2014 Haziran Gelinleri

Kizlar Gelinlik Secmeye Nisanlinizla mi gidiyorsunuzzz? Damat gelinligi görmemeli diye biliyorum ben ama emin degilim.

ben begendiğim modeli gösterdim nişanlıma oda onayladı gelinlikçiye gittim nisanda gel ölçülerini alalım dedi nişanlımda sakaryada olduğu için muhtemelen her provaya ben tek gidicem yani gelinliği bitene kadar düğün gününe kadar göremicek

Hahahaha iyi güldüm valla canım çok yaşa
Evet akşam olacak benim, o zaman beklerim düğünüme sizi

rica ederim canım sonradan sıkışıp paniklicene bencede hazır zaman varken yaptır biran önce :)

Gelinliğimi diktirmeye karar verdik bir yerle anlaştık. Yeni inci büstiyer almamı sonrasında ilk provanın başlayacağını söyledi gelinlikçi. İnşallah güzel olur

Kizlar Gelinlik Secmeye Nisanlinizla mi gidiyorsunuzzz? Damat gelinligi görmemeli diye biliyorum ben ama emin degilim.

Canım ben o kadar gezdım yanıma bırılerını bularak nısanlıma göstermıcem dıye en son ınternette begendıgım gelınlıkcının onunden gecerken gercegıne bakım dıye gırdım yanımda da nısanlım vardı bitek begendık aldık o kadar ugrastım gıyecegim gelinliği gördü

Olsun ne olacak takılmayın böyle şeylere de kötü şeyleri çağırmayın evrene kötü mesaj göndermeyin

Gelinliğimi diktirmeye karar verdik bir yerle anlaştık. Yeni inci büstiyer almamı sonrasında ilk provanın başlayacağını söyledi gelinlikçi. İnşallah güzel olur

hayırlı olsun canım içine siner çok güzel olur inşallah

valla kızlar bende nişanlımın düğünden önce görmesini hiç istemiyorum aslında ama biz foto çekimini bir ay önceden falan yaptıralım kafamız rahat olsun bide o girmesin araya diye düşünüyoruz o yüzden önceden görcek sanırım

hayırlı olsun canım içine siner çok güzel olur inşallah

Teşekkür ederim Tuğçe. İnşallah hepimizin içine siner . Ben de gelinliği nişanlım görmesin diye düşünmüştüm ama bunun batıl inanç olduğuna karar verdim. Hem de içime sinmiyor o olmadan karar vermek. O gün beni tüm dünya çirkin görse gelinliğimi beğenmese umurumda olmaz ama nişanlım beğenmezse çok üzülürüm. Ve ben her şeye birlikte karar verelim istiyorum. Ne de olsa bu artık ikimizin hayatı. Hem saç, makyaj, gelinlik her sey tam olduğunda çok daha farklı olur diye düşünüyorum yeni görmüş kadar olur sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında haklısın görmesinde bi sakınca olmaması lazım bende öyle ne varsa beraber karar verelim beraber alalım istiyorum bu yüzden zaten ister istemez herşeyi görcek :)umarım herşey çok güzel olur hepimiz için

merhaba kızlar ben de haziran geliniyim. şimdilik sadece beyaz eşyaları aldık ve balayımızı ayarladık. onun dışında hiçbişey yapmadık. bazen acaba yetişmeyecek miiii diye panik oluyorum

merhaba kızlar ben de haziran geliniyim. şimdilik sadece beyaz eşyaları aldık ve balayımızı ayarladık. onun dışında hiçbişey yapmadık. bazen acaba yetişmeyecek miiii diye panik oluyorum

bizde öleyiz canım hatta balayını bu ay sonunda ayarlıcaz inş. sadece evimiz beyaz eşya ve düğün salonumuz hazır :) nisan gibi mobilyaları almayı düşünüyoruz. ama aceleye gelmesin halledilsin diosan bence basla şimdiden bişeylere

Selamm kızlar benimde düğün tarihim 15 haziran salonumuzu tuttuk nikahı salonda istiyoruz ama daha başvurmadık umarım geç kalmamışızdır mart ayının başında gidicez müracat için inşallah sorunsuz halledebiliriz

Canim dugunumuz ayni gun :) hayirli olsun oncelikle. Nikah islemlerine bir an evvel baslasaniz cok iyi olur cunku cabuk doluyor istediginiz tarihler. Biz ocak ayinin 2.haftasi gidip halletmistik istedigimiz gun için ayarlayabildik ama nikahi salonda istedigimiz icin saat 19.30 istiyorduk ama alinmisti. Bizde saat 20.00 yi aldik.. bence nikahi salonda istiyorsaniz bi an evvel islemleri halledin Mart ayini hic beklemeyin derim.

Son düzenleme:
herkese selam. 22 haziranda olacak düğünümüz.sadece gelinlik ve düğün salonları hazır.Ev esyalarına bakamıyoruz çünkü ağustos ayında yapılacak es durumu atamalarına göre ev tutacağız..Esyalara da temmuz agustos ayında bakmaya başlarız diye düşündük..Allah herkesin işini denk getirsin inşş...Güzel telaşlar... :)

Selammm . Hayırlı olsun canım Allah her şeyi gönlüne göre versin. Hoş geldin

Salonda istiyoruz canım ama bak çok stres oldum şimdi yaa :) Biran önce gitmemiz lazım Nasıl gidiyor hazırlıklar? Gelinliğe başladın mı ?

Salonda istiyoruz canım ama bak çok stres oldum şimdi yaa :) Biran önce gitmemiz lazım Nasıl gidiyor hazırlıklar? Gelinliğe başladın mı ?

Canım bence fazla geciktirmeyin işlemleri çünkü gerçekten çabucak doluyor istediğiniz günler.
Hazırlıklar iyi gidiyor yavaş yavaş kolaylıyoruz:) Beyaz eşyalar, salon takımı, Düğün salonu, Nikah işlemleri, kına salonu,kına abiyem ve balayı hazır. Gelinlik için Mart başında gezmeye başlıyoruz:) Diğer eksikler de yavaş yavaş tamamlanacak Allah'ın izniyle :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…