Canım çok geçmiş olsun Allah daha beter kazalardan korusun beKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
n elif ada ile cesaret edip uçağa binmedim daha.