gecmis olsun canim ya. Sogan bizde ise yaramisti baya sizdede yarar insallah. Cok fena kokuyo cidden
bence erkek cocuk babasina kiz annesine benzemeli ya. Bi kizin erkege benzetilmesi cok garip geliyo
Ne konuldugundan cok insanin zoruna giden rizamizin alinmamasi zaten.
koyduk canim hatice de ekledik kimlige. Zaten bende islami bi isim ekleme taraftariydim. Ama soylemiyorum hic..
Nihal atsizin - deli kurt canim kitap atsizi sevmem ama dayimin kitapliginda bulmustum eski bi hikaye siyasi icerigi yok. Her okudugumda aglarim deli gibi
Yazik kiza ya. Gercekten uzuldum. Burda o kadar cok duyuyorum ki bunlari. Bizdede ayni seyler iste. Ama ben direttim. Asla kabul etmem tek o ismi dedim. Riza mi bile almadan ne oluyo dedim. Kendimi damizlik inrk gibi hissediyodum resmen. Dogur ver ellerine.
Cok aglattilar ama beni o hamile halimle. O yuzden esimde dahil bu konuda hic birine hakkimi helal etmiyorum. Ben bu konu yuzunden bosanmaya karar verdim. Tabi sirf bu degildi her halta karisiyolardi bu son damla oldu. Esyalarimi aldim ankaraya gittim esim isteyken. Bisey yokmus gibi geldi aldi beni. Biraz agladi annesigil cok baski yapiyolarmis. Brnde dedim zaten sirf benim dedigimde olmaz. Bu cocuk ikimizin. Ortak bi karar veremiyosak ikimizinde dedigi olur dedim. Anneni babani mutlu etmek ugruna beni uzmeyi goze aliyosanda zaten bu evlilikten hayir gelmez artik katlanamam. Artik ailesiyle ne yapti bilmiyorum sormadim. Yakin akrabalar yine desede bir daha tek isim konusunu acmadilar. Su guzel mi kizim falan diye oneri vrrdiler şadece.
Erkek olursa yine aynini yaparim hic eyvallahim yok.
Bu arada akrabalari arasinda kv nin adini tek olarak koymayan bir tek biziz. Bunu soyleyip millet ne dere getirdiler isi. Bende dedim madem oyle bi niyetiniz vardi. O zaman diger kuzenlerin gibi koyden daha 18 ine basmamis okumamid ezilmis bi kizi sececektin kendine es diye. O zaman lafin gecerdi. Oylesini istiyosanda bosaniriz yakana yapisacak degilim. Boyle bi omur grcmez dedim.
Simdi herkese ilk cocuklari kendilri koysun istedik diyolar.
Onlara o kadar kizginim ki. Ben lohusaykende cok sacmalik cikardi kv. İyi niyetli de deseler her dedikleri batiyo suanda o yuzden.
O ultrasyon meselesi bizde de oldu :))
Hastaneden donduk onlarda da akrabalar var. Verdim iste bakiyolar. Kv ayyy ayni gokhana benziyodu dedi. Ben bi sasirdim anne neresi benziyo. Ben elima aldigimda ciglik maskesine benziyo demistim direk. Gulme krizine girdi herkes

ama bildigin ciglik maskesi gibiydi ya

Boyle dusunenlere benzetmesin Allah. BEn dusunursem bana da benzetmesin hatta. Amin.

Ay cidden cok konustum bu konuda ama cok fena dertliyim

bir dokun bin ah isit oldu benimki
o ne guzel babanneymis oyle ya

Mavi diye babanne ne guzel