• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende

Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
bencedeee:)

Bak bakalim begenckmisin oglusumu:KK54:disleri de cikti hem 4 tane eksik sadece:KK59:

Eklentiler

• 2016-01-07 23.03.30.webp
    2016-01-07 23.03.30.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 65
Yazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii:KK70:

Yirmilik dişimi cektirdim ağzım hâlâ çok uyuşuk çok uykum eşime ben yatıp uyuycam dedim o uyusukluklami uyuycan yüzün falan felç olur allah korusun dedi bana. Olabilirmi kızlar yoksa benim adam kafadan salliyomu yatıp uyumayim diye:))

Buna atıfta bulundum çanım:KK66:
Ayy kızlar gülmekten karnıma ağrılar girdi gözümden yaşlar aktı ben bu videoyu izlemiştim daha önce biliyorum ama krize girdim resmen çok yaşayın kızlar S Sevgidili5 bugün alınganlık günümdeyim sanırım sonra dan anlaştık benim jeton geç düştü bugün:))

ya ben bayılıyorum betülün saçlarına:KK68: Maşallah
o gür çıkar diyenlere zerre inancım yok. Benimkini bildiğin sıfıra vurdular yine seyrek yine seyrek :mad:
Ay ben çok kızıyorum erkekte olsa kızda olsa asla kazıtmam heralde

Biz yigitinkini yazın kestirdik aslında o zaman çok iyi durdu. Ama yine uzadı bayaa çabuk uzuyo saçları bu sefer durmamis.

Aaa betusun saçı kestirilirmi annesi sen diyene bakma kıyma bu güzelliğe.

Yok yok kesmiyoruz zaten genelde saç baş dağınık gezsede

Hastasıyım betüşün :nazar::nazar::KK200::KK200:

Teşekkür ederiz

K Keskek çok güzel maşallah bizde senle dünür olalım ne dersin:KK66:

Aa hevesini kırmak istemem ama bizim dünürümüz var Cancancan35 Cancancan35 olır kendisi
Ayrıca umut bizim kardeşimiz canımız yeri bizde bambaşka

K Keskek masallah betuse cok tatli:nazar:biz de talip olabiliriz nasil olsa @oslew bizi birakip arene talip oldu:KK11:
Hem biz de daha emrenin sacini kestirmedik hic ortak yonleri de var iste:KK49:

Bak bakalim begenckmisin oglusumu:KK54:disleri de cikti hem 4 tane eksik sadece:KK59:

Emreyi beğenmemel mümkün mü dişleri çok güzel maşallah bizimkiler tam değil hala

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeler öpüyoruz sizleri

Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende

Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
Maşallah canım çok güzel Betülün saçları bana da hep diyorlar kestir gür çıkar diye ama ben uzasın diye dört gözle bekliyorum kestirmek istemiyorum

Bu uyusiklugun geçeceği yok gözümden aktı uyku yigitde derin uyuyo yatıyorum ben. Discide stres yapıyorum oda beni çok yorgun dusuruyo eve gelince. Bitemedi gitti

Bu uyusiklugun geçeceği yok gözümden aktı uyku yigitde derin uyuyo yatıyorum ben. Discide stres yapıyorum oda beni çok yorgun dusuruyo eve gelince. Bitemedi gitti
Geçmiş olsun canım ben hiç duymadım öyle birşey kaç saat oldu çekeli geçer yavaş yavaş uyuşukluğu

Yazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii:KK70:
Demek yalnız kalırdın :63:

Eşimde dizi falan izlerken hep bana der sen nasıl dizi izliyorsun diye ne yapayım otur kalk anlamıyorum ne olduğunu :110:

Back
X