bu sabah biraz daha ii gibi ama sağlamadım yine de
düne göre daha ii ama ne ii geldi bilmiyorum herşeyi denedim :))
ay çok güzel olmuş
bi çok kişinin dediğine göre memeden tiksindirmemek gerekiyormuş tabi başka türlü bıraktırmak zor olursa ne yaparız bilmiyorum ama ben önce azaltıp sonra vazgeçirmeyi denicem işe yaramazsa belki son çarem olur şuan bilemiyorum artı bende psikolojik olarak hazır değilim zaten çok az birlikteyiz memeyide kesince bağımız azalacak başkalarıyla aynı olucam gibi geliyor manyak bi duygu işte ki herkes yememesini emmeye bağlıyo bırakınca sütte içer yemek de yer diyolar kiloya takık olduğum halde cesaretim yok
sağol canım onu denemedim ama aklımda
ya ne güzel keşke miradada işe yarasaydı dün teyzem kızına yemek yedirken yanına gitmiş izliyomuş teyzem bi kaşık yedirmeye çalışmış bi daha gün boyunca teyzeme gitmemiş
ben kiloya takığım feci hemde ama hiç bir şey işe yaramadı üstelik altı ayına kadar persentil değeri zirvedeydi ve ek gıda alerji kabızlık üçgeniyle şuanki durumdayız hiç yememesi kötü yiyip sonradan yememesi de kötü gerçekten çocuk bakımında en zor şey ne deseler tereddütsüz yeme olayı derim
ya bizde de durum tam tersi eşim bi gün telefonu elimden alıp atacak hoş şu ara onu mira yapıyo oda oh ya aferin kızım diyo forum instagram watsap Google maillerim fln hep bi şekilde uğraş halindeyim şu mesajın biraz dürttü beni akşamları kota koyucam kendime ve tabi haftasonları
bizde aynı üzerini açamazsa mızır mızır uyanıyo uyku tulumuna geçtik bende lcw den aldım
ay bide senin mesajlarından sonra beni bi gülme tutuyo yahu :))
bugün daha şükür bende bi daha olmaz emzirmeyi bilmemekten falan diyodum ama alakası yokmuş