- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
@minnakkartal canm seninki baya kotu olmus ben catlamaya basladginda suruyorm evitamini oyle butn gun veya gece duruyorm snra emziriyorm. Bnde diyorm biraktrcm diye sutum pek olmadgi halde kiyamiyorm bnce snde kyamazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
badi zıbın ayıramadım ben zaten o kadar kusan bi bebektiki halleri kalmadı giyicek attığım da çok bi iki özel cicisini sakladım battaniyeleri fln hala kullandığımdan duruyo onları bende vermem sanırım bende hep unisex alırım diyodum ama elimi kolumu pempeden süsten püsten ayıramıyorum :)) ve süt pompası hala kadim dostum onun nasıl büyük bir ihtiyaç olduğunu biliyorum kimseye veremem
allahım korusun çocukların psikolojiside iice bozuldu
Buzlukta 8 ay saklanabiliyo diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acabasüt pompasını hiç kullanmadım desem yeridir. ben sadece ilk 3 ay kullanmışımdır fazla gelen sütümü sağmak için. ona da pişmanım çünkü ne biberonla ne kaşıkla içiremedim ben sağdığım sütleri...bakalım kimseye vermedim duruyor,
Canim disarda 3 saat dolabin normal kismi.da 3 gün buzluk kismindada 3 ay dayanabiliyor sutler diye biliyorum ilk 3 ay sagmissan artik bi yarari kalmamistirsüt pompasını hiç kullanmadım desem yeridir. ben sadece ilk 3 ay kullanmışımdır fazla gelen sütümü sağmak için. ona da pişmanım çünkü ne biberonla ne kaşıkla içiremedim ben sağdığım sütleri...bakalım kimseye vermedim duruyor,
Bu saatte ben denk geldim soruna. :) Tek kat pijamayla giydiriyorum ben. Corap giydiriyorym ustunu ortmedigim icin.
Ben de cok tereddutlu aldim tulum. Cunku oglum uykuda tur atiyodu resmen.hatta once bimden alip deneme yapayim dedim:) tulumla da rahat donebildi.ustunde bisey tutmuyo zaten ortmeye kalksam da.
Valla ben kolsuz çıtçıtlı uzun kollu çıtçıtlı ince pijama giydiriyorum altta bazen külotlu çorabını bırakıyorum üstüne pijama bazen pijama üstü kısa çorap bizim ev soğuk oluyo baya klimayla ısınıyoruz ama camlardan falan soğuk geliyo hatta salonda yatıyoruz yine öykünün yatağını aldım buraya üstüne de uyku tulumu tabi bi de pamuk yorgan battaniye atıyorum zaten kollar falan dışarda yatıyo zaten terleme falan olmuyo bilmiyorum fazlamı ama terlemediği için azaltmadım kıyafeti
Canım çok kötü olmuş cidden. geçmiş olsun
Allah ailesine sabır versinne diceğimi bilmeedim
ben bizim yün yorganlardan birini onun yatağın altına koydum. Koyacak yer bulamadığım için. Koltuk altının hizasında oluyo kalltığında. Ama yine yüksek yani. Ki gökçe biraz korkan bi çocuk. Koltuğa çıkarken ki halini görseniz o yataktan çıkmasına imkan vermezsiniz.
Yastıkları mı üst üste koydu dicemde yinede pek mümkünmüş gibi gelmiyo. Neyse artık yan çevirip fermuarı açtım gece. İnip yanıma geldi direk
bizim ev sıcak olunca ben bi tek atlet şeklinde zıbın giydiriyorum. Hatta ön fermuarınıda biraz açıyorum. Çorapta gitdirmiykrum. Soğudukça içini sıkılaştırcam. Çünkü ğstüne bişey örttürmüyo.
Çok rahat ediyo gökçe biraz büyük olduğu halde.
cok sagolun kizlar bende bugün lcw den alcam inşallah uyku tulumunu @Akaibu ve @minnakkartal bedeni ne aldinizakşam vitamin kapsülü sürdüm ama hala zonkluyor gece mecbur emzirdim çünkü artık diğerini acıtmaya başlamıştı sütüm şükür var ama artık yavaştan bıraktırma zamanı geldi diye düşünüyorum ocak ayı gibi de kesin kararlıyım aslında ama bakalım
ben içine tek kat pijama giydiriyorum çorabı oluyo üstüne bişi örtmüyorum zdaha doğrusu örtemiyorum zaten o yüzden tulum aldım
inşallah teyzesi
sağol canım bgnde zonkluyor kabuk bağlayacak gibi baya açılmış
süt pompasını hiç kullanmadım desem yeridir. ben sadece ilk 3 ay kullanmışımdır fazla gelen sütümü sağmak için. ona da pişmanım çünkü ne biberonla ne kaşıkla içiremedim ben sağdığım sütleri...bakalım kimseye vermedim duruyor,
18/24 ay olanı aldım canım. 17 aylık oluşuna bakarsak tam gibi gelebilir ama gökçe biraz minnak ve hala 9-12 aylık kıyafetlerini bile giyebildiği için bize bir beden büyük gibi oluyo.cok sagolun kizlar bende bugün lcw den alcam inşallah uyku tulumunu @Akaibu ve @minnakkartal bedeni ne aldiniz
Hmm beyza biraz iri oldugundan ozaman ufak gelebilir yada tam olabilir canim dedigin gibi azcik bol olursa daha rahat edebilir sagol canim18/24 ay olanı aldım canım. 17 aylık oluşuna bakarsak tam gibi gelebilir ama gökçe biraz minnak ve hala 9-12 aylık kıyafetlerini bile giyebildiği için bize bir beden büyük gibi oluyo.
