• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
o zaman ilk dusundugum gibi kusura bakma farkli dusundugum icin bizimkisi hava degisimlerinde oluyor sutu denedim cunku yogurt peynir verdim hicbisi olmadi insallah dizinde en kisa surede gecer gider
Neyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.

Neyse hatırlanmak güzeldir(unutmasamd)senisevindirmiş oldum. İnşallah şu alerjileri geçer gider çünkü artık alerji kelimesinden bile nefret ediyorum. İnsanlara laf anlatmaktan yoruldum.
maalesef bu tarz seylerle ugrasip insanlarla ugrasmak daha zor canim.. bi anlayabilseler zaten hersey daha guzel olacak hayatimizda.. takma sen bosver onlari

İnşallah hiç yaşamazlar da.kızımla iyi bi dostluk ve anne kız ilişkim var.4e gidiyo sınıflarında olan bitende haberim oluyo çünkü sürekli okuldayım.öğretmenle irtibattayım.hatta bugün sınıflarından muhammed diye bi çocuk beni seviyomuş herkez öyle demiş.bide mektup falan koymuşlar ayşemin çantasına.bana amlattı.bende öğretmeni aradım hemen.öğretmen artık büyolar dedi.ben bilmiyodum sanki büyüdüklerini.
sen eşine anlat sonuçta yeğeni.eşin uyarsın onu madem.düzgün oynasınlar çocuklar ya.nasıl bi zamana geldik biz:KK43:
yok canım artık eşim karismiycsk çocuklar çok şımarık sokakta oyun oynarken yaramazlık yapınca eşim kizmisti eltim iki ay konuştu kimse karisamaz benim çocuklarıma diye. Hiç bi uyarıyı kabul etmiyo uyarınca erkek çocuğu şımarık oluyo yapacak bişey yok diyo.

bizim iş yerinde arçelik kullanıyoruz ikilisinden var güzel yanı suyu tek tek kahve yaparken koymamak makinenin içine en baştan koyuyosun

ya gerçekten salak ya da tehlikenin farkında değil en ciddi sorun o yaşlarda erkeklerde başlıyo bırak herhangi birine bi kıza bişi yapmayı ki zaten bu yeterince ve en önemli sorun ama kendi aralarında bişi yapmayı da deneyebilirler
senin söylediğini söyledi gorumcem. yalnız bırakma evde akılları herşeye çalışıyo bunların. birbirlerine bişey yaparlar diye.minnakkartal dediğin gibi aynen ergenlik çağına giriyo oğlum diyo. kesinlikle pedagoga gitmeleri lazım ama bunu ben falan söylesem oğlumu sapık ilan ettiniz der eminim. Bence çocukların yanında yanlış şeyler oluyo ağzından kaçırdı biz yakalandik falan diye.artık düşünemiyorum bu sözünün altında yatan şeyleri düşünmekte istemiyorum allah akıl fikir versin.

Bende cocuklara herseyi sorarim ve her zaman bana herseyi anlatin derim ben kucukken komsumuzun oglu vardi yani ben 7-8 yaslarinda falandim sanirim bizim evimizin cok buyuk bahcesi vardi birde komurluk vardi o oglan ergenlik yasindaydi komurlukte oturuyordu beni cagirdi kapi acikti beni kucagina aldi o sirada babaannem oradan geciyordu gordu kaslarini catti cabuk buraya gel ne yapiyorsun orada dedi hemen ciktim oradan sonra annem babaannem beni tembihledi sakin bir daha gitme birisi cagirinca sana zarar verebilir dediler cok korktmustum bir daha da hep erkeklerden uzak durdum

Canim ben de bekonun kini kullaniyorum memnunum ama benim tekli ve 3 kisilik oluyor misafir geldiginde olmuyor keske ben ciftlisini alsaymisim alirsan ikili almani tavsiye ederim bu arada benim de herseyim beko esimin esnaf komsusu esim onun islerini yapiyor diye bizden ondan alisveris yapiyoruz:))
bence durum vahim eltinin cocuklarini bir pedagoga goturmesi lazim bazen insanlar boyle seylere cinsel kimligi olusuyor vs diyor ama ben bu bahane diye dusunuyorum bizlerin de cinsel kimligi olustu boylemi yaptik onlem alinmasi lazim

Ayyy canım sen ywter ki iste hemen koyuyorum boy boy fotoları :)
Ah zahmet olacak ama :)
hah o zaman sana @cann10 çıktı:KK70:
Belkide..
Ah ah benim kurbancığım nerelerde kimbilir igde eski resimler falan yandım:KK43:
Belki de benimdir :)
@AreN5 canım geçen sefer sen bana çıktın bu kez ben sana çıkmış olabilemem deil mi:KK70:
Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki :KK66:
ya çok tatlı olmuş ama

sen en güzeli yapmışsın peşine düşmeyende vardır en zor zamanları kendilerini bilene kadar gözümüzü ayırmamak gerek

bence siz ikinizde ters köşe yapıyorsunuz :21:

mira her gün 45 dk bazen bir saat uyur genelde düzenli uyku saatini geçirirse zor dalıyor onun dışında en sorunsuz dalış uykusu öğle uykusu

oynamasınlar senin üzerine :KK60:
Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeyler :KK16:
Arceligin kahve makinesini kullanan varmi???
Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.

