Allah' a emanetler canım..Kurbim miAğzından mı kaçırdın acaba
![]()
aaa bak sen yazınca farkettim iyi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah' a emanetler canım..Kurbim miAğzından mı kaçırdın acaba
![]()
olabilirim canım zatenAllah' a emanetler canım..
aaa bak sen yazınca farkettim iyi miolabilirsin.. yoksa olmak istemez miydin
![]()
Kendini ele verdi iki damla gözyaşı dökünceKurbim cok sevimliymis ya![]()
olabilirim canım zatenkime sorsam olabiliyorum
Sormak istediğin varsa sor canım
Mesela nelerden hoşlanırım falan![]()
Aynen benden deBu arada benden de hic bir bilgi istenmedi. Demekki zanlim aktifligi fazla uyelerden biri![]()
yok canım sağol bilgiler yeterli zaten ama benim kafamda alacağım hediyeler belli... sormak istediğim hiç bişi yok..
geçmiş olsun eceyede topikçe döküldük resmen
sagolun kizlar vallahi uyumadan burnundan bir ton sumuk ciktiHic gozum kesmedi yokus inip cikmayi. Duz olsaydi belki denerdim sansimi ama cok dik.
sizlerede gecmis olsun canim. Anali bebeli dokuluyoruz hep birlikte. Kuzenimi aradim onunda bebegi hasta olmus atesler icinde yatiyomus kuzu.
Kime sorsam hasta
Çiğere inmesin de sık sık temizle canım :Ssagolun kizlar vallahi uyumadan burnundan bir ton sumuk cikti![]()
Bu arada benden de hic bir bilgi istenmedi. Demekki zanlim aktifligi fazla uyelerden biri![]()
Sen sus sana erkek çıktı
bilgi vermene gerek yok ki zaten kafamda hediyelerim hazır diyorum.. az çok tanıyorum yani... hem sen nereden biliyorsun ki bilgilerin olmadığını?hiç bilgi vermedim ki
bak bak terş köşe yapmaya çalışıyor
![]()
bilgi vermene gerek yok ki zaten kafamda hediyelerim hazır diyorum.. az çok tanıyorum yani... hem sen nereden biliyorsun ki bilgilerin olmadığını?![]()
İse yariyosa iki damladan fazlasinida dokebilirimKendini ele verdi iki damla gözyaşı dökünce![]()
Sen uzaklarda arama canımİse yariyosa iki damladan fazlasinida dokebilirim![]()
biraz zor oluyor ama temizliyorum canimÇiğere inmesin de sık sık temizle canım :S
evet doğru diyosunSen sus sana erkek çıktı![]()