- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Tamam biz sana çıktık eminim gari :)ağzını burnunu yesinler minik minik
olsun zamanla düşmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam biz sana çıktık eminim gari :)ağzını burnunu yesinler minik minik
olsun zamanla düşmez![]()
o zaman minnak ben ve hiraysen deilAy ben dayanamıycam söyliycem ya benim kurbanım çok meraksız![]()
Şüphe etme ne olur çalış senin de oluro zaman minnak ben ve hiraysen deil
Ben en çok senden şüpheleniyordum şekerim![]()
demirden korksaydın trene binmezdik gülümŞüphe etme ne olur çalış senin de olurayyy iğrençlikte çığır açıyorum beni çağırdığına pişman olmuşsundur ne güzel yoktum ortalıkta
![]()
Şüphe etme ne olur çalış senin de olurayyy iğrençlikte çığır açıyorum beni çağırdığına pişman olmuşsundur ne güzel yoktum ortalıkta
![]()
demirden korksaydın trene binmezdik gülüm![]()
Ahahaha en sevdiğim klişelerden, biz senle gideriz böyle kamyon arkası yazısı muhabbeti yapa yapademirden korksaydın trene binmezdik gülüm![]()
Özele gel hala favorimdir amaikinizde birbirinizden şahanesiniz![]()
İpinucunu aldın tabi sen yazmıyorsun bişi görmedim sanmaikinizde birbirinizden şahanesiniz![]()
biraz düşünmem lazım ipin hangi ucunu göndereyim diyeİpinucunu aldın tabi sen yazmıyorsun bişi görmedim sanma![]()
Ben ipinucunu verdim canım
Ama canım ben dün hiç yazmadım kiBenm zanlim napiyo acaba beni dusunuyomudur
Dun dusunmus ama ahh canmmm![]()
Umut var umut gözlüklüAhanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)
Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş
Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)
Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
Kurbanım diyecektin galibaBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.![]()