yap canım cidden bazı insanlar bunu hakediyolarBu saatte actim tvyi son ses evde ayaklarimi vura vura yuruyorum arada birde kapi carpiyorum dinsizin hakkindan imansiz gelir ben sabah uyanamadim cocuklar servise yetisemedi
ayy yerim ben onu :)Bu sabahin ilk cumlesi 'hiya okku tii'
(Ablasini goremedi bu sabah)
biran önce atlatır inşallah bu durumu. bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ben bakamam ne anlarım çocukan falan diye ağlamıştım zehir ettim iki gün kendime de eşimede :)bi akrabamızın kızının 7 aylık oğlu var dün doktora spiral taktırmaya gitmiş ama ne öğrensin 2 buçuk aylık hamile telefonda o kdr ağladı ki çok üzüldüm haline eşi yardımcı tutarız üzme kendini fln demiş ama nafile naparım ben diyip duruyo inşallah ilk şoku bir an önce atlatır
adam haklı :) ben gökçeye anne demeyi böyle öğrettim. eşim ismimle seslenmez ama her seferinde başka bişey der. annesi annesi dedirte dedirte öğrendi hemen sıpamira da babasına normalde baba der ama bi yere çağıracaksa ismiyle çağırıyo eşimde diyo ki senin yüzünden beni çağırırken ismimle çağırıyosun çocukta öyle çağırıldığını sanıyo iyi dedim bundan sonra baba diye seslenirim bende![]()