2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben ısırıklara değil de Ecenin gülümsemesine takıldım :) çok tatlı maşallah.

Kızlar hepinize teşekkür ederim Can'ım iice acımaya başladı bu gece iptal emzirmem diğerindede yarım saat kaldı ucu büzüştü resmen birini ii ederken diğerinden olucam heralde hemen geçer inşallah

@yaz yagmuru canım Bencede kaşıntı için bişi sür mutlaka bide gerçekten çok tatlı çıkmış maşallah
tesekkur ederiz teyzeleri resmini cekcem durmuyor ben de koltuğa yatirdim gülmeye başladı:))

Ben bu yüzden betülü gündüz uykusunda yatağına koymuyorumki uyanınca kalkıp gelsin beşikten inmeye kalkıyo allah korusun bacağını kaldırıyo yukarı kendini bi çekebilirse yere yapışır

@minnakkartal ay çok geçmiş olsun çok fena olmuş yaa

@yaz yagmuru en kötüsü başlamış sizde de betüld eçok zamandır var normalde oynamadığı oyıncaklar bile kıymete biniyo
Onu geçtim eşim benim telefonu aldın eline kıyamet kopuyo bana geri verince susuyo
Dün misafir vardı kv de telefonumdan niloya açtım izliyo misafir kızda izlicem dedi kızın önüne geçiyoki bakamasın bi de dönüp bakıyo ki bakıyo mu
Betuse bak sen ya gozumun önünde canlandı o hali inşallah gecicidir bir de pipetli bardak var onu çok seviyor onu da aldı yigenimin elinden

Dün işyerinde eşimin arkadaşının 4,5 aylık bebeği gripmiş üzerine yorgan örtmüşler, yorgan bebeğin kafasına gelmiş nefes alamamış vefat etmiş. Dün gece eşim uyuyamadı, sürekli kalkıp Arda'nın üstüne baktı en son dedi ortamıza yatıralım diye tamam dedim sabaha karşı yanımızda yattı. Çok kötü bir durum Allah sabırlar versin Ailesine.

Bulaşık makinasının tablet deterjan paketi vardı açılmamış Ece bugün tutturdu aç mama diye zor aldım elinden sonra eşim marketten alışveriş yapmış makarna paketini aç mama diye tutturdu makarnayi yiyecekmis alem bunlar vallahi

Geçen haftalarda buraya yan komşumuzla ilgili birşey yazıcaktım, kizı Arda'dan 1 hafta büyük. Bilgisayarın ekranı bozuk olduğu için pc yi tv'ye yansıtıyorum eşim gördü dediki ya oda buraya üyeyse dedi aman ne olacak kötü birşey yazmıyorumki dedim sonra yinede yazmaktan vazgeçtim. Dün gece rüyamda burda yan komşuyla tanışmışım rüyama girmiş. Ey yan komşu burdaysan tanışak, çocuklar oyun arkadaşı olsun :D :D :D

Dün işyerinde eşimin arkadaşının 4,5 aylık bebeği gripmiş üzerine yorgan örtmüşler, yorgan bebeğin kafasına gelmiş nefes alamamış vefat etmiş. Dün gece eşim uyuyamadı, sürekli kalkıp Arda'nın üstüne baktı en son dedi ortamıza yatıralım diye tamam dedim sabaha karşı yanımızda yattı. Çok kötü bir durum Allah sabırlar versin Ailesine.
Çok aci Allah sabır versin

allah ailesine sabir versn bir bebek dha melek oldu desene:( cok uzuyorm bebeklern olum haberlerine beni okdr etkiliyoki okurken icm gitti

allAh rahmet eylesin ailesine sabırlar versin zor demek az kAlır tırnağına bişi olsa aklımız çıkıyo

Bulaşık makinasının tablet deterjan paketi vardı açılmamış Ece bugün tutturdu aç mama diye zor aldım elinden sonra eşim marketten alışveriş yapmış makarna paketini aç mama diye tutturdu makarnayi yiyecekmis alem bunlar vallahi
Ne güzel vallahi bana da nasip olsa keşke bizimki yiyeceklere eh deyip çöpe atmaya çalışıyo
Geçen haftalarda buraya yan komşumuzla ilgili birşey yazıcaktım, kizı Arda'dan 1 hafta büyük. Bilgisayarın ekranı bozuk olduğu için pc yi tv'ye yansıtıyorum eşim gördü dediki ya oda buraya üyeyse dedi aman ne olacak kötü birşey yazmıyorumki dedim sonra yinede yazmaktan vazgeçtim. Dün gece rüyamda burda yan komşuyla tanışmışım rüyama girmiş. Ey yan komşu burdaysan tanışak, çocuklar oyun arkadaşı olsun :KK70: :KK70: :KK70:
ay bende özellikle ilk başlarda buraya yazarken öyle panik oluyodum ki ya tanıdık varda diye sonrada haziran annesi yok tanıdığım diyip kendimi rahatlatıyodum malum girişte bebeklerin kimliğini soruyorlar ya >.<

