İşte bu duruma düşmemek için mümkün olduğunca açık ve net ifade er kendini ama olay bitince değil sıcağı sıcağına yap. Yoksa sonra herkes şöyle dedi böyle deri diyerek seni suçlar. Bu olay için de herkesim bir arada olduğu bir gün bu durumu açıklığa kavuştur ve bir daha benzer birşey yaşamak istemediğini, yaşanırsa tavrının sert olacağını söyle kestir at. Sonrasını bırak da onlar düşünsün. Sinir oldum ya. Bu doğumdan sonra ilk bikaç ay benim üzerime bi hal çökmüştü kimseye cevap veremiyordum kilitleniyordum, baktım beni öyle gören girişiyor sağlı sollu. Allahtan 6. Aydan sonra kendime geldim de bi daha kimse bana bulaşamadı. Bazen aynı fikirde olsam bile sırf gıcıklığına aksi fikride bile olabiliyorum kayın akrabalarla sırf muhalefet olayım bana bulaşmasınlar diye. Ben de kötü gelin miyim neyim :))) ama sorsan hepsi de çekinir benden, kv elti görümce kendi aralarında mıç mıç tır, ben hiç aramam ama kimse neden aramadın demez bana hatta birbirlerinde beni savunurlar çocuğu var ondan aramıyor diye :))) onlar arar öyle konuşurum. Millete de öne övme bitirtmezler beni :)))