• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu videodaki çiçekli kısım çok güzel, saç örme, bebeğin yataktan çıktıktan sonra üzerini giymesi, sayıların tren hali. çamaşır makinası, kemer bağlama, saç örme, havucun tarladan toplanması falan daha çok hoşuma gitti.
Üzerine bişeyler daha ekler alasını yaparız:cool:

Ayy çol güzelmiş bunlar bizim bebelere de yapın :)
Ay keşke yapabilsem hepsine bende çok isterim

cok guzel ya bnde yapicm ama elmde bitek pembe beyaz kece var ilk once alisveris lazm
ben şuan yapacağım syfaların listesini çıkarıyorum. sonra alınacakları listelicem. elimdekiler yetmicek sanırım banada

Emre de grip oldu:KK43:tum gece atesliydi oksuruyo bi de.aniden oldu ya evden bile cikarmiyorum onu biz de hasta deglz nerden bulasti anlamadim.simdi iyi cok sukur.var mi tavsiyeleriniz hatunlar?:KK43:

klasör.webp

şu klasörlerin içindeki kancalı sistemi söküp sayfaları ona geçirsek nasıl olur acaba. ig de biri sanki öyle yapmış tam anlamadım ama

Ay keşke yapabilsem hepsine bende çok isterim

ben şuan yapacağım syfaların listesini çıkarıyorum. sonra alınacakları listelicem. elimdekiler yetmicek sanırım banada
bnde suan dusunuyorm hangilerni yapsam diye. Cicekli olani camasr mak. Havuc elmaliyi sac orguyu kesnlestrdm onlari yapcm dha bakiyorm

Emre de grip oldu:KK43:tum gece atesliydi oksuruyo bi de.aniden oldu ya evden bile cikarmiyorum onu biz de hasta deglz nerden bulasti anlamadim.simdi iyi cok sukur.var mi tavsiyeleriniz hatunlar?:KK43:
gecmis olsun canm

Olablir ama ben disini keceden yapicm suslu :)
Dışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunu

Dışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunu
dha saglam dha duzgn durur hem.bncde buna gecirip sayfalari bunuda kaplaynca super olur

Onlarin ici metal bence iyi olmaz canim

Back
X