• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ümraniye canpark avm'de var canım..hatta oraya gelicek olursan haber ver bana çok yakın :KK39:
teyzeme gittiğimde ist a zırt pırt gittik oraya o da 20 dk yürüme mesafesinde evine belki karşılaştık bi yerde :)

Kizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm. :KK43:
Çok geçmiş olsun Allah korumuş.

@apriori11 gecmis olsn cnm cok okuyamadm ama azad hasta snrm umarım iyileşmiştir, S sailormoon123 seninkide mi doktora yapio bzmkide basladi haftanin 4 gunu aksam derslere gidiyo daha 2. Hfta OLMASINA ragmen proje mAkale vs hc konusamioruz biZe gel onumDeki hafta bulusalim yakin da oturuoruz dertlesirz çekiştiririz bzmkileri
@oslew panduflariniz cok gZl bende kapali ayakkabı Bakcam bide panduf alim bari
olur valla çok pis gıybeet yapasım var :)

Tivibu'yu çok seviyorum ben yaa..güzel oluyor..hem izleyemediğim diziyi istediğim zaman izliyorum,hemde izlerken işim oldukça durdur izle yapıyorum..
Hatta şu an "kiralık aşk"ı izliyorum ve 20 dk geriden geliyorum :KK54:
ben de bu özelliğini kullanıyorum başka da bir halta yaramıyor zaten

evet canım saat yazan yer. Apple ın kol saatleri var ya. Telefonla senkronize edilen onun uygulaması. Keşfet kısmında varmış. Bende bakmamıştımda gökçe rastgele bakarken açıyo nasıl beceriyosa.
Bana mesaj gelmişti 600 küsürlerde 3 gb internetim normalde. Ama video olunca ne olduğunu anlamadım bi mesaj geldi internet paketiniz bitmiştir diye. O da anında gelmiyo sanırım. O sırada da video açık olunca gitti tabi.
Bende eve bağlanmasını dört gözle bekliyorum. Böyle daha pahalıya patlıyo ama bi türlü denk gelmedi
benim oğlum da siriyi keşfetti habire onla vıdı vıdı konuşuyor ben de ki uygulama ingilizce birde

Valla güzelin,olaylar anlattığın gibiyse kocan baya baya haksız..ama bilerek mi yapıyor da umursamıyor yoksa bilmeden mi yapıyor o önemli..bunuda en iyi analiz edecek olan sensin tabiki..

Aaay keşke hazırda olsaydı ya da bugün alsaydın..

Ümraniye canpark avm'de var canım..hatta oraya gelicek olursan haber ver bana çok yakın :KK39:
umursamadığını sanmıyorum yetiştiriliş tarzı böyle. Sülaledeki bütün erkekler böyle hatta eşim bir tık iyi gibi sinirim yatıştı zaten anlık cinnetti

Kızlar ben bir zombi doğurmuşum haberim yok. Bir haftadır her Allahın günü uyumuyor çocuk. Bugün sabah yedide kalktı. Kahvaltıya ağzını sirmedi çorba yaptım içmedi. uykusu var uyutmaya çalıştım tam üç buçuk saat emzir salla emzir salla. gözler kıpkırmızı dalamıyor. Artık sinirim bozuldu yastığı kapadım ağzıma çığlık attım. Oyun oynamıyo altını değiştirtmiyo. Sadece on dakika uyuup uyandı. Saat on buçuktan beri sallıyorum 45789 tane ninni söyledim ve yeni uyudu. gece de her yarım saatte bir uyanıyor. Dii öi

Kızlar ben bir zombi doğurmuşum haberim yok. Bir haftadır her Allahın günü uyumuyor çocuk. Bugün sabah yedide kalktı. Kahvaltıya ağzını sirmedi çorba yaptım içmedi. uykusu var uyutmaya çalıştım tam üç buçuk saat emzir salla emzir salla. gözler kıpkırmızı dalamıyor. Artık sinirim bozuldu yastığı kapadım ağzıma çığlık attım. Oyun oynamıyo altını değiştirtmiyo. Sadece on dakika uyuup uyandı. Saat on buçuktan beri sallıyorum 45789 tane ninni söyledim ve yeni uyudu. gece de her yarım saatte bir uyanıyor. Dii öi

Daha once boyle degildiyse distir muhtemelen canm.emreyi de hala salliyorum uyumadi bir turlu:(yiprandim valla artik hayirlisiyla bi buyuseler:(

Ağrı kesici versene bi de belki ağrısı vardır rahatlar

Efe'nin 1 yaş doğum gününde kendim bjk konseptli şeker hamurlu kurabiye yapmıştım.. Şimdi bu cumartesi yakın arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü olucak ve onlarda bjk konsept yapıyorlar :KK49: bende sürpriz olarak bjk'li şeker hamurlu kurabiye yapıcam onlara..hamuru yoğurdum dolapta 1 saat dinlenecek şimdi,akşama bitiririm..

Arkadaşımın kızı için yaptığım kurabiyeler ve sunacağım kutu..Güzel sürpriz olucak inşallah..

image.webp
image.webp

teyzeme gittiğimde ist a zırt pırt gittik oraya o da 20 dk yürüme mesafesinde evine belki karşılaştık bi yerde :)

Aaaaa evet valla olabilir..

ben de bu özelliğini kullanıyorum başka da bir halta yaramıyor zaten

hahahahah kız güldürdün beni..daha nolsun..yani bana yetiyor,benim için en önemli ve güzel özellik bu..

Kızım gece sürekli emiyor memeyi çektiğim an uyanıp ağlıyor sabaha karşı kalkıyor abilerini gönderirken uyanık oluyor yine meme istiyor çocuklarla mi ilgileneyim Eceyimi emzireyim şaşırdım artık sabaha kadar uyanık vaziyetteyim kızlar çok düşkün oldu memeye ya ne yapcam ben şaşırdım en azından gece az emse raziyim su veriyorum sinirleniyor başlıyor ağlamaya illa emecek:KK43:
Bizde de durum aynı canım sabaha kadar memede artık çok yoruldum. Anne sütünün önemine inanmasam hiç sabretmeyecem ama 2 yaşa kadar ömrüm tükenmezse iyi :(

tunaydin. telefondan son sayfaya bakip cikiyorum bilgisayari actigimda okuyacagim ne yapiyonuz ne ediyonuz :d

Kızlar kaç gündür alıntı yapıp yazmaya fırsat bulamıyorum malum ev yerleştirmek zor. Önceden yaptığım alıntılar sayfayi kapatsam da duruyordu telefonu güncelledim artık kayıtlı kalmıyor Oysaki yazmak istediğim çok şey vardı :(

Back
X