- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 38
bugün instagram hesabımı gizli yaptım yavaş yavaş takip edenleri kontrol edip engelleyeceğim normal bir hesap olsun az takipçili ama sağlıklı bir hesap olsun
geçenlerde 8-9 yaşlarında bir kız markette mira mira seslendi eşimle ben şaşırdık annesi geldi igden takip ediyoruz kızım çok seviyo fln tesadüf tabi kötü niyet deil ama eşim o zamandan beri biraz bozuk igye hem nazar fln da diye sevmiyodu bende bu olayları düşününce ne hata dedim kendime direk hesabı kapatmak istemiyorum bir sürü anı güzel dualar var takip ettiğim ilgilendiğim kişiler o yüzden ilk etap gizledim sırayla da sayıyı düşürcem kimin ne gözle baktığını bilmek çok zor hele de herşey bu kdr kirliyken
umudumu yitiriyorum..
Ben sırf bu sebeplerle ve eşim izin vermdiği için foto paylaşımı çok yapmıyorum.. Ne kendimizin,ne Efe'nin.. Toplasan 5-10 tane bile yoktur heralde.. Yoksa bana kalsa bende çok seviyorum fotoğrafı,böyle anı gibi kendi hesabım içinde paylaşmayı.. Her ay ayrı bi klasör açıp "Efe 10 aylık" - "Efe 20 aylık" vs gibi ay ay resimleri yüklüyoruz.. Harici bellek aldık ona atıyoruz hep.. Her bir ay klasör en az 250 resim video oluyor..
Aslında iyi ve doğru bir karar..haydi bakalım temizliğe,kolay gelsin..kazara bizi de silme engelleme de