Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen sene almistim kuzudan ve cok isimize yaramisti sürekli yanımızda gezdiriyorduk. Ninnilerini çok sevmişti kerem alp. Hala seviyor kuzuyu ama artık masalları dinliyor büyüdü ya tospa:))
Doğum günün kutlu olsun canım. Gönlünce geçireceğin nice güzel yılların olsun inşallah :)
nice yaşlara canim
Gel canim gel yedirir annem Mirayi da annem bayılıyor çocukları yedirmeye:))
canim ben de artık huy haline getirdi diye dusunuyorum gece uykusuna yaptığında bile çıt çıksa uyanıyor esimi sürekli uyarıyorum öksürme yatakta dönme ses yapma diye ebeveyn banyosunu gece kullanmayı yasakladim hemen kalkıyor cunku
sağlıklı huzurlu nice yaşlar gör canım. Doğum günün kutlu olsun.Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba![]()
Sağol canımsağlıklı huzurlu nice yaşlar gör canım. Doğum günün kutlu olsun.
canım A apriori11 nin yazdığı gibi aliexpress çin malı endişesi taşımıyorum aslında ben aldığımız yedirdiğimiz ne bilim hemen herşeyin sahteciliği var sadece parayı veririm gelmez uzun sürer uğraş dur diye almıyorum ama galiba çorapları getirtcem ordan :))Hangi site canım çin alışveriş sitesi dediğin. Bakayım bi duymadım hiç
al canım kartları bencede. Hayvanlarla renkleri göstermeyi düşünüyorum. Hayvan resimleri falan hoşuna gidiyo.
kum boyamanın önünde bende epey bi durdum:) sonra gökçe bunları yer dedim bıraktım:))
@oslew de mirayı yedirebileceğini düşünüyodu amanice yaşlara canim
Gel canim gel yedirir annem Mirayi da annem bayılıyor çocukları yedirmeye:))
canim ben de artık huy haline getirdi diye dusunuyorum gece uykusuna yaptığında bile çıt çıksa uyanıyor esimi sürekli uyarıyorum öksürme yatakta dönme ses yapma diye ebeveyn banyosunu gece kullanmayı yasakladim hemen kalkıyor cunku
Sağol canım. Kıyafet konusunda sanırım bende cesaret edebilirmiyim emin değilim ama o tarz ürünler varsa iyiymiş cidden. İnceleyeyim biÇin internet sitesi aliexpress kızlar. Biz ordan ya da ig den almaya korkuyoruz malum Çin malı korkusu. Ama azad 6 aylıkken emeklemeye başladığında ev güvenlik eşyalarını ordan almıştık ve inanılmaz ucuza gelmişti. Dolap kilitleri, köşe koruyucu bantlar vs baya almıştık.
Geliyo gelmesine de yürüyerek geliyor sanırım 2 ayda geldi bizim ürünlercanım A apriori11 nin yazdığı gibi aliexpress çin malı endişesi taşımıyorum aslında ben aldığımız yedirdiğimiz ne bilim hemen herşeyin sahteciliği var sadece parayı veririm gelmez uzun sürer uğraş dur diye almıyorum ama galiba çorapları getirtcem ordan :))
@oslew de mirayı yedirebileceğini düşünüyodu amamira zorlu bi sınav ama keşke imkanım olsa da gelsem
ece güzel serer deseydin :)Yarin da çeyiz gidecekmis beni çağırdılar çeyiz sermeye biz de Eceyle çok güzel çeyiz sereriz![]()
Sevdiklerinle beraber nice yaslara canimKızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba![]()
ben 15 aydır kaynaşığımda noluy..bu sabah annem kahvaltı yaptırmaya çalışıyomuş kaşığı alcam diye tutturmuş annemde belki kendi yer diye verdim diyo almış bebeğine yediriyomuş bide hımm hımm yapıyomuş@minnakkartal şöyle bütün gün beraber olsaydık bi kaynassaydım mirayla :)
Al benden de o kadaebizdeki durumda bu sağa sola bile dönmeye çekiniyorum robot gibiyim
ben 15 aydır kaynaşığımda noluy..bu sabah annem kahvaltı yaptırmaya çalışıyomuş kaşığı alcam diye tutturmuş annemde belki kendi yer diye verdim diyo almış bebeğine yediriyomuş bide hımm hımm yapıyomuş
Eceyle ceyiz serme valla gozumun onune getirdim guluyom siz.serersiniz artik ece de bi guzel yerler de gezdirerek toplar eceye yardima nehiri de.gonderebilirim iki cok guzel hallederler o isi :)Yarin da çeyiz gidecekmis beni çağırdılar çeyiz sermeye biz de Eceyle çok güzel çeyiz sereriz![]()
valla dün gece sallıyodu bebeğini baktı hala gözü açık üstüne oturdu olmadı yastığı kapadı artık yemezse ne yapar bebeğe bilmiyorumonum bebegi de yemez o zaman gorur yemek yememek neymis nasi bisey oldugunu![]()