2014 Haziran Gelinleri

Selam kızlar aranıza yeni katıldım benim de düğün tarihim 1 Haziran suan için aldıklarımuz beyaz eşya,Ivır zıvırların bi kaçı,balayı ve uçak bileti

Selam kızlar aranıza yeni katıldım benim de düğün tarihim 1 Haziran suan için aldıklarımuz beyaz eşya,Ivır zıvırların bi kaçı,balayı ve uçak bileti

iyi yine canım balayınıda hazırlamışsınız biz daha ona bile karar weremedikk ama herşey hallolur merak etme bizimde sadece beyaz esyalarımız gelinlik ve düğün salonumuz hazır

Evet cnm evde epey eziyet olucak... yer araştırmaya başlıycam başka türlü olucak gibi değil.
Nişanlına Vitrin olmazsa bir çok eşyanın açıkta kalıcağını anlatmaya çalış. Bende vitrinden ve çok kalabalık mobilyadan hoşlanmıyorum amaaa kesinlikle anladım ki vitrin gerekiyor yani dediğin gibi her şey büfeye sığmaz ki. bence evde ne kadar cok dolap tarzı eşya olursa o kadar iyi ortada bişey kalmamalı derli toplu durmalı

Son düzenleyen: Moderatör:

onda dün aksm karar kıldık tv ünitesini buyuk alıcz raflı onu kullanıcm vitrin diye cnm

hoşgeldin haziran ayı kervanına cnm valla en önemlisi ev evi al gerisindn tırsma cnm

güüünaaayyydıııınnn kızlarrr bir gn daha gitti hadi bakalım vakitler akıp gidiyorr heycnlı gnler yaklasıyor adım adım

ne güzelmiş o kurabiyeler:) kurabiye yapım kursuna gitmeden kendi kendime yapabilir miyim acabaaa bu ara herkes ya kurabiye ya sabun yapıyor... bu arada bi de davetiye seçimi var.. daha hiç piyasa arastırması yapmadık...

Hoş geldinnnn Merak etme yalnız değilsin bizimde yapmamız gereken ve almamız gereken çok şey var. bizim düğün de 6 haziran

ne güzelmiş o kurabiyeler:) kurabiye yapım kursuna gitmeden kendi kendime yapabilir miyim acabaaa bu ara herkes ya kurabiye ya sabun yapıyor... bu arada bi de davetiye seçimi var.. daha hiç piyasa arastırması yapmadık...

Canım ablam da kurabiye yapıyor hatta benim nişan kurabiyelerimi yaptı ve herkes bayıldıı bana çok güzel nişan hediyesi olmuştu Eğer düşünürsen çok da uygun fiyatlara yapıyor. Facebook adresi : https://www.facebook.com/mirayimkurabiye?fref=ts Renklerini şeklini kendin seçebiliyorsun

Kızlar davetiyeyi ne kadar zaman önce yaptırmak gerekiyo fiyatlarla ilgii bilginiz var mı ?

canım genelde bir ay önceden yaptırılıyo ama biz pazartesi siparişini vericez oda hazır olsun diye fiyatlarıda istediğin modellere göre değişiyo 35 tl yada var 200 tlyada bide adetine görede değişiyo

canım genelde bir ay önceden yaptırılıyo ama biz pazartesi siparişini vericez oda hazır olsun diye fiyatlarıda istediğin modellere göre değişiyo 35 tl yada var 200 tlyada bide adetine görede değişiyo

Bizde bakmak istiyoruz canım son ana bırakmayalım son 1 ay ev de olucak işin içinde hazır olsun davetiyelerimiz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…