kızlar biz de daha mobilya almadık gelinlik provaları başlıycak sonraa beyaz eşyalardan buzdolabı ve ocak fırın tv var alınıcak... Zaman zaman heyecanlarnıyorum zaman zaman da daha vakit var nasılsa diyorum. kınayı evde mı yapmalı dışarıda mı onu bilemedim. Neler yapmam gerek nasıl olucak düşünmekten geceleri uyuyamıyorum
valla cnm salonda yap dahai iyi ufk salon bul kınalık biryer yada dernekte yap daha iyi evde eziyet pislenick ev dagılck düğün telasınızda var hiç çekilmez evde yaparsn valla bbunalımlardayım bende nişanlım vitrin ne ya diyor almıyalım diyor ne gerk vr ama kristallerimi nere yerlestrcm en nere sıgdırcm sifonyere tabaklar anca sıgar kristaller nerde olck bilmiyrm ne yapcm
canım benim nişanlımda öle ne gerek war ne yapıcaksın vitrini nereye koycaksın artık vitrinmi kaldı diorda bende tv ünitesini vitrinli almaya karar verdim yanlarında oluo ya iki tane oraya koycam kristallerim war benımde dediğin gibi yoksa ortada kalacak
yani birtek benimki değil bunu yapanhaha bnde iderde buldum bende istemiyrm ama koyack yerde yok ama tv unitesinde bulursm daha gzl iyi olur aslında kalabalık vitrin dogru diyorda koyck yer bulursk nedne olmasn almayız daha iyi kıracıyız sonuçta ordn oraya birde onu tasıcz kazuleti saol aklımda bakınıcm tv unitesinde bulursm alıcm bende öle
aynnen canım bide onalra ek para wermeye gerek yok hem yer kaplıo ama uniteyle birlikte olunca guzel duruyo yerde kaplamıor ancak ole geldi aklıma yoksa erkekler pek önemsemio bizler gibi
yokya hakkınıu yemiyeyim salosun bendne çok önemsiyor vitrin alma demeseydi vitrin alırdım heralde alternatiflere bkmazdım bileseninde bilgilndirmenle buldum bidene bak nasıl Eki Görüntüle 984292
baktım canım guzel gayette kullanışlı gozukuyor. daha biz mobilyalarımızı almadık siz aldınızmı hangı markaları tercih ettin canım biraz bilgi verirmisn biz cok kararsısıznetten bakıorum ama içime sinen bi model bulaamdım.
yok cnm daha almadık bizde bakınıyoruz evı almadn almıyalım diyoruz bir ev bulup tutalımda ona göre alıcz inş bu tv unitesi mondinin
bellonaya baktım uçuk ev görede beyendim beyaz takım ilk gönderdiğim 10500 ider diğer takımda oda 6500 çok ucuz o yuzdn kafam karıstı ider çok gzel görünüşü ama ucuz değilmi 3 takım toplm 6500 bakmak lazm malına
bende modalifeda gördüm oda setleri falan war uygun fiyata ünitede güzel war beğendim bi taneEki Görüntüle 984412
buda iyiymiş modalife da bakayım bi beyeneyi takım yapıp çıkarayım cnm saol valla herife katalog çıkarcm sanırım mobilya katalgu baya oldu modelbirini beyenir heralde içinden
hahahahahaha kadın olmanın zorlukları işte herşeyle biz uğraşıoz :) bende öle yapcam canım takım yapıp göstercem baakalım
öle vallahi su olmasın bu olsun diyor ben bakıyorum internetten halledebldiğimi hallediyrm balayına karısmıyrum kendi belirlick deniz olmıyan heryer olablr dedim sadece okadar belgrad a gidicz snrm
bizimkide balayını bana bırakıor o fethiye istiyo bende kapadoyadan yanayım ama oraya turlar oluo başka zamanda gideriz dio karar wermeedik daha erken rezervasyonda bitiomuş inş. bitmeden yararlanabilirizdeniz neden istemiosun canım
denizi hiç sevmiyorum ondn tatlım hem istediğimz zaman denize gideblrz yazlık vr ailemizin ben doguya gtmk çok istiyorum urfaya çok gtmk istiyorum oda yut dısına gidelim ozman dedi öle bakalım neresi olck arkadası ilgileniyor tur şirketinde çalısıyor arkadası o yardımcı oluyor
yurt dışı süper olur o zaman tatlım doğuya herzaman gidersiniz ama elinizde yurtdışı fırsatı warsa değerlendir bence nişanlında istiomuş hem
öle olck ztn cnm bey ne derse obende istiyorum doguya herzmn gdrzde öle yurt dısına gitmek aklımda yoktu nişanlm diyince istemeye başladım
Gümüşlük de denilebiliyor hiç almaya gerek yok dolaplı bir tv ünitesi ve şifonyer yeterli camlı dolaplar eskide kaldı toz yuvası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?