2014 Haziran Gelinleri

Kızlarrrrrrr merhaba

Kına için abiye arıyorum nerelere bakayıımm fikir verir misinizz?

Bir de kınada hediyelik verecekmisiniiz? :44:

Kızlarrrrrrr merhaba

Kına için abiye arıyorum nerelere bakayıımm fikir verir misinizz?

Bir de kınada hediyelik verecekmisiniiz? :44:

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul olduğunu varsayarak bakırköy diyorum. çok güzel abiyeler var. hediyelik içinse şöyle diyeyim. benim kınam düğünle birlikte olacak o yüzden o kadar kalabalıkta hediye veremem. ama nişanımda vermiştim herkesin çok hoşuna gitmişti. eğer küçük bir kına olacaksa neden olmasın gayet güzel olur:)

eveeettt evimizide tuttuk sonundaaa =)

ben nişanlımla nedense herşeye çok çabuk karar weriyoruz...

gelinliğimi alırkensadece bakcaz diye yola çıktık girdiğim 4. gelinlikçide hemen aldım...

ew de aynen böle oldu sadece bakcaz dedik baktığımız 2. ewi beğendik....

yanlış yolda mıyuım acabaaa

çooook tez canlıyız sanırım

ben de ankaradan bi yere yaptırcam artık... belki de kendim tasarlarım:S

biz de aynıyız inan :44: ben de hep aynısını dedim cok mu hızlı karar veriyoruz diye de bakalım şimdilik bi pişmanlığım yok.. ben 2. girdiğim gelinlikçiden almıştım gelinliği.. .ev de baktığımız 2. ewdi.. mobilyalar için cok gezmiştik onları da beğeniyorum... şimdi eksik listem: perde halı ve aydınlatma

bu arada 2 ay 26 gün kalmış düğünüme :) ben gün saymıyordum burda görünce şaşırdım DD

suan duruyor herşey cnm yaa hiç bişey yapmıyoruz evi hala ayarlıyamadık

bu ara nedense bende durdum bi kafam yoruldu artık galiba dinlenmeye aldım kendimi daha erken ya ayarlarsınız biz önümüzdeki ay bakmaya başlıcaz eve

http://www........./dalga-siyah-3lu-avize-P11925552 kızlar sizce bu nasıl? masanın üstüne... bi de koltuk tarafına şu var: http://www........./dalga-siyah-2li-avize-P11925550

benim koltuk takımım baya spor bi takım(yanları siyah deri, içi kırık beyaz, minderli, geniş yastıklı )... yemek odası takımım da vitrin konsol fln; gri-krem karışık renklerde... bi türlü karar veremiyorum halıya ve aydınlatma ürünlerine, avizelere... şıngır mıngır şeyler yakışmaz salona onu biliyorum

bu ara nedense bende durdum bi kafam yoruldu artık galiba dinlenmeye aldım kendimi daha erken ya ayarlarsınız biz önümüzdeki ay bakmaya başlıcaz eve

erkende yaz geliyor herkes ev arıck ve bizim orda hiç yok istediğimiz gibi bir ev inşallah buluruz bir yer bakalm cnm ev olmadanda hiç bişey baamıyoruz aceleye gelck diyede sorun ediyorum

aaaa hadi yaaa yalnız değillmişim o zaman =)))

walla arada nişanlıma takılıyorum herşeye çabuk karar veren b nişanlın var çok şanslısın bak senin hiç burnundan getirmedim bunaltmadım diyorum hahah

hiç fikir ayrılığı yaşamadık ben ne beğendiysem o da onu beğeniyor saolsun =)

benimde eşyalar, perdeler, halılar, aydınlatma kaldı... haftaya da çarşıya çıkcaz gelin damat ihtiyaçları halledilecek bakalım şimdilik herşey güzel gidiyor =)

erkende yaz geliyor herkes ev arıck ve bizim orda hiç yok istediğimiz gibi bir ev inşallah buluruz bir yer bakalm cnm ev olmadanda hiç bişey baamıyoruz aceleye gelck diyede sorun ediyorum

bulursunuz canım inşallah gelmez aceleye merak etme sen şimdiden olsun istiyosunda ondan sana öyle geliyo içini ferah tut zaten çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle oda hallolur

bulursunuz canım inşallah gelmez aceleye merak etme sen şimdiden olsun istiyosunda ondan sana öyle geliyo içini ferah tut zaten çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle oda hallolur

öle çogu gitti azı kaldı ben buraya girdiğim zman evleneceğimi hissediyorum öle ki işten güçten pe alımada gelmiyor heycan yok 3 ay kalmıs ama bana sanki 1 yıl vramış gibi geliyor telaş yokya birde ondn zaten dogun günümde geçti evlenme teklifide uçtu gittti etmick heralde dogum günümdn unitliydim ama olmadı

:)) canım düğüne üç ay kalmış sen evlilik teklifi diyosun artık çok geç bence bende buraya girdiğimde hissediyorum evlencemi galiba son günler olcak o heyecanlar şuan bende aynıyım çünkü

:)) canım düğüne üç ay kalmış sen evlilik teklifi diyosun artık çok geç bence bende buraya girdiğimde hissediyorum evlencemi galiba son günler olcak o heyecanlar şuan bende aynıyım çünkü

hadiya sevindim yaa bende birtek ben böle hissediyorum sanıyorum akrabalarım diyor heycn varmı varmı yok diyince ruhsuzmusun kızım sen diyorlr

merhaba kızlar ben de haziran gelinlerindenim 3 ay kaldı düğüne ama hiçbir şey hazır değil bizde. ev tutulacak. eşyalarımız alınacak. istanbul'dayız. ev arıyoruz birkaç haftadır. istediğimiz yerlerde ev yok olanlar aşırı pahalı :/ bir de ben bu çeyiz alımı eşya bakma falan bunlardan zerre zevk almıyorum. çok sıkıcı geliyor bana bu işler. hazır kurulu ev olsa ne güzel olurdu

önce ev tutulsunda esyaları nasıl hevesle alıosun bak gör o zaman :) yorucu biraz ama çok tatlı telaş bunlar ha bide benı en cok yoranda şu nıkah işlemleri o en önemli ve en zor iş bence

önce ev tutulsunda esyaları nasıl hevesle alıosun bak gör o zaman :) yorucu biraz ama çok tatlı telaş bunlar ha bide benı en cok yoranda şu nıkah işlemleri o en önemli ve en zor iş bence

biz daha nikah işlemlerine başlamadık bile yahu. sanki başkası evlenecek haftaiçleri dolu oluyoruz hep seçimlerin ertesi günü pazartesi o işleri de halledicez. nasıl bi zorluğu var anlatsana canım ya hazırlıklı olayım. şu sağlık testleri falan nerde yaptırılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…