• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1727258 Eki Görüntüle 1727260 Eki Görüntüle 1727263 Evet canım fotoğraf albümünü kapladım.
Aslında küçük prensi biraz daha küçük yapıp üst kısma yazıcaktım bebişin ismini ama isim uzun prens büyük olunca böyle bişiy çıktı ortaya:))
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık çok yeteneklisin maşallah @feyena da iyi günlerde kullansın keşke bende birşeyler yapabilseydim ama zaman çok az geldi bana

Çok güzel olmuş sen ilerlet bu işi :)
sağol canım .:)
Yaparken acaip rahatladım. Çok sevdim yapmayı. Tam aradığım iş miş:KK53: ama ben satış falan yapmayı beceremem. Biraz daha keçe aldım arkadaşlarıma falan hediye yapıp verir oyalanırım sıkılana kadar artık :)

Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık çok yeteneklisin maşallah @feyena da iyi günlerde kullansın keşke bende birşeyler yapabilseydim ama zaman çok az geldi bana
sağol canım. Ay nasıl mutlu oldum çok tereddüt etmiştim. Gökçenin uyku saatleri düzenli olmasa bende yapamazdım büyük ihtimalle

Bende çok isterdim el emeğim olsun ama Zaman benim içinde zor oldu gerçekten yetmedi bide hep sonradan geldi aklıma bazı şeyler hoş el becerim yok ama destek alarak yapabilirdim belki
Neyse artık bir sonraki çekilişde Zaman'ı daha iyi ayarlarız tecrübelendik :))

Ben de Rüzgar a aldıklarımı ece ye giydirip baktım hatta burada söyledim sana kesin kız çıktı dediler ama kırmızı elbiseyle Emre yi hayal ettim de güldüm bayağı:))

Regl in mi gecikti canım
tesekkur ederim canım

Buraya attgmz fotolari silebiliyo muyuz acaba?siliniyosa atcm emrenin elbiseli fotosunu:))

Herkeslerin hediyesi birbirinden güzelmiş.. Doğumgünün de tekrar buluşmak umuduyla.. :) bu arada @kmltm hediyeni beğendin mi gerçekten ? Ve benim aldığımı tahmin eden kızlar harikasınız da nasıl bildiniz benim zevkim olduğumu :) @hiraysen özellikle de sen..

Cok begendm canim tesekkur ederim tekrar:)cikoltaya bayldm zaten hic beklemiyodm normal cikolata sanmstm:)herkes cok begendi ne kadar zevkli dusunceli arkadasin varmis diyolar:KK59: bi de ben minnak ya da akaibu dan bekliyodum sen hic aklima gelmemistn.gonderici adi da yazmiyodu zaten pakette firma adina gonderilmis.gizemliydin hatun:cool:

Bende çok isterdim el emeğim olsun ama Zaman benim içinde zor oldu gerçekten yetmedi bide hep sonradan geldi aklıma bazı şeyler hoş el becerim yok ama destek alarak yapabilirdim belki
Neyse artık bir sonraki çekilişde Zaman'ı daha iyi ayarlarız tecrübelendik :))

El emegi dynce aklima attgn foto geliyo:KK70:

Yarın oglumun kermesi var birşey hazırladım ece henüz yatmadıgı için o varken hazırladım şu saatte tv sehpasına çıkıyor ya inanamıyorum:(

Buraya attgmz fotolari silebiliyo muyuz acaba?siliniyosa atcm emrenin elbiseli fotosunu:))

Cok begendm canim tesekkur ederim tekrar:)cikoltaya bayldm zaten hic beklemiyodm normal cikolata sanmstm:)herkes cok begendi ne kadar zevkli dusunceli arkadasin varmis diyolar:KK59: bi de ben minnak ya da akaibu dan bekliyodum sen hic aklima gelmemistn.gonderici adi da yazmiyodu zaten pakette firma adina gonderilmis.gizemliydin hatun:cool:

Buraya atarsan silinmez canım avatar yap değiştirirsin sonra

aslında yapabileceğim bi tek o var Da Zaman fln kıvırıyorum :p

image.webp Dolabıma bir güzel Bebek daha eklenmişse daha Mutlu olabilirim demekki

sagol cnm katkindan dolayi:) insllh herkes katilir bidhakine

Ben en çok rüzgarın bir yaş hatıralarının olmasına sevindim öyle kıymetli bi anı ki neden düşünemedim bende diye de üzüldüm hatta ay oğluşumda o kadar güzel ki yerini aldı dolabımda sabununa miraya sakladım anne kız payı yaptım aramızda :)) cicimizlede güzel fotolar çekebilmeyi umuyorum en kısa sürede :KK36: ve ben hiç tahmin etmedim seni Yarenhelin Yarenhelin hatta dürüst olucam kargo poşetinde ismini görünce bi düşündüm bile çok şaşırdım sonra çok teşekkür ederim tekrar
Ve kızlar hepinize öyle keyifliydiki bu çok başka bir anı
pufpuff pufpuff um sanada katkılarından dolayı çok teşekkürler

pufpuff pufpuff kocaman teşekkürler :KK66:

Rica ederim kızlar..bidahaki daha geniş bi zamanlı olur,herkes gönlünden geçtiği gibi yapar herşeyi..

Eşime dedimki bak ne guzel herkes hediyesini aldı gönderdi herkes çok mutlu oldu nolur du sanki izin vermedin dedim.hiç tanımadığın kisilere adres bildigisi falan verilirmi çok tehlikeli işler o işler diyo hâlâ. Ay ne gıcık yaa.

Erkekler böyle düşünür genelde canım hiç yadırgamadım..benim ki de öyleydi yeni yeni törpülendi..ama mesela kargo şirketinden almalı da yapılıyor ille adres şart değil ki..mesela ptt şubesi bursa/yıldırım şube diyorsun adreste ordan gidip alıyorsun..

Çok sevindim :)

Back
X