hee herşey dönemsel zaten resmen parmaklarında oynatıyolar sıpalar. Bi kitasp görmüştüm adı anne babayı kullanma klavuzuydu. Keşke alsaymışım içinde ne yazdığını acaip merak eder oldum şu ara :))
annelik işte her şeyin en iyisi olsun istiyoruz. Blendrı bizde bırakamıcaz gibi görünüyo. Geçen anneme anlattım pek bahsetmiyorum çok yorum yapıp canımı sıkıyo diye. Kardeşimden biri de böyleymiş. Köfte verirmiş annem ağzına 3 saat sonra getirir çıkartırdı çiğnemezdi dedi. Bişeyler verirdim yuttu zannederdim gece yatakta uyurken ağzından çıkmış görürdüm diyo. Ben nasıldım dedim. Sen hiç bişey yemediğin için neyi nasıl sevdiğini bile hatırlamıyorum dedi

kardrşime çekmiş heralde gökçe de.
Buraya da yazmak istrmiyorum artık. Hep aynı şeyler çünkü. Konuştukça daha çok siniri bozuluyo insanın. Dün mesela eşim çeçil peynirini vermiş ağzına bi ara minik minik verince az da olsa yiyodu onu diye. Öğüre öğüre kustu bir sürü. Takmayım diyorum ama elimde değil.
Bu gün yoğurt çorbasını blendrdan geçirdim yemedi. Pipetli şişesinin içine koydum azıcık içti attı bi köşeye. Sabahtan beri aç dolaşıyo. Meyve falanda vermedim kefir de vermedim belki iyice acıkırsa diye elinde su şişesiyle gezmeye başladı. Resmen suyla karnını doyuruyo.
Sahi kim açtı bu konuyu

ben 5 buçuk aylıkken flan başladım yoğurtla. Gerçekten bir yaşına kadar hiç zorluk çekmedim (pütür dışında) ama 6 aydır saçma sapan gidiyo işler