yapck bişey yok bizde uçucaztatlım bizim mutlulugumuz daim olsunda gerisi çokta lulu bee ne kadar pozitifim aslında ben böle brii değilimdir dikdatör böle istediğim anda olsun herşey işte vakiti kaçınca panikleyen biriydim düğünümüze 2 buçuk ay kalmıs ve ortada hiç bişey yok veee ben mutluyum stres yok bişey yok ohhh yansın bu dunyaa
içimi açtın bu stresli günümde. ohhh sefamız olsun .
Selam kızlar
Bende haziran geliniyim kısmetse 😍
15haziran ilk düğünüm 21haziran ikinci düğünüm olcak☺😍
Bizde çok şükür çoğu şeyimizi hallettik eşyalarımızı fln aldık kısmet olursa nisan sonu mayıs başı gibi boya badana işine girişip mayıs 15gibi yavaş yavaş evimizi döşemeye başlıcaz zor işler ama herbiri ayrı heycan gerçekten Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu günleri geçirmemizi nasip eder inşallah ☺😍
düğünüm 7 haziranda kızlar salon tutuldu ama daha nikah tarihi alamadık ayrı şehirlerde çalışıyoruz düğünümüz adanada olcak ve sadece hafta sonları bir araya gelebiliyoruz işlemler için de hafta içi başvurmak gerekiyor. bu ptsi seçimden dolayı okullar tatil olacakmış artık ptsi alınacak tarih.. offf ve daha çoğu şeyim eksik bakalım düğüne 2,5 ay kala nasıl halledilcek eksikler :18: sizde durumlar nasıll??
düğünüm 7 haziranda kızlar salon tutuldu ama daha nikah tarihi alamadık ayrı şehirlerde çalışıyoruz düğünümüz adanada olcak ve sadece hafta sonları bir araya gelebiliyoruz işlemler için de hafta içi başvurmak gerekiyor. bu ptsi seçimden dolayı okullar tatil olacakmış artık ptsi alınacak tarih.. offf ve daha çoğu şeyim eksik bakalım düğüne 2,5 ay kala nasıl halledilcek eksikler :18: sizde durumlar nasıll??
Canım yeni görebildim mesajını :)
Kına için kırmızı bi abiye aldım, yere kadar uzun hafif balık model. Straplez, tek bacakta derin yırtmaç detayı var
Bindallıyı da gelinliği diktireceğim yerden ayarlayacağım. Yarın ilk provam var
bende kına ıcın kırmızı balık model bı elbise aldımkesınlıkle bordo ve kırmızı o geceye cok yakısıyor hep içimde kalmıştı nerde gorsem bende alıcam derdım Benım daha cok eksıgım var ama nolucak bılmem bu işin sonu
Canım hoşgeldin
Hayırlı olsun, düğünümüz aynı gün olacak :) İstanbul'da mı olacak düğünün?
hoopp haziran gelini olarak geliverdimm
100 tl ye hataydan aldımm bu aradaa
evet daha çok yeni aldığım gelin ayakkabım şudur;
Eki Görüntüle 1047313
güle güle giy canım
ne güzelmiş
bi de ben de böyle tutmalı filan istiyorum rahat olur diye
fiyat cok uygunmus
SELAM HERKESE
benim de düğünüm 8 haziranda olacak inşallah evimizi nikah tarihi tamam mekan tamam memur tamam
evimizi tuttuk salon ve oturma odamızın eşyalarını yaptırıyoruz bi yatak odası kaldı beyaz eşyaları aldık halı perde henüz beklemede çeyizde ufak tefek eksikler var. balayımızı ayarladık fethiyeden güzel bir taş ev kiraladık
gelinlik baktım kafamdaki şeyi yaptırıcam inşallah güzel olur bu akşam başlıyoruz gelinliğe kalan herşey duruyo panik oldum bee:18:
çookk çalışmamız lazım kızlarr çookk
haydi durmak yokk yola devam
A.selam cancaaazıım =))
ayy ne güzellll aynı gün ewleiyoruz hahahah
nerdeyse benimde hemen hemen bitti sayılır haftaya da halıları alıp tv alıp öteki haftada temizlik yapıp yerleştircez inşşş o kadar heycanlıyımkiii =)))
sen hangi şehirdesin bakiiim =))
İSTANBULL tatlım :) ya bizim ev boyancak daha hiçbişey gitmedi eve hersey duruyo sinir oluyom ya çok yavaş gidiyoz sanki:18:
merhaba arkadaşlar benim düğünüm de haziranda ama daha nikah işlemlerini başlatmadık. salona memur gelmicek ist.da olucak nikah. Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum da geç kalmışım gibi hissettim kendimi nikah için yer bulabilirim herhalde di mi?
Günaydıııınnn kızlarrrr
Sabah şekerleriniz bol olsun
napıyorsunuz uyanamadız mı halaa ne bu sessizlik bakiiiim
Düğün günü yaklaşıyor diye hüzünlendiniz mi nolduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?