2014 Haziran Gelinleri

Insallah canm Allah yardimcimiz olsun bizim kredi cekme sansimiz yok onlar yapiyo ama cektire cektire iste bende nisanda hic biseye karistirmadm.ama dugunde oyle olmuyor iste cok bunaldik nisanliminda hic tadinyok bi yandan ben bi yandan onlar

Gelinciklerimm hepimiz plakalara düstük mü bakalım az kaldı azz yolcudur abbas bağlasan durmaz

14 haziranda bizim düğünümüz ev eşyası gelinlik tamam sadece küçük ev aletleri kaldı, asıl sinir bozucu bunlarmış. Başka var mı 14 haziran gelini aramızda:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar,

ilk defa yazıyorum. bende 15 haziranda evleniyorum.. cok az kaldıııı

hayırlı olsun kuzum şafaklar azalıyor hazırlıklar ne alemde

BENIM ALMAM GEREKEN YATAKODASI MUTFAK IVIR ZIVIR TAMAM GELİNLİK TAMAM :128:
BEYAZ ESYA MOBİLYA EV HALA EKSİK
DÜĞÜN DEĞİL NİKAH YAPICAZ ARDINDAN UFAK BI EGLENCE.. BAKIRKÖY DE BUNA UYGUN MEKAN ARIYORUM HALA BULAMADIM! :2::18:

ev hazır olsunda esya işi kolay canım helede parada hazırsa hiç acele etmeye gerek yok bence

Merhaba kızlar ne zamandır ugrayamadımm nasıl gidiyor hazırlıklarrrrrr

Biz gelinlik işini,beyaz eşyaları,mobilyaları,tencere takımı+yemek takımı+kahvaltı takımı filan hallettik.

Şimdi ev bakıyoruuuz,en sevmediğim kısımmmm

Ve kına için elbise abiye bakıyorummm çok iş var daha çoook

ben daha plakalara geçemedim malesef başta küçükleri yaptık bitirdik ama en zoru mobilyalarmış çok şükür onları da aldık yemek odası hariç şimdi geriye kalan ev ve gelinlik :26:
Allah hepimizin yardımcısı olsun bize bol enerji ve sabır versin

merhaba ben de 22 haziranda evleniyorum.
işyerinde evlendiğimi duyan evli insanlar hep "niye evleniyosun evlenip napıcan" tarzı konuşmalar yapıp sinirimi bozuyor. iyice agresifleşmeye başlıyorum

merhaba ben de 22 haziranda evleniyorum.
işyerinde evlendiğimi duyan evli insanlar hep "niye evleniyosun evlenip napıcan" tarzı konuşmalar yapıp sinirimi bozuyor. iyice agresifleşmeye başlıyorum

merhaba cnm benim çevremdekilerde aynısını diyorlr ilk zmanlar bende sinir oluyordum gıcık oluyordum şimdi ise tın tınn boş ver salla gitsin inş mutlu olursun demiyorlrda senin mutlulugunu kıskanna insanlar onlar mutlu değilya sende onlar gibi olucksn düz düşünen insanlar bunlar salla gitsin

ıgdır atarsa ardağan vay bee 2010 da asker şafagı sayıyordum şimdi ise düğünümüzün şafagını bu şafak bitmez

Hoşbuldum canım benim.
Heyecan var mı? Ben çok gerginim. :)

hiç yok yaa sanki daha çok varmıs gibi geliyor sanki benim düğünüm değil başkasının sanırım bu düşüncelerim daha hazırlıklara başlamadıgımızdn cnm sen başladınmı ben beyaz esları aldım kuaför foto kına yeri ayarladık gerisi duruyor daha ev bulamadık ama kuaför hazır az kaldı ama bizde daha telaş yok

Ne güzel ya, heyecansız olursan her şeyi hemencecik halledersin canım.
Bizim işler bitti aslında, düğünü bekliyoruz..

Ne güzel ya, heyecansız olursan her şeyi hemencecik halledersin canım.
Bizim işler bitti aslında, düğünü bekliyoruz..

sevindim cnm güzelmiş ev işi insnaı çok yoruck gibi görünüyor bakalım neler oluck hayırlısıyla evi bulsak başlıcaz da ev yok 2 bucuk ay boş geçiricksin senin işin daha zor be cnm benim en azındn telaştan vakitin nasıl geçtiğini anlamıcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…