2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sen bu seçeneklerin hepsine bi fikir ver ben içinden alıp kullanayım :KK19:
Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış:KK70:
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh:KK70:
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin:KK70:
seçenek çok yani:KK70:
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir:KK70:
Kemer toka, çanta bile olur:KK70: günlük kullanım için ne olcak:KK70: taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini:KK70:
ay ne bileyim yap bişiler:KK70:
dip not: @oslew sana söylüyorum kurbim sen anla:KK70:

Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış:KK70:
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh:KK70:
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin:KK70:
seçenek çok yani:KK70:
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir:KK70:
Kemer toka, çanta bile olur:KK70: günlük kullanım için ne olcak:KK70: taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini:KK70:
ay ne bileyim yap bişiler:KK70:
Tamam canım papyon alcam oğluşuna

Ay ağzımdan kaçtı :KK48:

Ayyy sürekli şu kk reklamları çıkıyor ya bi tanesi kurbanımı çağrıştırıp duruyor bana dayanamayıp yazıcam haaa :) zaten hediyelerim de hazır :)))
Evet evet:KK70: Primadaki mavi gözlü çocuk, kağıt mendil reklamı malum burnumuz şırıl şırıl bizi fısıldıyor:KK70:

Ayyy benim beyin error veriyor yine sabaha kadar uyumadım :( oğlum uyudu valla tosunumun hiç suçu yok da ben sıkıntılıyım bu aralar uyuyamıyorum :(
O yüzden de böyle salak konuşmalara vurdum kendimi siz beni kaale almayın gençler ;)
Gece de uykusuzluktan biraz da can sıkıntısı pufpufun yarışma videosunu izledim de birazcık güldüm :) çekilişte olsaydın sana bi kutu acı biber alırdım pufpuff pufpuff ;) çok tatlı bi hatunmuşsun

Ayyy benim beyin error veriyor yine sabaha kadar uyumadım :KK43: oğlum uyudu valla tosunumun hiç suçu yok da ben sıkıntılıyım bu aralar uyuyamıyorum :KK43:
O yüzden de böyle salak konuşmalara vurdum kendimi siz beni kaale almayın gençler :KK66:
Gece de uykusuzluktan biraz da can sıkıntısı pufpufun yarışma videosunu izledim de birazcık güldüm :) çekilişte olsaydın sana bi kutu acı biber alırdım pufpuff pufpuff :KK66: çok tatlı bi hatunmuşsun
Bende uyuyamadım kaç gecedir, aynen kafamı dağıtıyorum valla, yoksa aklım sürekli minnak oğlumda

Back
X