Gökçe uyuyodu bende iş yapıyodum akşam misafirim var diye.
Birden gökçenin uzaktan kumandalı arabası geçti korifordan. Aklım çıktı resmen. Koridora geçtim bi baktım gökçe elinde kumandayla sırıtıyo.
Bu sıpa park yataktan nasıl çıktı. Boyu bile yetişmez. Basacağı bi yerde yok. Ya düşseydi. Halı bile yok yatağının önünde.
Uyurkende rahat yok artık. Ben nasıl engellicem bu çocuğun ordan inmesini:KK43:
nasıl cıktı kı ole canım yaaa, aljalhalhla ben bızımkıne bakıyorum,kafası park yatagın bıtımındee. yanı kafası gozukuyor bı tek. boynunda bıtımı.hanı ordan cıkması ıcın parende atması lagzım herhalde :) nasıl cıktı senınkı sasırdım vallaa :)
Cok basit engelleyemicen ben besigin etrafına neler koydum düşerse yine diye umutta beni korkutuyor mutfağa arkamdan sessizce geliyo arkami bi dönüyorum ki ordan siritiyor:)
ya kızlar sızın besıklerın boyu kısaa, yada benım kuzunun boyu cok kısaa,:) nasıl cıkıyor sızınkılerr anlamıyorum vallaa :)

Bugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
ayh cok kotu canım yaa gecmıs olsunn. d vıtamını kapsullerınden sur vallaa. benımkıde artık emmeyı bırakıyor gıbı, ısırıyor bılerek o yuzden hıc emzıremıyorum artık, dolayısıyla ıyıce azaldıı. bı tek gece uyurken ondada hıc bır sey yok gıbı

Kizlar kizimin haline bakarmisiniz sinek isirmisti ya kasiyip duruyor elinde de var:KK43:Eki Görüntüle 1691917 Eki Görüntüle 1691918
ayhh gecmıs olsun canım, sudokrem falan sur varsa canım. ayh yavruda güluyor yaaaa yavrumm :)

ayh bole okuyunca ıcım gıttı yaaa, o aıle nasıldır sımdı kahrolmustur yaa. 9 ay bekle bakk gozunden sakın. Allah korusun yarabbımm tüm yavrularıı :KK43:

Allah rahmet eylesin. Kuzum benim. Hiç Kıyamam ki ben çocuklara. Allah ailesine sabır dayanma gücü versin.

nasıl cıktı kı ole canım yaaa, aljalhalhla ben bızımkıne bakıyorum,kafası park yatagın bıtımındee. yanı kafası gozukuyor bı tek. boynunda bıtımı.hanı ordan cıkması ıcın parende atması lagzım herhalde :) nasıl cıktı senınkı sasırdım vallaa :)
ya kızlar sızın besıklerın boyu kısaa, yada benım kuzunun boyu cok kısaa,:) nasıl cıkıyor sızınkılerr anlamıyorum vallaa :)

ayh bole okuyunca ıcım gıttı yaaa, o aıle nasıldır sımdı kahrolmustur yaa. 9 ay bekle bakk gozunden sakın. Allah korusun yarabbımm tüm yavrularıı :KK43:
Gökçede çıkamıyor canım :) ama bazen kendi içindeyken sallıyor. Belki dallarında eğilimiştir oda öyle çıkmıştır :) aklıma bi o geldi valla

ayh cok kotu canım yaa gecmıs olsunn. d vıtamını kapsullerınden sur vallaa. benımkıde artık emmeyı bırakıyor gıbı, ısırıyor bılerek o yuzden hıc emzıremıyorum artık, dolayısıyla ıyıce azaldıı. bı tek gece uyurken ondada hıc bır sey yok gıbı

ayhh gecmıs olsun canım, sudokrem falan sur varsa canım. ayh yavruda güluyor yaaaa yavrumm :)

sağol canim hiraysen bir krem önerdi onu alcam yarın evde kaşıntı için Dr şurup vermişti onu icirdim

Gökçede çıkamıyor canım :) ama bazen kendi içindeyken sallıyor. Belki dallarında eğilimiştir oda öyle çıkmıştır :) aklıma bi o geldi valla
yanı dusunuyorum dusunuyorum nasıl cıkıyor bu yavrular anlamadım vallao_Oo_O
benım kuzuda ellerıyle tutuyor ıkı yanı ole sallıyor ole yapıyor ama cıkmak ımkanı yok yanii çıkamaz :KK43:
sağol canim hiraysen bir krem önerdi onu alcam yarın evde kaşıntı için Dr şurup vermişti onu icirdim
tekrar gecmıs olsun canım , işallah ıyı gelır de ıyılesır yavrum :)

Uyku tulumu giydiren kizlar icine tek kat pjamami 2 kat pjamami giydiriyorsunuz ayagina corap giydiriyomusunuz yada ustune ekstra ince bisi ortuyomusunuz bebisleriniz uyku tulumuyla rahat edebiliyormu alayim diyorum ama aklimda bu sorular var :confused:

Uyku tulumu giydiren kizlar icine tek kat pjamami 2 kat pjamami giydiriyorsunuz ayagina corap giydiriyomusunuz yada ustune ekstra ince bisi ortuyomusunuz bebisleriniz uyku tulumuyla rahat edebiliyormu alayim diyorum ama aklimda bu sorular var :confused:
Bu saatte ben denk geldim soruna. :) Tek kat pijamayla giydiriyorum ben. Corap giydiriyorym ustunu ortmedigim icin.
Ben de cok tereddutlu aldim tulum. Cunku oglum uykuda tur atiyodu resmen.hatta once bimden alip deneme yapayim dedim:) tulumla da rahat donebildi.ustunde bisey tutmuyo zaten ortmeye kalksam da.

