2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu:KK70:
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var:KK70:
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var:KK70:
Ahanda benim ozaman. Yakaladım seni bide dibimdeymişin. Hediyemi kargoya verme canım evime beklerim

Zanlim konuda haklisin zaten bisey diyemem.Kim oldugunu da bilmiyorum ama kusura bakmasin yogundum gercekten arada okuyup cikiyodum.bi ara tamamen unutmustum cekilisi.Neyse bi dahaki cekilise katilmam:KK42:

Herkese atarliyim bu ara zaten:sinirli:cekilise de eksik kalmym diye girdim ama ayip oldu zanlimao_Ohazirlik bile yapmadim daha ne zaman yollycaz onu de bari:KK70:
Normalde 1 haziranda elde olacak ama sen bana daha geç gönder :D hazırlık da zor değil ya yap bi fıççın böreği kargola makbule geçer;)

Hadi ben bi ipucu daha vereyim. Dun cok tatli bi elbise gordum. Alacaktimdaesim bizioraya birakip bi yere gitmosti. Bende esim varken cuzdan almam yanima. Sonrada unuttum. Insallah bedeni bitmez.aynindan gökcemede alasim var

Zanlim konuda haklisin zaten bisey diyemem.Kim oldugunu da bilmiyorum ama kusura bakmasin yogundum gercekten arada okuyup cikiyodum.bi ara tamamen unutmustum cekilisi.Neyse bi dahaki cekilise katilmam:KK42:

Herkese atarliyim bu ara zaten:sinirli:cekilise de eksik kalmym diye girdim ama ayip oldu zanlimao_Ohazirlik bile yapmadim daha ne zaman yollycaz onu de bari:KK70:
bende sana atarlanıcam bana niye cevap vermiyon :lülülü: sen eksik kalma dicemde zanlın ne der bilemedim :silah:

O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu:KK70:
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var:KK70:
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var:KK70:

biz olabiliriz o zaman :KK49:

Ahanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)

Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş

Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)

Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
miranın babası kokoş :KK53:

Hadi ben bi ipucu daha vereyim. Dun cok tatli bi elbise gordum. Alacaktimdaesim bizioraya birakip bi yere gitmosti. Bende esim varken cuzdan almam yanima. Sonrada unuttum. Insallah bedeni bitmez.aynindan gökcemede alasim var
hımm gökçeyle miranın aynı giyindiği elbisesi olmuştu bizmiyiz ki :KK49:

yeni kankitoları var bizim yanımıza uğramıyo artık:KK11:

zayıflama yarışmasına girdi bizi unuttu bi de gelmiş diyo ki sizinle olmuyo siz sıkmıyosunuz kendi löp löp yiyodu :) ama işte allah böyle çarpar bu hafta kilo veremedi bi de artı çıktı sen düşün yani :halay::halay:
Regl bitti 59 kg yum bebeğim, onları da bıraktım ya yaz yaz nereye kadar elimden tel düşmüyordu öyle diyet mi olur, ben de çıkıp yürüdüm telde laklak yapacağıma :)))
Ayrıca sen yanarlı dönerli kebaplarla devam et canım sana 78 beden body buldum onu alıcam :halay::halay::halay::halay:

Haha fazla ümitlenme hemen canım :KK70:
Gizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsun

Gizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsun
tehdit ederek olmaz canım:D
kahveni her zaman içmeye gelirim sorun değil :D

Bana is cikti klimayi cocuk odasindan yatak odasina gecirecektik esimde soylemis klimaciya simdi pat diye geldiler cabuk cabuk halilari topladim yataklarin ustunu orttum esimde geldi neyseki o ilgileniyor eceyide uyuttum insallah korkmaz matkap sesinden uyanmaz

Regl bitti 59 kg yum bebeğim, onları da bıraktım ya yaz yaz nereye kadar elimden tel düşmüyordu öyle diyet mi olur, ben de çıkıp yürüdüm telde laklak yapacağıma :)))
Ayrıca sen yanarlı dönerli kebaplarla devam et canım sana 78 beden body buldum onu alıcam :halay::halay::halay::halay:
haha bende regl oldum bi kere :)
Yanar dönerliler ızgara bişi olmaz :)

Ahanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)

Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş

Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)

Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
Çok yakışıyor valla gözlük öykü hiç çıkarmasa haklı :D

He annem he gördüm hiçbişey olmaz o kebap dağından. Bi de kızcağıza da salata vermiş kendi kebap yiyor
Kendi tercihi zaten onun salata yiyişi gördükten sonra acıdılar bize bi tabak daha salata getirdiler mıncırdı bütün salatayı :)
Sokuşturdum ağzına köftelerden canım aç bırakcak değiliz :KK59:

Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
İnşallah birşey yoktur canım. Tam alerji mevsimi ama doktor madem suphelendi en azından bi idrar tahlili filan isteyebilirdi. Böyle sadece kafa karıştırıp bırakmış:KK64:

Back
X