Hayir canim yani hamileliginden haberleri yok anlaminda soyledim cunku ben kan tahlili yaptirdim asm de hamile olunca hemen hamilelik kaydi yapti onu demek istedim obur sekilde suc evetkaydımız var tabi..zaten kayıt olmaması suç..hamileykende 1 kez gittim,ben tetenozu bile kendi hastanemde vurdurdum..sağlık ocağını sevmiyorum ve güvenemiyorum nedense..aslında doktor ve ebemizde iyi ama..Efe doğduktan sonra topuk kanı içinde gittik 1 kez sağlık ocağına o kadar..Efe'ninde her aşı zamanı sonrası beni arayıp bilgileri alıp yazıyor kaydediyorlardı o kadar..özellkle beni arayıp aşı için çağırmazlar,kartta vermediler
Birde ben ilk cocugum dogdugunda ayni senin gibi dusunuyordum saglik ocagina guvenmiyordum doktorumuza yaptirmaya karar vermistim asilari saglik ocagindan hemsire aradi asiya cagirdi ben doktorumuza yaptircaz dedim hatta bozuldu sen bilirsin dedi
Bir asisini yaptirdim doktora sonra bir nedenden o doktora gitmemeye karar verdim asisi vardi yapilacak gittim asm ye dedim siz yapin tamam dedi neden doktora yaptirmayi dusunmustun diye sordu bende doktorun yapmasi bana daha cok guven veriyordu dedim hemsire bize guven bizim asilarimiz surekli taze beklemiyor bitiyor yenisi geliyor ama doktorun ne kadar hastasi varsa o kadar asi yapiyor kalabiliyor bekleyebiliyor demisti bana da mantikli geldi ondan sonra cocuklarin hepsinin asilarini asm ye yaptirdim