Yok artık yaa. Canım cekememekten oluyor hep, hiç umursama canını da sıkma. O kadar kalabalık ortam da seni küçük düşürmeye çalışırken kendi düşmüş emin ol. Yetersiz hisseden insanlar genellikle böyle davranıyor. Terbiyesiz kadın yaa
Canım sütten kesince agri olmasi çok normalmis. Süt birikmistir muhtemelen. İnternette bazı önerilerde bulunuyorlar sütün geri çekilmesi için. Nane filan kapatiyorlardi galiba. Sıcak duş ve masajda iyi gelebilir. Annem hep bahsediyordu, zor oluyormuş anne için ilk zamanlar. İnşallah geçer hemen.
Canım gorumcen kendini eksik ve kötü hissediyor ve rahatlamak için özellikle kendini buna inandirmak için yapıyor olabilir. Tüp bebek konusu için birşey diyemem ama başka konularda da yapıyor demişsin. Diğer konularla ilgili sen doğru bildiğini söyle bence. Ben başka şekilde duymuştum yada böyle biliyorum diye. Farkında olduğunu anlaması için. Benim de böyle davranan bi arkadaşım vardı. Kız resmen kendi hayatındaki sorunları arkadasininmis gibi anlatırdı sinir olurdum. Seni anlayabiliyorum o yüzden.
Maşallah Gökçe ye:))

Kerem Alp de ezan okunurken her zaman yapmasa da genelde sessiz sessiz lailailai(lailaheillallah) diyor sonra da amiiinnn diye yüzüne kapatıyor ellerini. Çoook ballı çocuklarımız

Elektrik süpürgesini ben de gördüm ama pembe rengi eşim giciklik yapar kesin:) Yoksa kerem alp bayılır, cok seviyor. Mavisi de olsa keşke.