@Apriori123 canım sanki en iyisi eve bakıcı alman.Ama yatılı bakıcı fikri şahsen itici geliyor bana. Evde bir yabancıyı kabul edemem ben. Tanıdık aracılığıyla Referans alabileceğin bir bakıcı bulsan sanki daha iyi olur. Elif ada hep diyorum ya aradın kız versiyonu diye gerçekten zor bir çocuk yemeği aramaz huysuzlanır çok yaramazdır. Biz iki ay önce bakıcı sitelerine üye olduk birçok kişiyle görüştük gerçekten deneyimli birini bulmak zormuş çünkü yeğenine bakan ben çocuk baktım diyor. Bir çocuğa bakan çok çocuğa baktığını söylüyor.referanslarımız telini ver dediğinde fıss. O yüzden tanıdık olsun dedik ve sonunda çocuk gelişimi mezunu 45 yaşında iki çocuğu olan ve bugüne kadar 6 çocuğa evde bakmış ve kreş öğretmenliği yapmış birini bulduk hemde tam gün 1000 liraya bakacak.Ama üç aylığına yarım gün gelip hazirana kadar benle bakacak elif adaya. Birde tesadüfe bak ki en son baktığı çocuk bizim bu yeni taşıdığımız evdeymiş. Demekki olacağı varmış diyorum. Sende yarım günlüğüne alsan önce sonra tam gün çalıştırsın olmaz mı hem işe başladığında için daha rahat olur.