Valla ben kolsuz çıtçıtlı uzun kollu çıtçıtlı ince pijama giydiriyorum altta bazen külotlu çorabını bırakıyorum üstüne pijama bazen pijama üstü kısa çorap bizim ev soğuk oluyo baya klimayla ısınıyoruz ama camlardan falan soğuk geliyo hatta salonda yatıyoruz yine öykünün yatağını aldım buraya üstüne de uyku tulumu tabi bi de pamuk yorgan battaniye atıyorum zaten kollar falan dışarda yatıyo zaten terleme falan olmuyo bilmiyorum fazlamı ama terlemediği için azaltmadım kıyafeti

allAh rahmet eylesin ailesine sabırlar versin zor demek az kAlır tırnağına bişi olsa aklımız çıkıyo

Ne güzel vallahi bana da nasip olsa keşke bizimki yiyeceklere eh deyip çöpe atmaya çalışıyo
ay bende özellikle ilk başlarda buraya yazarken öyle panik oluyodum ki ya tanıdık varda diye sonrada haziran annesi yok tanıdığım diyip kendimi rahatlatıyodum malum girişte bebeklerin kimliğini soruyorlar ya >.<
İnşallah Miracimda en kısa zamanda mamalar ister annesinden

Bugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
Canım çok kötü olmuş cidden. geçmiş olsun
Allah ailesine sabır versin:( ne diceğimi bilmeedim

ben bizim yün yorganlardan birini onun yatağın altına koydum. Koyacak yer bulamadığım için. Koltuk altının hizasında oluyo kalltığında. Ama yine yüksek yani. Ki gökçe biraz korkan bi çocuk. Koltuğa çıkarken ki halini görseniz o yataktan çıkmasına imkan vermezsiniz.
Yastıkları mı üst üste koydu dicemde yinede pek mümkünmüş gibi gelmiyo. Neyse artık yan çevirip fermuarı açtım gece. İnip yanıma geldi direk

bizim ev sıcak olunca ben bi tek atlet şeklinde zıbın giydiriyorum. Hatta ön fermuarınıda biraz açıyorum. Çorapta gitdirmiykrum. Soğudukça içini sıkılaştırcam. Çünkü ğstüne bişey örttürmüyo.
Çok rahat ediyo gökçe biraz büyük olduğu halde.

Betuse bak sen ya gozumun önünde canlandı o hali inşallah gecicidir bir de pipetli bardak var onu çok seviyor onu da aldı yigenimin elinden
Zor oluyo gerçekten biri gelince ama gelen çocuk oyuncak getirdiyse onun oyıncağını ellemiyo ya da bu onun ver dediğimde veriyo ama katiyyen kendi oyıncağını vermiyo

akşam vitamin kapsülü sürdüm ama hala zonkluyor gece mecbur emzirdim çünkü artık diğerini acıtmaya başlamıştı sütüm şükür var ama artık yavaştan bıraktırma zamanı geldi diye düşünüyorum ocak ayı gibi de kesin kararlıyım aslında ama bakalım

ben içine tek kat pijama giydiriyorum çorabı oluyo üstüne bişi örtmüyorum zdaha doğrusu örtemiyorum zaten o yüzden tulum aldım
İnşallah Miracimda en kısa zamanda mamalar ister annesinden
inşallah teyzesi

Canım çok kötü olmuş cidden. geçmiş olsun

Allah ailesine sabır versin:KK43: ne diceğimi bilmeedim
ben bizim yün yorganlardan birini onun yatağın altına koydum. Koyacak yer bulamadığım için. Koltuk altının hizasında oluyo kalltığında. Ama yine yüksek yani. Ki gökçe biraz korkan bi çocuk. Koltuğa çıkarken ki halini görseniz o yataktan çıkmasına imkan vermezsiniz.
Yastıkları mı üst üste koydu dicemde yinede pek mümkünmüş gibi gelmiyo. Neyse artık yan çevirip fermuarı açtım gece. İnip yanıma geldi direk

bizim ev sıcak olunca ben bi tek atlet şeklinde zıbın giydiriyorum. Hatta ön fermuarınıda biraz açıyorum. Çorapta gitdirmiykrum. Soğudukça içini sıkılaştırcam. Çünkü ğstüne bişey örttürmüyo.
Çok rahat ediyo gökçe biraz büyük olduğu halde.
sağol canım bgnde zonkluyor kabuk bağlayacak gibi baya açılmış

Back
X