geçmiş olsun canım.. şimdi nasıl ateşi düştü mü?Gece acildeydik atesi cikti kulak enfeksiyonu ve antibiyotik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.. şimdi nasıl ateşi düştü mü?Gece acildeydik atesi cikti kulak enfeksiyonu ve antibiyotik
İyi düşünmüşsün cnm.kıyamam ben ya bide acıyo diye seni öpüyo.....Allah kolaylık versin.yazın niye ayrılıyonuz biraccık meraklandımeşim yazın adapazarında kalacağından hem benden hemde memeden aynı anda ayrılmasın diye bıraktırmaya çalışıyorum. yanımdayken bıraksın bari dedim. dün akşam eve girdim direk mutfağa ve salça sürdüm memeye.. istedi acıdı bak dedim. bikaç kez yokladı her defasında açıp acıyo dedim geldi gitti öptü beni.. akşam memede uyuduğu için çok zor oldu ilk gün.. sonra kucağımda uyudu. gece kalktı istedi acıyo dedim ayağımda salladım uyudu sonra da kalkmadı bi daha normalde 2-3 kez kalkar inşallah hayırlısı ile bırakır..
Geçmiş olsun...Gece acildeydik atesi cikti kulak enfeksiyonu ve antibiyotik
İyi düşünmüşsün cnm.kıyamam ben ya bide acıyo diye seni öpüyo.....Allah kolaylık versin.yazın niye ayrılıyonuz biraccık meraklandım![]()
ben burnu akmaya başladığında alerji şurubu içiyorum dr bu dönemde onu vermişti. şükür geçiriyor. geçmiş olsun canım..Akifte öksürüğe takıldı dünden beri.burnu akıyo yatınca tıkanıyo grip gibi.ateş yok öksürük var ama ilerler mi korkuyorum![]()
Anladım cnm.doğal ortamda tabi ki daha iyi olur.sende haftasonları gelir bi temiz hava alırsın bebeğinle güzel vakit geçirirsin.adapazarında ne tarafta evinizbenim kızıma babası bakıyor canım.. adapazarında evimiz var bahçeli normalde 15 günde bir gidiyoruz. bu yaz bahçeye bir şeyler ektik. kv de yazın orada kalıyor. hem bahçeye bakmak hem de elifin doğal ortamda büyümesi için bunu düşündük her gün dışarıya çıkmak istiyor eşim onu alıp arabayla ya avm ye ya da parklara götürüyor. arabada bizim hatun durmadığı için onun için zor oluyor ben yanlarında olmayınca.. o yüzden en azından yazın kapının önünde oynar bende cumadan gider gelirim istanbula..
Saol cnm.alerji şurubu içerken hasta olduk://ben burnu akmaya başladığında alerji şurubu içiyorum dr bu dönemde onu vermişti. şükür geçiriyor. geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım düşmüştür inşallah ateşiGece acildeydik atesi cikti kulak enfeksiyonu ve antibiyotik
size de geçmiş olsun umarım ilerlemez canımAkifte öksürüğe takıldı dünden beri.burnu akıyo yatınca tıkanıyo grip gibi.ateş yok öksürük var ama ilerler mi korkuyorum![]()
sağol canım büyüdükçe geçtiğini düşünüyorum sen böyle yazınca minnoşlukta ablamız kdr olabilir miyiz ki acaba@minnakkartal debridatı ayşenazda kullanmıştım.miracık bana ayşemin bebekliğini hatırlatıyo iştahsızlık kabızlık, şekerlik ,minnoşluk...
