Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklar basket oynamaya gittiler kucuk oglum bir sure sonra geldi dizini tutup agliyor ne oldu dedim korkarak esofmanim yirtildi dedi dusmus geldiginden beri agliyor en sevdigi esofmaniymis:) daha sonra beni sinek isirdi dedi cok sinek varmis ama bana alerji gibi geldi bacaklari vucudu kabarmis daha once de oyle olmustu yesil alana gidince kabarmisti evde alerji surubu vardi icirdim ama onca sey arasinda oglum esofmanin derdine dusmus Allahim ya![]()
Geçmiş olsun ikinize de. Sizi okuyunca iyice ümidim gidiyor yahu bunlar büyüsün diyoruz ama o Zaman da dertler kazalar büyüyorBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki![]()
geçmiş olsun canım ya. Çocuk işte :)Cocuklar basket oynamaya gittiler kucuk oglum bir sure sonra geldi dizini tutup agliyor ne oldu dedim korkarak esofmanim yirtildi dedi dusmus geldiginden beri agliyor en sevdigi esofmaniymis:) daha sonra beni sinek isirdi dedi cok sinek varmis ama bana alerji gibi geldi bacaklari vucudu kabarmis daha once de oyle olmustu yesil alana gidince kabarmisti evde alerji surubu vardi icirdim ama onca sey arasinda oglum esofmanin derdine dusmus Allahim ya![]()
çok geçmiş olsun canım sizedeBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki![]()
afiyet bal şeker olsun azada. markete her gittiğimde bakıp duruyodum. Nasıl bişey acaba diye.Gökçe kavun yiyodu onuda yer belki muz dışında yediği bi meyve olur en azından.Kızlar azad çatal ve tabağın hatrına koca meyvenin hepsini yedi :))) bu arada peppino diye bi meyve, çok faydalıymış tavsiye eşerim. Yumuşacık da kavun gibi bişey
Kavunun şekerli olmayanı, tatsız kavun diyeyim. Yemesi rahat yumuşak sulu. Brn de sevdim yiyoruz sürekli :) bizim pazarda satılıyordu ben merak edip aldım sonra dadandım Bayageçmiş olsun canım ya. Çocuk işte :)
çok geçmiş olsun canım sizede
afiyet bal şeker olsun azada. markete her gittiğimde bakıp duruyodum. Nasıl bişey acaba diye.Gökçe kavun yiyodu onuda yer belki muz dışında yediği bi meyve olur en azından.
Bi de mangoyu merak ediyorum onada cesaret edemedim. Alırım şimdi yenmez israf olur diye
Aaa canim kotu olmus ya gecmis olsun cokBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki![]()
Cok guzelmis canim pazar gunu bakayim bende tam bizimkilere gore
Aynen oyle canim aksamin dar vakti cam siliyorum bir yandanda soyleniyorum kim dedi sana 3 cocuk yap diyeGeçmiş olsun ikinize de. Sizi okuyunca iyice ümidim gidiyor yahu bunlar büyüsün diyoruz ama o Zaman da dertler kazalar büyüyor![]()
Oh afiyet olsun hic duymadim o meyveyiKızlar azad çatal ve tabağın hatrına koca meyvenin hepsini yedi :))) bu arada peppino diye bi meyve, çok faydalıymış tavsiye eşerim. Yumuşacık da kavun gibi bişey
sagol canimgeçmiş olsun canım ya. Çocuk işte :)
çok geçmiş olsun canım sizede
afiyet bal şeker olsun azada. markete her gittiğimde bakıp duruyodum. Nasıl bişey acaba diye.Gökçe kavun yiyodu onuda yer belki muz dışında yediği bi meyve olur en azından.
