- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım çok geçmiş olsun. inşallah temiz çıkar sonuçlar.Kızlar geçen bahsetmiştim ya kolumda ve yüzümde uyusma oluyor filan diye. @hiraysen senle de konuşmuştuk . Dün gittim doktora, kadın muayene etti. Dediki bulgularına göre sorun yok ama böyle durumlarda ms hastalığı akla gelir mr cekelim dedi. Boyunla ilgili problem de olabilirmiş. Önümüzdeki cuma ilaçlı mr çekilecek. 1 gün emzirmemem gerekiyormuş kerem alp nasıl duracak aklım almıyor:/ Acaba emzirmeyi biraksam mi zamanı geliyor diyorum kendi kendime ama yine de içim kötü oluyor. Zor bir gün olacak. İnsallah temiz cikar sonuçlarım.
emzirmeyi bıraktırmak bana büyük bir travma gini geliyor sanki tüm özel oluşum kaybolacak sıradanlaşıcam gibi hissediyorum bu yaz kesin bıraktırmalıyım tabi ama zor olucak eminim
inşallah bundan sonrası hep çok güzel olsunSelam kızlar yazamadım sizlere ama hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum. Ben en sonunda görümcem arayıp evliliğinin bitiş noktasında olduğunu ve bundakendisinin ve annesinin de payının olduğunu eşimin eğer annem bizle kalmazsa boşanırız çocuğa da baba sevgisini dede ve dayısı versin dediğini söyledim. İlaveten kv ye ayrı ev olmazsa aynı evde bakmayacağımı ve kendisinin eşim üstündeki baskıcı ve yıpratıcı davranışları yüzünden eşimin psikolojisini bozduğunu ve artık ben çocuk dahil sizleri dahi görmek istemiyor dedim. Eğer bu tutumunuzda devam ederseniz ben bu saatten sonra sadece çocuğumu düşünür ve yaza bu evliliği bitiririm dedim.Ben açık açık ve cesurca bunları anlatınca tavrı hemen değişti ben sizin bu durumda olduğunuzu ve sebep olduğumu bilmiyordum ben boşandım on yıl aradan sonra tekrar eşimle evlendim ama babasız çocuk büyütmek çok zor bilirim kızımın hala psikolojik sorunları var ve benim uzlaşmaz tavırlarım yüzünden evliliğinin bitmesini istemem bu vicdani yükü alamam o yüzden annemi yanımda götüreyim arada size gelsin dedi. Benimle konuştuktan sonra eşimi aramış çok ılımlı konuşmuş annem benimle gelecek siz zaten çalışacaksınız o yalnız kalamaz bugüne kadarki davranışlarımdan ötürü özür diliyorum bundan sonra sana baskı kurmayacsğım ve evliliğinin bitmemesi için elimden geleni yaparım demiş.eşim eve gelince
Anlattı herşeyi çok şaşırdığını ablama bişey olmuş benle ömrümde ilk defa böyle ılımlı konuştu dedi. Olaylar böyle kızlar kv sorunu çözüldü bundan sonra evliliğimizfeki diğer pürüzleri düzeltmeye çalışacağız.
bi yerden almıştır zaten sıfırlatmışsınız çabuk uzar inşallah annesi hem yeni haliylede çok karizmatik olmuş büyüdüğü ortaya çıkmış :)Baranın saçlarını doğduğundan beri sadece uclarından aldırıyodum birkaçgündür yolarak kaşıyodu hayatımda ilkdefa eekek berbere girdim acayip kalabalıktı sıra geldi adam bit var acil kesmemiz lazım dedi ben ağlamaya başladım baran zaten hazır ağlamaya sıfıra vurdu yavrum çok çirkin oldu kendine bakıp ağlıyo gitti kıvırcık saçları bende süsleyip gezdirirken meğer bitli çocuk gezdirmişim kendimden bihaber inşaallah çabuk uzar sizin başınıza geldimi?
canım maşallahın var ama eer öyle hissediyosan bir iki kilodayken hemen rejim yapmak en iyisi banada zayıfsın fln diyolar ben kendimi biliyorum iyi hissettiğim bi kilo var sonuçtaKızlar bugün disaridaydik eşim bir fotografimi çekti boydan bir baktım aman Allahım bu benmiyim dedim eşime demedim tabiki kendi kendime kalcalarim genişlemiş yüzüm değişmiş acilen rejime başlıyorum bu kez çok kararliyim kendimi hiç böyle görmemiştim![]()
hem senin sorun belli galiba şu abur cubur işi onu bi kes bakalım kesin fayda eder