmesin diye, ama yine de panduf alayım eksik kalmayayım :KK66:
aynı tepkiyi bende vermiştim :) marketten kıyafer mi alınır diye:)
Bi arkadaşımın ablası ingilterede yaşıyo manchester da. O iyi bi marka olduğunu söyledi. Çocuklarına ordan alıyomuş. Bi deniyim dedim hakikaten çok güzeller.
Ama geç kaldın size yakın olan o kipa kapandı:KK53:
Diğeride ocak gibi kapanacakmış. Konyada avmler marketler çoğalınca kipanın kârı düşmüş kapatıyolar malesef. Bize uzak olmasına rağmen sırf ff için oraya gidiyodum. Üzüldüm baya.

aynı tepkiyi bende vermiştim :) marketten kıyafer mi alınır diye:)
Bi arkadaşımın ablası ingilterede yaşıyo manchester da. O iyi bi marka olduğunu söyledi. Çocuklarına ordan alıyomuş. Bi deniyim dedim hakikaten çok güzeller.
Ama geç kaldın size yakın olan o kipa kapandı:KK53:
Diğeride ocak gibi kapanacakmış. Konyada avmler marketler çoğalınca kipanın kârı düşmüş kapatıyolar malesef. Bize uzak olmasına rağmen sırf ff için oraya gidiyodum. Üzüldüm baya.
Aa ne saçma burda baya var kipa ama büyüklerinde var kıyafet

Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Akademi filan umrunda değil artık. Bu ikimizin çocuğu ise tüm yükü tek başıma sırtlayamam artık. Ruhen de bedenen de gücüm kalmadı. Tüm hayatım değişti ben değiştim. Evlendiğimizden beri yüksek lisans doktora akademi derken hiç yanımda olmadın destek olmadın. Kursa giderken döneceğin saatleri saydım sen doktora derslerine gittin. Göçebe gibi yaşamaktan bıktım. Ben uyudutuyorum ben uykusuz kalıyorum hastalanıncs ben zorla ilsçlarını içiriyorum. Yemese bike her öğün yrneğini yediriyorum. Sadece benim çocuğum mu. Bir saatlik oyunla mı babalık yeterli. bunaldım yoruldum. eşime attığım mesaj ama cevap vermedi. Çok kızmıştır. Annem de bunaltıyo hep oraya gideyim istiyor. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Birşey olunca da hastalanınca biz bakıyoruz diyo. Oğlum desen azıcık uykuyu da kaybetti sürekli mızmız. yaptığım yemekler sürekli çöğe gidiyor. Artık kimseyi memnun edememe durumundan sıkıldım.

Back
X