• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
Sağar duymaz uydurur bu oluyo sanırım
:D :D :D

Eşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
:KK70::KK70::KK70:

Kızlar artık Eceyle herşeyi konuşmaya açıklamaya çalışıyorum yemeğini yedirdim biraz zor yedi ama bitirdi daha sonra meme istedi kucagima geldi Ece sen yemeğini bitirdin ya dedim başladı kafasını sallamaya o yüzden meme emebilirsin dedim sürekli kafasını salladı sanki he de geç gibi yaptı çok guldum:)))

Burnum kocamam oldu görenler şaşırıyo dr gıtmedım korkudan napsam gıtsemmiki bugun baran ın kontrolu vardı iyi dedi dr eski ödemi duruyo o daha gec iyileşirmiş ne kadar erken okadar iyi sünnet olmayanlar 2 yaşına kadar yapılması daha iyimiş

Perde modeli soranlar olmuştu bunlarda benimkiler çok memnunum yıkanmasıda çok kolay ipleri var istediğin kadar uzatıp kısaltabiliniyor sünnet için yeni yıkandılar bahaneyle kış temizliğim aradan çıktı image.webp image.webp
image.webp
image.webp

Burnum kocamam oldu görenler şaşırıyo dr gıtmedım korkudan napsam gıtsemmiki bugun baran ın kontrolu vardı iyi dedi dr eski ödemi duruyo o daha gec iyileşirmiş ne kadar erken okadar iyi sünnet olmayanlar 2 yaşına kadar yapılması daha iyimiş
Odemi de çabuk geçer inşallah canım burnun için bir KBB drna gostersen canım belki bir krem falan verirdi

Kızlar Ece hâlâ istahsiz emzirmeyi azalttim istese bile yemek öncesi kesinlikle emzirmiyorum iştahı kapanmasın diye acaba kanı falanmi düştü eşime dedim baktiralim diye o da şimdi hiç o ortamlara sokmayalim hasta olmasın dedi biraz kan yapıcı şeyler vereyim evde belki düzelir
Bizde de var iştahsızlık ama kan değeri 13 çıktı masallah onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum

D deterjan canım acil çözüm olur inşaallah nasıl anladınız baranında sürekli kabarmaları oluyo çok kaşınıyo ve ağlıyo alerjı testı yaptırdım bişey çıkmadı zaten bu yaşlarda çıkmazmış nasıl bir yol izledınız?

Benim kız bugün depresyonda kızlar. bakıcı 4 gün çalıştı bıraktı. bugunde parasini almaya geldi giderken elif ada öptü sarıldı bakicinin gözleri doldu kızıma dediki rabbim seni hep iyilerle karsilastirsin.bende duygulandim bakicinin çocuğu 4 yıldır olmuyormus tüp bebek için ugrasacaklar onun için işi bıraktı birde ben elif adayı öpüp koklarken hep etkilendi sanırım bende bayanın bu görüntülere boynu bükük bakmasına dayanamiyordum. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin hiçbir kadını öyle boynu bükük birakmasin
O duyguyu bende yasadım üstelik bir evladım vardı çok acı her hamile duyduğumda psıkolojım bozuluyodu belli etmemeye calışıyodum rabbım isteyen herkese versın aratmasın işte bu yuzden ikinciyi isteyenler eğer benı dinlersenız arayı açmayın derım

@Apriori123 gel gel ben heryere gelirim farketmez :) @hiraysen sende atla gel :)
ben yaza anca gelirm her yaz muhakkak ugrarim izmire seviyorm orayi:)

Bende bugün 5te5 var ona başladım ama tam yqpamıyorum bakalım bugün patates günüydü öykü öğlen ıspanak bıraltı biraz onu yedim akşamda fırın patatesle 1 yemek kaşığı pilav 1 köfte sırf patates olmuyo başım ağrıyo sabahtan beri
Yarın sebze günü bakalım karnabaharla havuç haşladım bi de az yağlı kereviz yemeği yaptım

5 kilo gitmez ama takıldım kaldım kırmam lazım şu rakamı :)
Cok zor bu diyet neyse onu yicen o gun baska seyler yasak ben yapamam
Kızlar Ece hâlâ istahsiz emzirmeyi azalttim istese bile yemek öncesi kesinlikle emzirmiyorum iştahı kapanmasın diye acaba kanı falanmi düştü eşime dedim baktiralim diye o da şimdi hiç o ortamlara sokmayalim hasta olmasın dedi biraz kan yapıcı şeyler vereyim evde belki düzelir
kuru uzum guzl kan yapiyo canm et pekmez falan bnde istahsz oldgndan beri veriyorm

ahahahhh cok guldum yaa

Karnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay

Baran a amway in diş fırcasını aldım kullanamıyo ağlıyo elıne verınce nasıl sevdırebilirim fikir verırsenız sevınırım

@Akaibu Canım kerem alp in saçında değil ama 9_10 ay civarı kaşının üstünde vardı sert uzun beyaz bir tüy. Sonra kayboldu o. Belki o da kaybolur zamanla canım.
Görümcenin durumuna benzer, bir arkadaşımın da hamileliginin ilk iki ayı filan acayip kanaması oldu ama bebekle ilgili değildi. Doktor da bilemedi kanamanın neyle ilgili olduğunu. O dönemde yattı yine de herşeye karşın .inşallah hakkında hayırlısı olur, sağlıkla tamamlar hamileliğini.
bişwy olmasında durmasına da razıyım. çoğu pigment kaybından oluyomuş zamanla geçiyomuş zaten.
Ailemde de varmış aslında vitilligo sonradan aklımıza geldi. Annemin dayısında falan ama o da elde yüzde ayakta lekeyle başlıyomuş.
İnşallah görümceminki de öyle bişeydir. Ağrıyomuş sürekli karnıda. Bilemedim üzgündü baya. Tabi inşallah hayırlısı our

Karnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay
Bende bayılırım turşusuna. Lahana minik fasülye ve karnıbahar turşusu. Ağzım sulandı resmen

Sağol canım Ateş düşürücü vermeyelim dedik ama ben dayanamadım verdim 39 olunca. Öksürük vs için de dr uyla konuştuk ilaç başladık inşallah geçer ama bi hastalıkta 3-4 diş çıkarıyor azad toparlanamıyor :(
Bu arada hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun Baran'a da . Biz artık büyüyünce yaptırıcaz sünneti inşallah bu arada bi sıkıntı olmaz da cerrahi bişey gerekmezse. Ama çok pişmanım doğar doğmaz yaptırmadığıma :(

@hiraysen bende tam anlamıyla yapamıyorum yarım yamalak yarın sebze yapcam o da iyi de en çok et balık tavuk öbür gün ondan korkuyorum boş boşş yenmezki :) tavuk denicem bakalım yapabilirsem yapamazsam bırakırım o gün :)

Bagira bagira güldüm :KK70::KK70::KK70:

Back
X