2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
P

Geçmiş olsun canım bişi yoktur umurim ama hazirana kadar beklemesen allah korusun böbreklerinde bir sknti varsa o zamana kadar ilerler bi cocuk doktoruna da götür istersen kan tahliliylede anlaşılır az çok böbrekten olup olmadığı
Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagol
Annemin orda oturan biri var geçen yolda karşılaştık kızı 3 yaşında aynı dediğin gibi olmuş.alerjikmiş.inş geçip gider cnm
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip gider

Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagol
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip gider
İnşallah alerjidir canım daha öncede gözü için damla vermişti size belki benzer bişeydir.

Canım:dondurma: ne alayım söyle:KK70:
kelin merhemi olsa :KK51:

Kizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
sagol cnaim
geçmiş olsun canım bende antibiyotik veriliyo diye biliyorum

Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu

çok geçmiş olsun canım umarım alerjiktir ama bence de bir doktora daha gitmekte fayda var böbrek için genelde idrar testi istiyorlar diye biliyorum yapılsa ii olur gibi geldi bana

M mutube geçmiş olsun canım geçen kp ile konuşuyoduk eşimin de çocukken gözleri şişer ve akarmış bu mevsimlerde de büyüdükçe azalmış şimdi sadece hapşırıyo arka arkua bikaç sefer
Sen yazınca o geldi aklıma inşallah sizinde alerjidir ama bende olsam başka bi doktora giderdim şimdi

nereye götürmüştün doktora?
burdaki egitim arastirma hast. Goturdum canim

kelin merhemi olsa :KK51:

geçmiş olsun canım bende antibiyotik veriliyo diye biliyorum

çok geçmiş olsun canım umarım alerjiktir ama bence de bir doktora daha gitmekte fayda var böbrek için genelde idrar testi istiyorlar diye biliyorum yapılsa ii olur gibi geldi bana
gozu iyilessin gitmeyi dusunuyorum canim. Cok.sagol

:sopa:
Ne zaman göndermeye başlıyordunuz?

Bana sorular bitti :KK76:

Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman :sinirli:

Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli :spor:
Benimki niye sormuyor bana niye sormuyorsun :(((( bak heyecanımı kaybettim işte böyle zanlı olmaz olsun

M mutube geçmiş olsun canım geçen kp ile konuşuyoduk eşimin de çocukken gözleri şişer ve akarmış bu mevsimlerde de büyüdükçe azalmış şimdi sadece hapşırıyo arka arkua bikaç sefer
Sen yazınca o geldi aklıma inşallah sizinde alerjidir ama bende olsam başka bi doktora giderdim
Cok sagol canim bende tekrar goturucem inşallah

O musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.
Bırak atarı gideri de söyle ben miyim kurbanın :KK50: hem sen 40 yılda bir de girsen eksik kalmamalısın :halay:

Back
X