Ev tadilatta o bittikten sonra mobilya beyaz eşya tamamlanacak şimdilik o upuzun çeyiz listelerini tamamlamaya çalışıyorum al al bitmiyor
Kizlar Gelinlik Secmeye Nisanlinizla mi gidiyorsunuzzz? Damat gelinligi görmemeli diye biliyorum ben ama emin degilim.
Aslında bilmiyordum bugün Nişanlımla hastane ziyaretinden gelirken minibüsten tam Lale düğün salonun önünde inmisiz ben salonu görünce "Aaa tarçınlı kurabiyenin düğün salonu buraymiiis" diye diye cirladim resmen :)) nişanlımda benle dalga geçiyo "simdi bizim düğün gündüz onlarin ki kesin akşam olur bizim dugunden sonra tarçınlı kurabiyenin düğününe gidelim diye tutturmazsin dimi" diyo :)))
rica ederim canım sonradan sıkışıp paniklicene bencede hazır zaman varken yaptır biran önce :)
Heeeey!!benimde 7 Haziran
Kizlar Gelinlik Secmeye Nisanlinizla mi gidiyorsunuzzz? Damat gelinligi görmemeli diye biliyorum ben ama emin degilim.
Ne cok 7 hazıran gelini varmıshepiberaber hop ho
Canım ben o kadar gezdım yanıma bırılerını bularak nısanlıma göstermıcem dıye en son ınternette begendıgım gelınlıkcının onunden gecerken gercegıne bakım dıye gırdım yanımda da nısanlım vardı bitek begendık aldık o kadar ugrastım gıyecegim gelinliği gördü
Gelinliğimi diktirmeye karar verdik bir yerle anlaştık. Yeni inci büstiyer almamı sonrasında ilk provanın başlayacağını söyledi gelinlikçi. İnşallah güzel olur
hayırlı olsun canım içine siner çok güzel olur inşallah
Teşekkür ederim Tuğçe. İnşallah hepimizin içine siner .Ben de gelinliği nişanlım görmesin diye düşünmüştüm ama bunun batıl inanç olduğuna karar verdim. Hem de içime sinmiyor o olmadan karar vermek. O gün beni tüm dünya çirkin görse gelinliğimi beğenmese umurumda olmaz ama nişanlım beğenmezse çok üzülürüm. Ve ben her şeye birlikte karar verelim istiyorum. Ne de olsa bu artık ikimizin hayatı. Hem saç, makyaj, gelinlik her sey tam olduğunda çok daha farklı olur diye düşünüyorum yeni görmüş kadar olur sanırım.
merhaba kızlar ben de haziran geliniyim. şimdilik sadece beyaz eşyaları aldık ve balayımızı ayarladık. onun dışında hiçbişey yapmadık. bazen acaba yetişmeyecek miiii diye panik oluyorum
Selamm kızlar benimde düğün tarihim 15 haziran salonumuzu tuttuk nikahı salonda istiyoruz ama daha başvurmadık umarım geç kalmamışızdır mart ayının başında gidicez müracat için inşallah sorunsuz halledebiliriz
herkese selam. 22 haziranda olacak düğünümüz.sadece gelinlik ve düğün salonları hazır.Ev esyalarına bakamıyoruz çünkü ağustos ayında yapılacak es durumu atamalarına göre ev tutacağız..Esyalara da temmuz agustos ayında bakmaya başlarız diye düşündük..Allah herkesin işini denk getirsin inşş...Güzel telaşlar... :)
Canim dugunumuz ayni gun :) hayirli olsun oncelikle. Nikah islemlerine bir an evvel baslasaniz cok iyi olur cunku cabuk doluyor istediginiz tarihler. Biz ocak ayinin 2.haftasi gidip halletmistik istedigimiz gun için ayarlayabildik ama nikahi salonda istedigimiz icin saat 19.30 istiyorduk ama alinmisti. Bizde saat 20.00 yi aldik.. bence nikahi salonda istiyorsaniz bi an evvel islemleri halledin Mart ayini hic beklemeyin derim.
Salonda istiyoruz canım ama bak çok stres oldum şimdi yaa :) Biran önce gitmemiz lazım Nasıl gidiyor hazırlıklar? Gelinliğe başladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?