Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne denir ki bilemedim bu da ayrı bi zor durum ama eğer bitmicekse de ayırmayın evi benceYalnız kalmak istiyorum aslında. İzin alsam gitsem bir hafta bi yerlere diyorum ama bitirmem gereken bir ihale dosyası varizin vermezler.
Evde kavga dövüş yok ki. Sesimizi bile yüksekseltmeyiz düzgünce. Ne oldu bu noktaya geldik bilmiyorum. Oda üzülüyordur heralde :/ belli etmiyor olsa da. Ben onu 17 yaşımda tanıdım. 12 yıldır üstüme titrer gercekten severdi beni. Ama 1.5 aydır herşey farklı. 3. Birinden bile şüphe ettim ama oda yok. Olsa yalan söylemez. Ve şüphe ettiğim için daha da kötü oldu aramiz. Çok utandım zaten ondan şüphe ettiğim için. Aramız düzelir mi? Düzelirse ne zaman vs vs
Kafam allak bullak.
Canim benim ya belkide bi anlik sinirle soylemistir belliki cok seviyorsun umarim hersey gonlunce olurYalnız kalmak istiyorum aslında. İzin alsam gitsem bir hafta bi yerlere diyorum ama bitirmem gereken bir ihale dosyası varizin vermezler.
Evde kavga dövüş yok ki. Sesimizi bile yüksekseltmeyiz düzgünce. Ne oldu bu noktaya geldik bilmiyorum. Oda üzülüyordur heralde :/ belli etmiyor olsa da. Ben onu 17 yaşımda tanıdım. 12 yıldır üstüme titrer gercekten severdi beni. Ama 1.5 aydır herşey farklı. 3. Birinden bile şüphe ettim ama oda yok. Olsa yalan söylemez. Ve şüphe ettiğim için daha da kötü oldu aramiz. Çok utandım zaten ondan şüphe ettiğim için. Aramız düzelir mi? Düzelirse ne zaman vs vs
Kafam allak bullak.
Afiyet şeker bal olsun kuzuya löp löp et olsunKizlar birsey rica edicem sizden. Kardesimin 8 aylik bebegi var dr gelisimi geride demis. Bebek cok istahsiz birde dis cikarmaya basladi ki dahada kesildi istahi puturlu yiyemiyor kusuyor. Annesi farkli tarifler denemek istiyor ben aklimda olanlari soyledim. Sizlerde cok guzel tarifler paylastiniz burada zahmet olmazsa tekrar yazarsaniz cok makbule gecer. Mesela ben A apriori11 nin domates corbasini tarif ettim bugun bebegin hosuna gitmis yemis birkac kasik
inşallah herşey düzelir seven çiftler ayrılsın hiç istemem sizi hiç istemem o kadar belli ki sevgin açık açık konuşsan ne kdr sevdiğinden bahsetsen aşk da gurur olmaz öyle doğdu ki zaten ayrılmak da istemiyorsun önce tüm itirafları kendine yapıp sonra aynılarını ona sıralasan hani derler ya ben elimden geleni yaptım işte onu yap ki hiç pişman olma sonrası allahtan o en hayırlısını bilir yazar uzunca yazdım belki ama hissettiklerimide ifade edememiş de olabilirim her ayrılan ailede büyüyen çocuk da sefil olmuyo bak sende bende bunun örnekleriyiz lütfen yıpratmamaya çalış kendiniHiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.
planımız kk bayanlarıyla buluşmak :) bizim için sorun değil tabiki sen gelmek istersen. Düşün taşın iletişime geçelim olur mu.Bizde
canim siz planinizi bozmayin bizim icin.
Cnm tekzen de kalemleri var bunların. Ablam mutfagını falan yaptı çok da güzel oldu hemde hiç yorulmadı.Kizlar fayans aralarindaki dez diyolarya oralari beyzalatmak icin bisi buldum sihirli su diye satiliyo sikip 2dk bekletiyosun bol su durula bembeyaz![]()
Öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsn cnm. Ama inan her evlilikte kavgalar oluyor. Öyle çabuk pes etmeyin. Keşke biraz ayrı kalıp birbirinizi özleyip daha sakin düşünseniz..Hiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.
planımız kk bayanlarıyla buluşmak :) bizim için sorun değil tabiki sen gelmek istersen. Düşün taşın iletişime geçelim olur mu.
Cnm tekzen de kalemleri var bunların. Ablam mutfagını falan yaptı çok da güzel oldu hemde hiç yorulmadı.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsn cnm. Ama inan her evlilikte kavgalar oluyor. Öyle çabuk pes etmeyin. Keşke biraz ayrı kalıp birbirinizi özleyip daha sakin düşünseniz..
pufpuff iyi ki doğdun.. Mutlu yıllar cnm. (İlk değil ama son kutlayan oldum sanırım :)
AferinKızlar bugün kurabiye yaptm. Tadı inanılmaz güzel. Şiddetle tavsiye ederim Eki Görüntüle 1657821
Ayyy yakalandımAferin![]()
Hiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.
Dün evi ayırmak isedigini söyledi.
Bizde 12 yılda çok kavga ettik ama bu baska. Konuşulup çözülecek bişey değil.
pufpuff iyi ki doğdun.. Mutlu yıllar cnm. (İlk değil ama son kutlayan oldum sanırım :)
Kızlar bugün kurabiye yaptm. Tadı inanılmaz güzel. Şiddetle tavsiye ederim Eki Görüntüle 1657821
2ml cnmKizlar aferin surubu kac ml verdiniz bebisleri burun akintisinda
Aferin![]()
Kızlar bugün kurabiye yaptm. Tadı inanılmaz güzel. Şiddetle tavsiye ederim Eki Görüntüle 1657821 [/Qtarifinide alalm öyleyse![]()
Hı hııı tadı inanılmaz güzel ama azzıcık yedin, ben de bunu yedimAyyy yakalandımBaşkanım unuttum ben seni ya
ama sor sor kaç tane yedin diye. Valla azıcık yedimm.