Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende görmek istiyorum :))
Çok tatlı canım ıyi günlerde kullaninEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Gule gule gysin aren canm cok guzlEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Kimin gonderdigini de çözdüm sanırım:))@feyenaEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Güzel günlerde giysin arene çok yakışır eminimEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Günahımı aldın bak burdaymışım :))@minnakkartal nerelerdesn kactn gittn
Eki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
evettt cok utandmmm smdi. İyi gnlerde kullanin canm.Günahımı aldın bak burdaymışım :))
çok tatlı ciciler canım iyi günlerde giysin Mira kızEki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
Bencede anlaşılır:)Eki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
Bizdee :)) esmle bakiyoruzEşimle beraber bakıyoruz hediyelere çay fındık kuru üzüm eşliğinde![]()
Süper gerçekten çok güzel hazırlamışsın minnakkım iyi günlerde kullanın @oslewcimEki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle