Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende mıknatıs diye düşündüm.Balık tutmayı mıknatısla mı yapıyolar ki
cok guzel ya bnde yapicm ama elmde bitek pembe beyaz kece var ilk once alisveris lazm
Benim gördüğümde buydu çok güzel yapmış
Ay keşke yapabilsem hepsine bende çok isterimAyy çol güzelmiş bunlar bizim bebelere de yapın :)
ben şuan yapacağım syfaların listesini çıkarıyorum. sonra alınacakları listelicem. elimdekiler yetmicek sanırım banadacok guzel ya bnde yapicm ama elmde bitek pembe beyaz kece var ilk once alisveris lazm
Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah. hiç bi fikrim yokEmre de grip oldutum gece atesliydi oksuruyo bi de.aniden oldu ya evden bile cikarmiyorum onu biz de hasta deglz nerden bulasti anlamadim.simdi iyi cok sukur.var mi tavsiyeleriniz hatunlar?
![]()
bnde suan dusunuyorm hangilerni yapsam diye. Cicekli olani camasr mak. Havuc elmaliyi sac orguyu kesnlestrdm onlari yapcm dha bakiyormAy keşke yapabilsem hepsine bende çok isterim
ben şuan yapacağım syfaların listesini çıkarıyorum. sonra alınacakları listelicem. elimdekiler yetmicek sanırım banada
gecmis olsun canmEmre de grip oldutum gece atesliydi oksuruyo bi de.aniden oldu ya evden bile cikarmiyorum onu biz de hasta deglz nerden bulasti anlamadim.simdi iyi cok sukur.var mi tavsiyeleriniz hatunlar?
![]()
Olablir ama ben disini keceden yapicm suslu :)Eki Görüntüle 1746657
şu klasörlerin içindeki kancalı sistemi söküp sayfaları ona geçirsek nasıl olur acaba. ig de biri sanki öyle yapmış tam anlamadım ama
Dışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunuOlablir ama ben disini keceden yapicm suslu :)
dha saglam dha duzgn durur hem.bncde buna gecirip sayfalari bunuda kaplaynca super olurDışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunu
Onlarin ici metal bence iyi olmaz canimDışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunu