aynı şey bizde de mevcut ama aileye bakma nişanlın iyise gözardı edebiliyorsun anlattıklarını nişan arifesinde ben yaşadım ama şimdi hiç birşeye karışamıyorlar nişan alışverişine bile aileleri dahil etmedikyoksa şimdiye ayrılmış olurduk herhalde :) tabi maddi olarak bağımsız olduğumuz için nişanlımla kredi çekip mobilya düğün masraflarını karşılıyoruz diğer üzerimize düşenleri hallettik zaten çok şükür nişanlım çok iyi herşeyi konuaşabiliyorum sıkıntımı söylüyorum bazen ayarım kaçıo ona haksızlık yaptığım için pişman oluyorum sonuçta onun suçu değil umarım en az stresle atlatırsınız
Gelinciklerimm hepimiz plakalara düstük mü bakalımaz kaldı azz yolcudur abbas bağlasan durmaz
merhaba kızlar,
ilk defa yazıyorum. bende 15 haziranda evleniyorum..cok az kaldıııı
hayırlı olsun kuzum şafaklar azalıyor hazırlıklar ne alemde
BENIM ALMAM GEREKEN YATAKODASI MUTFAK IVIR ZIVIR TAMAMGELİNLİK TAMAM :128:
BEYAZ ESYA MOBİLYA EV HALA EKSİK
DÜĞÜN DEĞİL NİKAH YAPICAZ ARDINDAN UFAK BI EGLENCE.. BAKIRKÖY DE BUNA UYGUN MEKAN ARIYORUM HALA BULAMADIM! :2::18:
Gelinciklerimm hepimiz plakalara düstük mü bakalımaz kaldı azz yolcudur abbas bağlasan durmaz
merhaba ben de 22 haziranda evleniyorum.
işyerinde evlendiğimi duyan evli insanlar hep "niye evleniyosun evlenip napıcan" tarzı konuşmalar yapıp sinirimi bozuyor. iyice agresifleşmeye başlıyorum
Ben bu konuyu hiç görmemişim ya..
14 Haziran bende.
benden 1 gün önce hoş geldin cnm
Hoşbuldum canım benim.
Heyecan var mı? Ben çok gerginim. :)
hiç yok yaa sanki daha çok varmıs gibi geliyor sanki benim düğünüm değil başkasının sanırım bu düşüncelerim daha hazırlıklara başlamadıgımızdn cnm sen başladınmı ben beyaz esları aldım kuaför foto kına yeri ayarladık gerisi duruyor daha ev bulamadık ama kuaför hazıraz kaldı ama bizde daha telaş yok
Ne güzel ya, heyecansız olursan her şeyi hemencecik halledersin canım.
Bizim işler bitti aslında, düğünü bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?