Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar açık ve net yazdım artık bulamadım mı diyecektin bi de..Ay çok mutluyum zanlımı buldum darısı başınıza kızlar![]()
Sahi gondermeyeyim ben adres falan gerek yok nasilsaSen uzaklarda arama canımbana gel bana gel
bende her türlü bilgin var
![]()
şimdi sen zanlını bulduğuna göre benim zanlımı bulmak için bana yardım edebilirsin.Ay çok mutluyum zanlımı buldum darısı başınıza kızlar![]()
Sen gönder yine de formalite icabıSahi gondermeyeyim ben adres falan gerek yok nasilsa![]()
Tamam söylüyorum senin zanlın @hiraysenşimdi sen zanlını bulduğuna göre benim zanlımı bulmak için bana yardım edebilirsin.![]()
vayy bu kadar net ıyı bılıosun yani.. tebrikler.. hemen cevabında hazırmış..Tamam söylüyorum senin zanlın @hiraysen
Akaibu sen bana gel canım
Ama sen benim kurbimken beb srnin kurbim olamazsin ki![]()
bir karışıklık olmuş o zaman
Ama sen benim kurbimken beb srnin kurbim olamazsin ki![]()
işin sonuna bak senminnak şoklarda minnak şaşkın![]()
demi ama bilgehanın en azından totosu varAkifciğin de pek az fotosu var, ihtiyacı olan olabilir yani![]()
:) yani Bilgehan'ı da görmedik derseniz artık napıyım bendemi ama bilgehanın en azından totosu var![]()
pek noktalamışa benzemiyorsun cicim..Bunlar önceki notlarımdıSenle noktaladım
![]()