Atlatın inş çabucak
geyvenin köyü canım.. haftasonu ordaydım. cumadan gittik. o aksam yemeklerimi yaptım. c.tesi çünkü bahçeyle ilgilenecektim. ve sabah 6,5 ta uyandım elifin sayesinde bir daha da uyuyamadım. patates ekmiştim yeşillikleri çıkmış. onların topraklarını düzelttim. komşum enginar ekmişti benim bahçeme daha önceden onların üstüne biriken otları kopardım. toprağını açtım. sonra fideler ekmiştim onları kontrol ettim. lavanta ve biberiye götürdüm onları ektim. nanelerimi topladım yıkadım. kurutmaya bıraktım. sonra uyandılar kahvaltı fılan derken oglen oldu çilek getirmiş komşum onları ektim sonra patates ektim. akşam komşular geldi onlarla sohbet derken banyo yapıp yattım. ve inanır mısın o yorgunlukla ve gece kalkmalarım ragmen 6,5 ta uyandım ama bu sefer yapacak işim olmadığımdan kalkıp kahvaltı yapıp balkonda kahve ve sigara keyfi sürdürüp boş boş oturdum. ne kadar çok uzun yazdım senin sorduğun soruya istinaden. seviyorum bu işleri yapmayı bi de etrafımda sadece 1 komşu var sessizlik sakinlik kuş sesleri filan beni acayip rahatlatıyor.. o kadar çok sıkıldım ki her şeyden herkesten...Anladım cnm.doğal ortamda tabi ki daha iyi olur.sende haftasonları gelir bi temiz hava alırsın bebeğinle güzel vakit geçirirsin.adapazarında ne tarafta eviniz
Biz de cok Istiyoruz oyle bi koyde araxi alip ilgilenmek anlatimin xok hosuma gitti bi an kendimi de hayal ettim.geyvenin köyü canım.. haftasonu ordaydım. cumadan gittik. o aksam yemeklerimi yaptım. c.tesi çünkü bahçeyle ilgilenecektim. ve sabah 6,5 ta uyandım elifin sayesinde bir daha da uyuyamadım. patates ekmiştim yeşillikleri çıkmış. onların topraklarını düzelttim. komşum enginar ekmişti benim bahçeme daha önceden onların üstüne biriken otları kopardım. toprağını açtım. sonra fideler ekmiştim onları kontrol ettim. lavanta ve biberiye götürdüm onları ektim. nanelerimi topladım yıkadım. kurutmaya bıraktım. sonra uyandılar kahvaltı fılan derken oglen oldu çilek getirmiş komşum onları ektim sonra patates ektim. akşam komşular geldi onlarla sohbet derken banyo yapıp yattım. ve inanır mısın o yorgunlukla ve gece kalkmalarım ragmen 6,5 ta uyandım ama bu sefer yapacak işim olmadığımdan kalkıp kahvaltı yapıp balkonda kahve ve sigara keyfi sürdürüp boş boş oturdum. ne kadar çok uzun yazdım senin sorduğun soruya istinaden. seviyorum bu işleri yapmayı bi de etrafımda sadece 1 komşu var sessizlik sakinlik kuş sesleri filan beni acayip rahatlatıyor.. o kadar çok sıkıldım ki her şeyden herkesten...
inşallah hayalin gerçek olur canım.. içinde olunca gerçekten yaşanılmayacak bir hayat değil.. 2 dönüm arazi aldık içinde meyve ve ceviz ağaçları vardı. dubleks ev yaptırdık. geçen yıl elif hira küçük olduğundan fazla gidip gelemiyordum. bi de kv ile aram bozuktu görmek dahi istemiyordum. eşimle konuştum annenle hiç bir şekilde konuşmam etmem dedim o da sen işine bak boşver dedi. kv yazın orada kaldı bahçe yaptı. bu sene kendim için küçük bir bahçe yapacağım inşallah. eşimde ilgilenecek bahçe ile. 5900 günü doldurdum bu sene 20 yıl primim doluyor belki kafam atarsa haziran gibi istifamı verip ağustos gibi belki bende yerleşebilirim.Biz de cok Istiyoruz oyle bi koyde araxi alip ilgilenmek anlatimin xok hosuma gitti bi an kendimi de hayal ettim.
vallahi özendim ne güzel..bende çok sıkıldım..herşey stres..uzaklaşmak kafa dağıtmak için yaptığından güzeli olamaz..geyvenin köyü canım.. haftasonu ordaydım. cumadan gittik. o aksam yemeklerimi yaptım. c.tesi çünkü bahçeyle ilgilenecektim. ve sabah 6,5 ta uyandım elifin sayesinde bir daha da uyuyamadım. patates ekmiştim yeşillikleri çıkmış. onların topraklarını düzelttim. komşum enginar ekmişti benim bahçeme daha önceden onların üstüne biriken otları kopardım. toprağını açtım. sonra fideler ekmiştim onları kontrol ettim. lavanta ve biberiye götürdüm onları ektim. nanelerimi topladım yıkadım. kurutmaya bıraktım. sonra uyandılar kahvaltı fılan derken oglen oldu çilek getirmiş komşum onları ektim sonra patates ektim. akşam komşular geldi onlarla sohbet derken banyo yapıp yattım. ve inanır mısın o yorgunlukla ve gece kalkmalarım ragmen 6,5 ta uyandım ama bu sefer yapacak işim olmadığımdan kalkıp kahvaltı yapıp balkonda kahve ve sigara keyfi sürdürüp boş boş oturdum. ne kadar çok uzun yazdım senin sorduğun soruya istinaden. seviyorum bu işleri yapmayı bi de etrafımda sadece 1 komşu var sessizlik sakinlik kuş sesleri filan beni acayip rahatlatıyor.. o kadar çok sıkıldım ki her şeyden herkesten...
