İyi yapmissiniz canim dogum raporuna gore nufus ciktigi icin degisiklik yapmiyorlar ama iyi ki siz yaptirabilmissiniz bende aralik dogumluyum erken gonderdiler okula cok zorlanmistim benimde buyuk oglum ekim dogumlu bizde bir sene gec gonderdik ki hic pisman degilimBenim Zeynepde sizinkilerde buyukmus. 2005 aralık 14 doğumlu. Ama zeynep de dörde gidiyo biz aralık doğumlu olduğu için 2006 yazdırdık kimliğe.
@yaz yagmuru esim normalde sabhlari eve kahvalti yapmya bile gelmezken bugn isi birakip kahve icmye gelmis![]()
Benimde esim gitmis kalmamis hatta soylenmis orada calisanlara cunku biz a101 e ne zaman gitsek bez bulunmuyorSabah 10da gittim a101 e bez kalmamis sadece 4 numara kalmis yetisemedim![]()
iyi yapmissin canim insallah gorur bu dr benim dr um ecede 12 haftalikken kesin degil ama kiz gibi demisti 16. Haftada kesin kiz demisti hadi bakalim hayirlisi olsun insallahDoktorum gorememişmis cinsiyeti ayrintilida 6 hafta sonra bakacakmiş bla bla bla ben de başka bi doktordan aldım ogleden sonra gidecegim bakalim