Bi de mangoyu merak ediyorum onada cesaret edemedim. Alırım şimdi yenmez israf olur diye
Radyonun resimlisi gibi oldu canimKavunun şekerli olmayanı, tatsız kavun diyeyim. Yemesi rahat yumuşak sulu. Brn de sevdim yiyoruz sürekli :) bizim pazarda satılıyordu ben merak edip aldım sonra dadandım Baya
Yaa çok geçmiş olsun, nazar mi degdi ne oldu..Allah beterinden korusun inşallah canim.Benim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki![]()
Ben de meyvelisini almıştım ebebekten niloyalı diye. İlk görünce bayıldı sonra yüzüne bakmadı sıpa. Niloyayi çıkarmaya çalıştı çıkmayınca önemini yitirdi sanırım:) Bimden aldiklarimi çok seviyor hiç bikmadi ama niloyayi çok sevdiği halde buna isinamadi demekki:)
çok geçmiş olsun çok kötü olmuşBenim kız bu seferde kolunu kırdı. Daha bacağı yeni ıyilesti Hâlbuki![]()
Aradığımız altın özellik yumuşak olması zaten :)) gidince deyeyim mutlakaKavunun şekerli olmayanı, tatsız kavun diyeyim. Yemesi rahat yumuşak sulu. Brn de sevdim yiyoruz sürekli :) bizim pazarda satılıyordu ben merak edip aldım sonra dadandım Baya
maşallah :))Kızlar Ece 6 tane normal( ne büyük ne küçük) köfte bir kase yoğurt yedi ben şokmasallah diyeyim
Bende sasirdim canim ilk defa bu kadar yediAradığımız altın özellik yumuşak olması zaten :)) gidince deyeyim mutlaka
maşallah :))
Ben zor yerim o kAdarı :)
Bende senin gibi yapmayi dusunuyorum canim once memeyi birakip sallamayla uyutmaya caliscam bir sure daha sonra uyku egitimi ama ben kucuk ogluma hic uyku egitimi vermedim saat 10 da sallanmak isterdi 5 dk sonra uyurdu bende 4 yasina kadar salladim yormuyordu beni sonra kendi kendine uyumaya basladiUyku egitiminden bahsedilmis benim hiradan dilim yandigi icin recebin ustune cok düştüm bari o uyusun diye. Allah var dogdugundan itibaren uyku konusunda cok sıkıntılı bir bebek degildi. Hele hirayi düşünürsek öpüp basima koymam lazimdi :) sonra memeye cok düşkün oldu memeyle uykuya gecer sabaha kadar emzik gibi agzinda olsun isterdi. Oglen uykularinda bile agzindan cektigim an uyaniyordu. Memeyi biraktirirken ayagimda sallayarak uyuttum bu kez sallanmaya alismisti ama o zaman bunun onemi yoktu. Simdi yoruluyorum sallarken ama uyku problemi olmadigi icin dertte etmiyorum. Bazen uykusu oldugunda yanina uzanip uyumus gibi yapiyorum o da biraz oyalanip uyuyor :) bence emmeyen bebege uyku eğitimi vermek daha kolay
Canim bende almayi düşünüyorum. Nerden ne kaca aldın :) Bizde de baza var yeni almak istemiyorum.
Bizde de fazladan bir baza var bende yaza ecenin odasini ayirmayi dusunuyorum bende esime duser ne yapcaz diyordum aklimda bulunsun alirim bende birde canim yatagin yanini tamamen kapartiyormu80 tl ye aldık canım n11 den wellgro markası
Canım benim oğlum sallanmaya bağımlı zevk alıyor. Uyutmak için deli gibi en az yarım saat sallıyorum. Öncesinde de bir ton emiyor. Gece de sürekli mızırdanır sallanmak istiyor. Yani gece de sürekli sallamam gerekiyor. Her saat başı da emmeye kalkar çe ardından tekrar sallanma. Hafif sallanmayı da kabul etmiyor. Zarar veriyor bu sallama faslı artık. Bu gece iyixe uykusu gelene kadar yatırmaya çalışmadım. 00:53 te emmek istedi. 01:18 kadar emdi. Sonra yarı uykulu beşiğe koydum üç dakika neredeyse titreşecek şekilde sallama denemez pişpişledim uyudu. Bu gece toplamda uykuya geçme yarım saat sürdü. Öbür türlü emzirmenin üstüne en az yarım saat hızlı hızlı sallardım.Bende senin gibi yapmayi dusunuyorum canim once memeyi birakip sallamayla uyutmaya caliscam bir sure daha sonra uyku egitimi ama ben kucuk ogluma hic uyku egitimi vermedim saat 10 da sallanmak isterdi 5 dk sonra uyurdu bende 4 yasina kadar salladim yormuyordu beni sonra kendi kendine uyumaya basladi