2014 Haziran Gelinleri

Kızlar bu arada bindallısını alan ya da modellere bakan oldu mu? Bindallıda çok kararsızım renk ve model konusunda. Harem bindallısı gibi bişey istiyorum ama kırmızı istemiyorum zümrüt yeşili olabilir ve kiralamayı düşünüyorum. Nerede çok çeşit bulabilirim ve fiyatları nedir aşağı yukarı acaba? Gezen,beğenen ve fikri olan var mı?

Canımm valla sen hazırsın ya :) Ben gelinliğimi diktiriyorum bu hafta ilk provam olucak :) Düğün salonu, kına salonu tutuldu. Eşya ara ara bakıyoruz ama kiraya çıkacağımız için ev tutmadan almak istemiyoruz çeyiz hazırlıklarıyla oyalanıyorum ama ne çok eksik varmış :) Allah yardımcımız olsun hepimizin :) Kına için nasıl abiye aldın canım ?

kızlar istanbulda gelinlik bakmak için nereyi tavsiye edersiniz. çalıştığım için çok fazla dolaşacak zamanım olmuyor. bir de istanbul dediğime bakmayın uzak bir ilçesinde yaşıyorum. öyle bir yer söyleyin ki bana her çeşit gelinlik bulup deneyebileyim:) Çok mu şey istedimki:)

en iyisi fatih gelinlikçiler çarşısı o zaman canım her çeşit gelinliği bulabılırsın

selam kızlar bende haziran geliniyim ama daha ev işini halledemediğimizden bir yol alamadık hiç bişey bakamıyoruz ev olmadıgındn

ev hazır olsunda içi çabuk dolar eksiklerini çabuk tamamlarsın canım ama yinede yawaştan baslasan iyi olur az vaktiimiz kaldıı

vallaya kayınvalidemle kayınpederim ümreye gidickler haftaya birazda ondn ilgilenemediler ama onlar gidip gelene kadarda 1 ay sürer nolck bilmiyorum ayrı semtlerde oturdgumuzdn bende bakınamıyormki çalışıyorum bi hafta sonumuz vr nasıl yetişilck bilmiyorum bakınıyorlr ama hala bulunamadı biryer

olsun panık stres yapma tatlım para hazır olduktan sonra istediğin ewi eşyayı herseyi hemen halledersin. bizim ew hazır ama bızde daha esya bakalamdık sadece beyaz esyalar düğün salonu ve gelinlikçim hazır. ayrı şehirlerde olduğumuz için zor oluo malesef

selam kızlar bende haziran geliniyim ama daha ev işini halledemediğimizden bir yol alamadık hiç bişey bakamıyoruz ev olmadıgındn

aaa canım biz de daha ewi halletmedik. yok satın mı alsak, kiraya mı çıksak diye diye... kira düşünüyoruz artık ama şimdi de batıkent mi eryaman mı arasında gidip geliyoruz nisan da tutcaz artık ewi... AMAA ''halı ve perde'' bir de ''damatlık, bindallı'' dışında her şeyi hallettik.
ve aylardır mobilya hemen hemen her hafta mobilya baktık :) çünkü çok kararsız bi çiftiz zor beğeniyoruz...:26:

aynı şehirde oluncada pek fark olmuyor çalıştıgımızdn beyaz esya alındı gelinlik bakıldı kuaför foto çekimi ayarlandı diğerleri yok daha nakitte yok yani birikmişimi yok kiraya gidcz bian önce alalım diyoruzki borcumuzu harcımızı bilip ona göre adım atalım

bizdede öle tantana vrdı satınmı alsk kiramı ama hesplar yapınca olmadı nasip ama hayırlısyla tutsydk su evi içine girip napcz ne edicz bilrdik evi görmedende mobilya almk istemiyorum

her eve uyabilcek standart mobilyalar oluyor. bellona ve ipekten aldık biz. o tarz mobilyalar sectik canım. Oturma odası için köşe takımı istiyordum ama onun için ewi tutmak gerekecekti. hatta her ewe uyabilcek köşe takımı da önerdiler de içime sinmedi bende berjerli oturma grubu aldım... yatak odası içinde xl bir gardrop yerine standart terch ettim... tatlı telaş falan ama almadıkca, düşündükçe stress oluyor insan... Hazır mobilya alcaksan netten bak, not al modelleri, gezerken cok iyi oluyor tatlım

canım benimde haziranda bizimde evmi alıncak kiramı olacak derken kiraya çıkıcaz ama bütün eşyalarımızı aldık mobilya beyaz eşya herşey hazır düğünden sonraya borç kalsın istemedik kirada olcak olsa bence biran önce başlayın en azından hesabınızı bilirsiniz bizim haziranda bütün borçlarımız bitmiş olucak :)

ne gzl darısı bizim basımıza cnm bişey sorucm size yemek odasındaki vitrinin baska ismi varmı acaba yoksa eski ismi gibi vitrin diyemi geçiyor kristal takımını koydugumuz yere ne deniyr

ne gzl darısı bizim basımıza cnm bişey sorucm size yemek odasındaki vitrinin baska ismi varmı acaba yoksa eski ismi gibi vitrin diyemi geçiyor kristal takımını koydugumuz yere ne deniyr

inşallah canım darısı başınıza evet vitrin diye geçiyo hala tabi artık eski vitrinler gibi değil hiçbiri modern hepsi ama ismi hala öyle :)

inşallah canım darısı başınıza evet vitrin diye geçiyo hala tabi artık eski vitrinler gibi değil hiçbiri modern hepsi ama ismi hala öyle :)

Gümüşlük de denilebiliyor hiç almaya gerek yok dolaplı bir tv ünitesi ve şifonyer yeterli camlı dolaplar eskide kaldı toz yuvası oluyor

kızlar biz de daha mobilya almadık gelinlik provaları başlıycak sonraa beyaz eşyalardan buzdolabı ve ocak fırın tv var alınıcak... Zaman zaman heyecanlarnıyorum zaman zaman da daha vakit var nasılsa diyorum. kınayı evde mı yapmalı dışarıda mı onu bilemedim. Neler yapmam gerek nasıl olucak düşünmekten geceleri uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…