@Akaibu canim cok cekmisin sende. En başta bunlara agzinin payini vermek lazim yoksa sustukca tepene cikarlar tabii burda en onemli faktör eş. Onlara ezdiren de baş tacı yaptiran da. Eşin annesine senin işine, gücüne, utune, giymene falan karışmamasi gerektigini, akaibunun hoşuna gitmedigini soylese kv sana bu kadar karisamaz. Eş çok önemli çok.
Benim eşim de bana çok çektirdi çünkü anneci. Annesi de elalem ne der mantigiyla yasadigi icin hep onlarin istedigi gibi bi gelun olmamı istedi evliligimin ilk yılı burnumdan geldi her gün onlardaydik. Kv Hamile kal artik dedi hamile kaldım erkek cocugum oldu. Lohusaligimda yanımdaydi oğluma kendi isim koydu. Ruyasinda görmüş torununun ismi EMirhan olmalıymis. Tabi ben istemediğim halde bisey diyemedim çünkü eşim cook psikolojik baski yapıyordu bana.
Yalan tabi kv ruyada falan gormedi. Çocuklarının isimlerinin sonu hep -han ile bitiyor. Torununa da aynen devam etmesini istedi ama oglum fazla yaşamadi.

Yıllarca eşimin burnundan getirdim oglumun ismini bile annen koydu sana cocuk yapmam dedim. Esim 5 yıl çocuk icin yalvardi. Boşanalim de cocuk deme bana derdim. (sadece isim degil çok sorun yaşadım çünkü) Neyse baktim yaşım geçiyor artik çocuk istemeye basladim dua ettim hayırlısiyla kızım olsun dedim hemen kızıma hamile kaldim. Duam kabul oldu. Zaten kızımı annemin yaninda doğurdum. Aylarca kendi kendime kizima isim düşündüm önce modern bi isim olsun dedim. Nehir ece ipek pelin falan.... Sonra vazgeçtim. son aylarda elif mi olsa nisa mi diye kararsiz kaldim ve doguma nisa suresini okuyarak gittim. Kızımın adi diye bu sureyi okudum. Eşime hic haberi yok. zaten aramiz bozuktu. Dogumdan 1 hafta sonra esim dedi ki ruyamda gördüm Kizinin adi elif nisa olsun dediler. Ben şok

Yok artik dedim bende bu ikisi arasında kalmıştım dedim. 2 isim olmasın soyadımız uzun ya elif ya nisa dedim esim yemin etti ruyasinda gördüğünü söyledi iki isim olmalı dedi. Benim istediğim ve hangisi olsun diye karar veremedigim kendi kendime düşündüğüm eşimle asla paylasmadigim ve sonunda eşimin ruyada gördüğü ismi kiyduk. ELIF NISA. Allahim bu cocuguma hayırlı uzun omurler versin ins