Sagol canım sayende gördüm bunu 4 yaşa kadar kullanılıyormuş 3 yaşına kadar kullansak yeter ondan sonra düşme riski de olmaz zaten tatile gidince de kullanabilirimGüzelmiş cidden ya. Şimdiki aklım olsa o koca mama sandalyesini almak yerine bundan alırdım. Güle güle kullannı
Kötü olmuş cidden.
Burdaki herkes çok heyecanlıydı ama. Bu yaşıma kadar bir sürü hediye hazırladım verdim aldım falan ama hiç bu kadar özenip heyecanlanmamıştım cidden.
Ondandır canım ben dişe ihtimal vermedim pek ama eli agzından çıkmıyor ağzını gösteriyor hep eşimde normal degil bu çocuk diş galiba dedi oysaki azı dişini Ayın ortasında çıkardıBizimde üstteki köpek dişleri kabarmış. Güldürüp edip anca görevildim. Aynı zamanda öndeki iki dişinin yanındaki yerlerde kabarık. O yüzden uyuyamıyoruz demekki kaç hüdür
Aynen canım dişler mahvetti hepimizi ece de yemiyor birşey burnu tıkanık birazda Yiğite de geçmiş olsunBizim köpek disinin biri patlamak üzere sipsivri görünüyo diğer tarafta şiş. Yemek yemiyo bide hastaydi boğazı kizarmis antibiyotik başladık hiç iştah yok. Ne çektik bu dişler den bee.