Özellikle büyük olsun dedim daha rahat eder azıcık hava alırsa çok terletmez diye
Benim bsol göğsümden gökçe hiç emmiyo aylardır. Ondada hala süt var. Merak edip internetten biraz okudum. Emzirmeyi bırakınca süt üretimide her zaman durmuyomuş. İlaç veriyolarmış dursun diye.Kızlar bu süt emmediği zaman ne zaman biter biliyomusunuz ben 4 aydır emzirmiyorum gögüslerim küçüldü ama sıkınca hala süt var artık şu regl dzene girse doktora sormuştum daha emerken süt olduğu için hormonlar düzensiz demişti bişey yapamayız dediydi
Hmm ocakta kontrole götürcem öyküyü bi uğrarım doktora sorarım madem bütün dengem şaşıyo bu düzensizlikten geçen ay 12 sinde olmuştum bu ay olmadım daha pazar günü nasıl ağrım oldu belimden aşağısı tutmadı ama boş ağrı hiç bişey yokBenim bsol göğsümden gökçe hiç emmiyo aylardır. Ondada hala süt var. Merak edip internetten biraz okudum. Emzirmeyi bırakınca süt üretimide her zaman durmuyomuş. İlaç veriyolarmış dursun diye.
Kimi yerde lahana haşlayıp sarınca gidiyo maydonoz haşlayıp sarınca gidiyo yazmışlar. Limon yarıdan kesip masaj yapıyolarmış. Soğuk suyla masaj yapmak lazımmış. Baya bişey yazıyodu
ben verdim hemen geri çıkardı ağzından tabiki. Maydonoz falan belki takılabilir ama marul takılma sanki. Eşimin arkadaşının temmuz doğumlu kızı var patates salatasını bildiğin koca adam gibi yiyo çocuk:/Bugün kafamda deli sorular :)
Bu bebişlere marul falan ne zaman verebiliriz daha doğrusu salata suyuna ekmek banıp domates salatalık veriyorum ama yeşillik korkutuyo beni boğazına yapışırmı falan diye siz veriyomusunuz
O da iyi aslında canim sadece kendi eşyalarını paylaşmak istemiyor demek ki zamanla alisacaklar artık paylaşmayı daZor oluyo gerçekten biri gelince ama gelen çocuk oyuncak getirdiyse onun oyıncağını ellemiyo ya da bu onun ver dediğimde veriyo ama katiyyen kendi oyıncağını vermiyo
Benim küçük oglumu memeden kestikten sonra bir süre sutum gelmişti tamamen kesilmemisti sonraKızlar bu süt emmediği zaman ne zaman biter biliyomusunuz ben 4 aydır emzirmiyorum gögüslerim küçüldü ama sıkınca hala süt var artık şu regl dzene girse doktora sormuştum daha emerken süt olduğu için hormonlar düzensiz demişti bişey yapamayız dediydi
ben de vermiyorum canim iki tane azı dişi var ama çok minik daha marulu cigneyemez diye vermiyorum ama şehriye çorbasına maydanoz koyuyorum onu yiyiyor sehriyelerle birlikte cigniyorBugün kafamda deli sorular :)
Bu bebişlere marul falan ne zaman verebiliriz daha doğrusu salata suyuna ekmek banıp domates salatalık veriyorum ama yeşillik korkutuyo beni boğazına yapışırmı falan diye siz veriyomusunuz
Boyu kac cm canim beyzanin? Ben 3 yas aldim e bebekten boyumuz 86 cm. Büyük olur mu diye tereddüt ettim ama iyiki almisim el ve ayak bileklerini bir kat katliyorum cok rahat ediyor.haklisin canim ama intden alicam dedigin gibi olmazsa degistirebilirim
Ben Eceye hikâye kitabı almıştım onun sayfalarını yırttı geçen gün öğrenir canim zamanlaGökçe kapıtları yırtamıyo. Peçeteyi tuvalet kağını falan görürse hiç affetmez ama kağıt yırtamıyo çocuk. Sizin kilerde öyle mi?
İki yandan tutup çekiyo sağlı sollu. Üstten tutup yırttırmaya çalışıyorum yok yırtamıyo çocuk
Öyle dergileri falanda yırtamıyoda. Güçsüz mü acaba kolları diye düşündümBen Eceye hikâye kitabı almıştım onun sayfalarını yırttı geçen gün öğrenir canim zamanla