Bizim burda da çok imkan var aslında ama biz mekezde oturuyo sayılırız.yine kalabalık gürültü içinde.yarım dönümlük yer verdi kp.inş ev yaptırcaz bu yaz bsşlıcaz kalan yerede bahçelik yapma hayallerim var.hiç denemedim ama araştırır öğrenirim.babamda emekli olunca yayladan ev aldı adamın tek hayaliydi akyazının yaylaları meşurdur zaten.okadar güzel ki karşında orman miss evin tadilatı bitince yazın sıcaktan bunaldık mı kaçarım oraya.kvler de yazın yaylada durur ama ben pek gitmiyorum onlara.ama babamın evine giderim.oda geçtiğimiz pazar patates falan dikmeye gitti.torunlarımla yicem diyo çalışmaya başlamadan biraz yayla tatili istiyorum bendegeyvenin köyü canım.. haftasonu ordaydım. cumadan gittik. o aksam yemeklerimi yaptım. c.tesi çünkü bahçeyle ilgilenecektim. ve sabah 6,5 ta uyandım elifin sayesinde bir daha da uyuyamadım. patates ekmiştim yeşillikleri çıkmış. onların topraklarını düzelttim. komşum enginar ekmişti benim bahçeme daha önceden onların üstüne biriken otları kopardım. toprağını açtım. sonra fideler ekmiştim onları kontrol ettim. lavanta ve biberiye götürdüm onları ektim. nanelerimi topladım yıkadım. kurutmaya bıraktım. sonra uyandılar kahvaltı fılan derken oglen oldu çilek getirmiş komşum onları ektim sonra patates ektim. akşam komşular geldi onlarla sohbet derken banyo yapıp yattım. ve inanır mısın o yorgunlukla ve gece kalkmalarım ragmen 6,5 ta uyandım ama bu sefer yapacak işim olmadığımdan kalkıp kahvaltı yapıp balkonda kahve ve sigara keyfi sürdürüp boş boş oturdum. ne kadar çok uzun yazdım senin sorduğun soruya istinaden. seviyorum bu işleri yapmayı bi de etrafımda sadece 1 komşu var sessizlik sakinlik kuş sesleri filan beni acayip rahatlatıyor.. o kadar çok sıkıldım ki her şeyden herkesten...
beklerim canım bir hafta sonu hepinizi... insanlarla uğraşmaktan trafikten 4 duvar arasına girmekten.. orada eve girmeden ilk işimiz ilk önce komşuma merhaba demek oluyor.. o kadar içtenler ki..Elif komşunun çocuklarıyla oynadı.. koştu zamanlı yattı kalktı.. yoruldu.. bi de benim komşumun gelini endonezyalı.. çok tatlı çok şirin.. her gün telefonla görüşüyoruz. kv sulamaz diye gitmiş çileklerimi sulamışlar.. yazın gidiyoruz hangi meyve toplanıyorsa kasayla getiriyorlar evde kokan bir şey pişmişse 1 tabakta bize getiriyorlar.. istanbulda komşuluk kalmadı. kapı komşumu bile tanımıyorum. eskiyi özlemişim. Elif Hira nında böyle ortamda büyümesini istiyorum. en azından okula başlayıncaya kadar.vallahi özendim ne güzel..bende çok sıkıldım..herşey stres..uzaklaşmak kafa dağıtmak için yaptığından güzeli olamaz..
bahçeyle ilgilenmek onların büyüdüğünü görmek çok güzel.. ee bi de artık bizimkiler sürekli dışarda olmak istiyor. sal gitsin.. otur bi yerde izle onu kuşlara çiçeklere bakışı bile farklı.. komşunun köpeği ve kedisi var onlarla oynuyor.. istanbulda maalesef bunlar yok.. bende bahçeye patatesi hem kızartmalık hem yemeklik hem de haşlamalık ektim.. belki bir gün buluşuruz canım ortak bir yerde..Bizim burda da çok imkan var aslında ama biz mekezde oturuyo sayılırız.yine kalabalık gürültü içinde.yarım dönümlük yer verdi kp.inş ev yaptırcaz bu yaz bsşlıcaz kalan yerede bahçelik yapma hayallerim var.hiç denemedim ama araştırır öğrenirim.babamda emekli olunca yayladan ev aldı adamın tek hayaliydi akyazının yaylaları meşurdur zaten.okadar güzel ki karşında orman miss evin tadilatı bitince yazın sıcaktan bunaldık mı kaçarım oraya.kvler de yazın yaylada durur ama ben pek gitmiyorum onlara.ama babamın evine giderim.oda geçtiğimiz pazar patates falan dikmeye gitti.torunlarımla yicem diyo çalışmaya başlamadan biraz yayla tatili istiyorum bende
İçimden bi his buluşabileceğimizi söylüyo tabi inşallah nasipse...annemlerin evide 1dönüm içinde bahçeli çeşitli meyveler sebzeler çocuklarım orda çok mutlubahçeyle ilgilenmek onların büyüdüğünü görmek çok güzel.. ee bi de artık bizimkiler sürekli dışarda olmak istiyor. sal gitsin.. otur bi yerde izle onu kuşlara çiçeklere bakışı bile farklı.. komşunun köpeği ve kedisi var onlarla oynuyor.. istanbulda maalesef bunlar yok.. bende bahçeye patatesi hem kızartmalık hem yemeklik hem de haşlamalık ektim.. belki bir gün buluşuruz canım ortak bir yerde..