- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kurabiyenin tarifini verdi igden@minnakkartal dan da tarif falan istedin senin canin.kurabiye cekmis :))
@Apriori123 olsaydı sazan derdi![]()
Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmışsen bu seçeneklerin hepsine bi fikir ver ben içinden alıp kullanayım![]()
Tamam canım papyon alcam oğluşunaKız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin
seçenek çok yani
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir
Kemer toka, çanta bile olurgünlük kullanım için ne olcak
taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini
ay ne bileyim yap bişiler![]()
Tamam canım papyon alcam oğluşuna
Ay ağzımdan kaçtı![]()
Don al don @oslew
bu kadar şeyi papyon için mi yazdırdınterlikle geliyorum oraya
![]()
Evet evetAyyy sürekli şu kk reklamları çıkıyor ya bi tanesi kurbanımı çağrıştırıp duruyor bana dayanamayıp yazıcam haaa :) zaten hediyelerim de hazır :)))
Şüphe insanın kurdudur yeğen kemirir kemiri durur:) benim zanlım ne alacağını bak nasıl biliyor
sen bir numaralı şüphelimsin![]()
e hepimiz minnakızminnak mı![]()
Enine mi boyuna mı canım, minnaklık türlü türlüe hepimiz minnakız![]()
Bende uyuyamadım kaç gecedir, aynen kafamı dağıtıyorum valla, yoksa aklım sürekli minnak oğlumdaAyyy benim beyin error veriyor yine sabaha kadar uyumadımoğlum uyudu valla tosunumun hiç suçu yok da ben sıkıntılıyım bu aralar uyuyamıyorum
O yüzden de böyle salak konuşmalara vurdum kendimi siz beni kaale almayın gençler
Gece de uykusuzluktan biraz da can sıkıntısı pufpufun yarışma videosunu izledim de birazcık güldüm :) çekilişte olsaydın sana bi kutu acı biber alırdımpufpuff
çok tatlı bi hatunmuşsun
Yok Allah'a şükür benim miniğim iyi de ben pek iyi değilimBende uyuyamadım kaç gecedir, aynen kafamı dağıtıyorum valla, yoksa aklım sürekli minnak oğlumda
Enine mi boyuna mı canım, minnaklık türlü türlü![]()
Hayırdır canım senin neyin varYok Allah'a şükür benim miniğim iyi de ben pek iyi değilim![]()
Hangi alandevreler yandı.
Aslında bunun cevabıyla bana göre şıp diye anlaşılır kurbim. Alanında tek çünküAhanda bu da ip ucu olsun.
Hayırdır önemli bi durum yoktur inşallah
Amaaannn dünya dertleri bi gülümHayırdır canım senin neyin var![]()