- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Ablalarinin odasi yukarda buraya tasininca rahat ders yapsınlar diye onların odalari yukarda olsun istedim. Yigiti benim odanın yaninda boş oda var oraya yatircam.ama aslında iyi fikir. büyük ablası kabul etmez ama küçük ablasının odasını çalışma masası dışında bu boş odayami tasisam yiğitte alisana kadar.yine ders çalışmak için çıkar odasına aksam beraber ayni odada yatarlar.Esimede böyle söylesem kabul eder belki. Bak iyi bi fikir verdin bana.Ablasiyla ayni odada yatirirsan olur canim ben abisiyle ayni odada yatirmayi dusunuyorum memeyi de birakir o zamana kadar iyi olur kucukken alismalari iyi oluyor aslinda buyuyunce anneden ayrilmak istemiyorlar
zaten canim gecenki soylememi hazmedememis ben onu anladim resmen kotuluk yapmaya calisiyor esim sen uzulme ben konuscam esiyle yok devam ederse sikayet ederiz dedi zaten esim konusamazsa o bana bir hafta icinde tekrar cirpcam diyecek eminim buna bende izin vermeyecegim bugunki gibi yapcam derse tamam madem yap bende asgiya inip goruntunu alip sikayet etcem verirsin 50 lirayi cirparsin halini diycem yeter artik bu eve girdigimden beri bir hafta sonu bile camasirimi rahat kurutamadim ev sahibi yuzunden o gitti buna bastan soyledim buda aynisini yapacak bende yanina birakmayacagim burasi apartman kurallara uymasini ogrenecekler tasinacak olsam bile oyle boyle 3-5 ay gececek dayanamiyorum artik
Bu kadın tatlı dilden anlqmazmis gibi geliyo bana.eşinde konuştuktan sonra yine devam ederse şikayeti Hakediyo.