Canım bence fazla geciktirmeyin işlemleri çünkü gerçekten çabucak doluyor istediğiniz günler.
Hazırlıklar iyi gidiyor yavaş yavaş kolaylıyoruz:) Beyaz eşyalar, salon takımı, Düğün salonu, Nikah işlemleri, kına salonu,kına abiyem ve balayı hazır. Gelinlik için Mart başında gezmeye başlıyoruz:) Diğer eksikler de yavaş yavaş tamamlanacak Allah'ın izniyle :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin nasıl gidiyor canım
kızlar istanbulda gelinlik bakmak için nereyi tavsiye edersiniz. çalıştığım için çok fazla dolaşacak zamanım olmuyor. bir de istanbul dediğime bakmayın uzak bir ilçesinde yaşıyorum. öyle bir yer söyleyin ki bana her çeşit gelinlik bulup deneyebileyim:) Çok mu şey istedimki:)
selam kızlar bende haziran geliniyim ama daha ev işini halledemediğimizden bir yol alamadık hiç bişey bakamıyoruz ev olmadıgındn
ev hazır olsunda içi çabuk dolar eksiklerini çabuk tamamlarsın canım ama yinede yawaştan baslasan iyi olur az vaktiimiz kaldıı
vallaya kayınvalidemle kayınpederim ümreye gidickler haftaya birazda ondn ilgilenemediler ama onlar gidip gelene kadarda 1 ay sürer nolck bilmiyorum ayrı semtlerde oturdgumuzdn bende bakınamıyormki çalışıyorum bi hafta sonumuz vr nasıl yetişilck bilmiyorumbakınıyorlr ama hala bulunamadı biryer
selam kızlar bende haziran geliniyim ama daha ev işini halledemediğimizden bir yol alamadık hiç bişey bakamıyoruz ev olmadıgındn
olsun panık stres yapma tatlım para hazır olduktan sonra istediğin ewi eşyayı herseyi hemen halledersin. bizim ew hazır ama bızde daha esya bakalamdık sadece beyaz esyalar düğün salonu ve gelinlikçim hazır. ayrı şehirlerde olduğumuz için zor oluo malesef
aaa canım biz de daha ewi halletmedik. yok satın mı alsak, kiraya mı çıksak diye diye... kira düşünüyoruz artık ama şimdi de batıkent mi eryaman mı arasında gidip geliyoruznisan da tutcaz artık ewi... AMAA ''halı ve perde'' bir de ''damatlık, bindallı'' dışında her şeyi hallettik.
ve aylardır mobilya hemen hemen her hafta mobilya baktık :) çünkü çok kararsız bi çiftizzor beğeniyoruz...:26:
canım benimde haziranda bizimde evmi alıncak kiramı olacak derken kiraya çıkıcaz ama bütün eşyalarımızı aldık mobilya beyaz eşya herşey hazır düğünden sonraya borç kalsın istemedik kirada olcak olsa bence biran önce başlayın en azından hesabınızı bilirsiniz bizim haziranda bütün borçlarımız bitmiş olucak :)
en iyisi fatih gelinlikçiler çarşısı o zaman canım her çeşit gelinliği bulabılırsın
ne gzl darısı bizim basımıza cnm bişey sorucm size yemek odasındaki vitrinin baska ismi varmı acaba yoksa eski ismi gibi vitrin diyemi geçiyor kristal takımını koydugumuz yere ne deniyr
Coook tesekur edrim:) peki bakirkoy nasıldır. Oraya, git diyenler de oldu. Nerden baslamaliyimm
inşallah canım darısı başınıza evet vitrin diye geçiyo hala tabi artık eski vitrinler gibi değil hiçbiri modern hepsi ama ismi hala öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?