Selam kızlar aranıza yeni katıldım benim de düğün tarihim 1 Haziran suan için aldıklarımuz beyaz eşya,Ivır zıvırların bi kaçı,balayı ve uçak bileti
valla cnm salonda yap dahai iyi ufk salon bul kınalık biryer yada dernekte yap daha iyi evde eziyet pislenick ev dagılck düğün telasınızda var hiç çekilmez evde yaparsn valla bbunalımlardayım bende nişanlım vitrin ne ya diyor almıyalım diyor ne gerk vr ama kristallerimi nere yerlestrcm en nere sıgdırcm sifonyere tabaklar anca sıgar kristaller nerde olck bilmiyrm ne yapcm
Evet cnm evde epey eziyet olucak... yer araştırmaya başlıycam başka türlü olucak gibi değil.
Nişanlına Vitrin olmazsa bir çok eşyanın açıkta kalıcağını anlatmaya çalış. Bende vitrinden ve çok kalabalık mobilyadan hoşlanmıyorum amaaa kesinlikle anladım ki vitrin gerekiyor yani dediğin gibi her şey büfeye sığmaz ki. bence evde ne kadar cok dolap tarzı eşya olursa o kadar iyi ortada bişey kalmamalı derli toplu durmalı
Selam kızlar aranıza yeni katıldım benim de düğün tarihim 1 Haziran suan için aldıklarımuz beyaz eşya,Ivır zıvırların bi kaçı,balayı ve uçak bileti
ne güzelmiş o kurabiyeler:) kurabiye yapım kursuna gitmeden kendi kendime yapabilir miyim acabaaabu ara herkes ya kurabiye ya sabun yapıyor... bu arada bi de davetiye seçimi var.. daha hiç piyasa arastırması yapmadık...
Canım ablam da kurabiye yapıyor hatta benim nişan kurabiyelerimi yaptı ve herkes bayıldııbana çok güzel nişan hediyesi olmuştu Eğer düşünürsen çok da uygun fiyatlara yapıyor. Facebook adresi : https://www.facebook.com/mirayimkurabiye?fref=ts Renklerini şeklini kendin seçebiliyorsun
Canım ablam da kurabiye yapıyor hatta benim nişan kurabiyelerimi yaptı ve herkes bayıldııbana çok güzel nişan hediyesi olmuştu Eğer düşünürsen çok da uygun fiyatlara yapıyor. Facebook adresi : https://www.facebook.com/mirayimkurabiye?fref=ts Renklerini şeklini kendin seçebiliyorsun
Kızlar davetiyeyi ne kadar zaman önce yaptırmak gerekiyo fiyatlarla ilgii bilginiz var mı ?
Kızlar davetiyeyi ne kadar zaman önce yaptırmak gerekiyo fiyatlarla ilgii bilginiz var mı ?
Canım merak ettim senin kurabiyeleri bu adreste var mı fotoğrafı ?
burda da yapan cok canım, hayırlı kazanclar ablana...
Eki Görüntüle 991363
Canım evet bu adreste var resimler ama ben gelin damat örnek koyayım buraya ablamın yaptığından
canım genelde bir ay önceden yaptırılıyo ama biz pazartesi siparişini vericez oda hazır olsun diye fiyatlarıda istediğin modellere göre değişiyo 35 tl yada var 200 tlyada bide adetine görede değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?