Çok almasaydın canım ya bi iki parça yeterliydi :KK45:
toka falan bikac parca oluyo iste cnm kizlarn incik boncugu cok oluyo :))):cool:

Ah zahmet olacak ama :)

Belkide..

Belki de benimdir :)

Neden olmasın ki ? Olmuştur belki belki :KK66:

Yok cnm ben yapmam hiç öyle şeyler :KK16:

Ben kullanıyorum teklisini. 5 yıldır. Çok memnunum. Kv de çiflisini kullanıyor ama 4 değil 6 kişilik yapıyor diye biliyorum.
oyle diyolar hep bilmiyodm nyse denerm artk yarn :)

bu kadar gecmise gittigine gore zanlim sen misin yoksa... boyle de dusunebilir miyim acaba :KK33::KK37:
Bakınız çekiliş sonrası buluttan nem kapmak ya da bi nevi psikopatlaşmak :p

Ben bugn biseyler aldm kurbanima carsiya ckmisken hiraya biseyler aliyodm onada aldm. Bi cocgumda o oldu sanki :)
Can'ım teşekkürler biz incik boncuk toka pek severiz zaten :KK60:
Bende alerji kelimesinden nefret ediyorum eşimde çok alerjik zaten
Miranın şu an en baskın alerjisi domates diğerleri minik kabartılar sadece

Ah canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.

Ah canım kötünün iyisi derler ya sizin en azından bir iki şey bizim liste baya uzun. Burda elif ada haricinde bu kadar alerjik çocuk yok ve başetmek çok zor yaşayan bilir diyorum ve burda anlatamıyorum. Ama mücadelede rağmen en yakınındakiler bile bu çocuk bi lokma bişey fotolar yanıltoyomuş demekki demeleri beni deli ediyor. Bilmiyorlar ki bu çocuk bir yıl aynı kiloda kaldı daha yeni yeni toparlanıyor. İşte sözün bittiği yer oluyor çünkü ne kadar anlatsamda anlattıklarım karşımdakinin anlayabildiği kadar ki onlar da sonuca bakıyor.
Ah su elalem yok mu, kuzun sağlıklı olsun da gerisi boş

bilmezmiym tokasiz gezmiyosunz :)

@hiraysen incik boncuk derken erkek analari elensin mi
ee yani bi zahmet eleniverin :)))

31 canim neden sordun :KK66:
Birisi sorduyoo olabilir:KK59:

Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandı
Ben ay büyümemiş yok fotoda şöyle böyleleri geçtim bir de ayy yazık çok acıyorum garibim fln gibi cümlelerde duyuyorum bana sadece anlıyorum deseler öyle iyi geliyo ki bu kdr basit ama yok ille can sıkacaklar hassas yerini eşeleyecekler

Bas agrisindan mahfoldum buaksam :( kis gunesini izleyem varmi nekdr guzl bi dizi

Aslında bizim listede uzun ama neyseki sütle olanı bir yaşından sonra aştık o beni en çok yorandı
Ben ay büyümemiş yok fotoda şöyle böyleleri geçtim bir de ayy yazık çok acıyorum garibim fln gibi cümlelerde duyuyorum bana sadece anlıyorum deseler öyle iyi geliyo ki bu kdr basit ama yok ille can sıkacaklar hassas yerini eşeleyecekler
Sordurmasina gerek yok gecenlerde yazmıştım ;) kimse o birisi ;) @Apriori123 30 yaşla ilgili paylaşmıştı ;)

Yüksek lisans derslerimden biri koçluk şuan öğrenmenin başındayım ama ilerledikçe koçluk denemelerim olacak danışanım olmak isteyen olursa çok sevinirim :oops:
Gelecekten bakma diye bi yöntem öğrendik bu hafta ofisten bi arkadaşımda var aynı dersi alan onunla benim emzirme bırakmamla ilgili bi deneyimleme yapıcaz başarılı olursam paylaşırım sizinle de

Bizim oğlanın saçları daha uzun olduğuna göre biz de listeye girebiliriz bence ;)

Çüşşş demek lazım öylelerine ya konuşurken nerede duracaklarını bilmeyen insanlara sinir okuyorum ya acımak nedir terbiyeaizler bak sinirlendim ha.

Back
X