2014 Haziran Gelinleri

içimi açtın bu stresli günümde. ohhh sefamız olsun .

Canım hoşgeldin
Hayırlı olsun, düğünümüz aynı gün olacak :) İstanbul'da mı olacak düğünün?

düğünüm 7 haziranda kızlar salon tutuldu ama daha nikah tarihi alamadık ayrı şehirlerde çalışıyoruz düğünümüz adanada olcak ve sadece hafta sonları bir araya gelebiliyoruz işlemler için de hafta içi başvurmak gerekiyor. bu ptsi seçimden dolayı okullar tatil olacakmış artık ptsi alınacak tarih.. offf ve daha çoğu şeyim eksik bakalım düğüne 2,5 ay kala nasıl halledilcek eksikler :18: sizde durumlar nasıll??

Halledersin halledersin hiç canını sıkma :)

Nikah tarihini pazartesi alırsın sabahtan öğleden sonra da başka şeyleri yaparsın

Her şey çabucak halloluyo

canım hiç sıkma canını ama bugunden sonra hızlanmanız şart en azından temel şeyleri evde eksik şeyler olursa onlar halledırır zamanla benım eksiğim çok ama takmıyorum en onemlı seyler gelinlik damatlık nikah rez. düğün fotoğrafçısı ve düğün mekanı bence balayına gidiceksen o da sımdıden ayarlamak daha ıyı olur Bende buradan fıkır alayım diye geldim cok yardımcı olan gordum damatlık fotoğrafçı düğün mkanı gibi cogu şeyi buradan onerılerle hallettım bende elimden geldiğince sana yardım ederım

bende kına ıcın kırmızı balık model bı elbise aldım kesınlıkle bordo ve kırmızı o geceye cok yakısıyor hep içimde kalmıştı nerde gorsem bende alıcam derdım Benım daha cok eksıgım var ama nolucak bılmem bu işin sonu

ben de kırmızı balık düşünüyorummm

Canım hoşgeldin
Hayırlı olsun, düğünümüz aynı gün olacak :) İstanbul'da mı olacak düğünün?

Saol canımm aminn hepimiz için hayırlısı olur inşallah 😍

Düğündaşız demek 😁

Yok istanbulda değil canım düğünüm 2düğünüm olcak biri egede biri karadenizde nasipse ☺

Senin hazırlıklar ne durumda? Kınan hangi gün ve istanbuldamı senin? Çok soru sordum galiba ☺

kızlar merhaba

Gelinlik ayakkabısını alan var mı bu konuda yardımcı olur musunuuuuz nerden aldınız nasıl ve ne kadarrr

kızlar merhaba

Gelinlik ayakkabısını alan var mı bu konuda yardımcı olur musunuuuuz nerden aldınız nasıl ve ne kadarrr

hoopp haziran gelini olarak geliverdimm
100 tl ye hataydan aldımm bu aradaa
evet daha çok yeni aldığım gelin ayakkabım şudur;

güle güle giy canım
ne güzelmiş
bi de ben de böyle tutmalı filan istiyorum rahat olur diye
fiyat cok uygunmus

evett %50 indirim yaptırdım çenemle bu fiyata geldii
teşekkür ederim
umarım sen de gönlüne göre bulursun bi ayakkabı

SELAM HERKESE

benim de düğünüm 8 haziranda olacak inşallah evimizi nikah tarihi tamam mekan tamam memur tamam

evimizi tuttuk salon ve oturma odamızın eşyalarını yaptırıyoruz bi yatak odası kaldı beyaz eşyaları aldık halı perde henüz beklemede çeyizde ufak tefek eksikler var. balayımızı ayarladık fethiyeden güzel bir taş ev kiraladık
gelinlik baktım kafamdaki şeyi yaptırıcam inşallah güzel olur bu akşam başlıyoruz gelinliğe kalan herşey duruyo panik oldum bee:18:
çookk çalışmamız lazım kızlarr çookk

haydi durmak yokk yola devam

A.selam cancaaazıım =))

ayy ne güzellll aynı gün ewleiyoruz hahahah

nerdeyse benimde hemen hemen bitti sayılır haftaya da halıları alıp tv alıp öteki haftada temizlik yapıp yerleştircez inşşş o kadar heycanlıyımkiii =)))

sen hangi şehirdesin bakiiim =))

İSTANBULL tatlım :) ya bizim ev boyancak daha hiçbişey gitmedi eve hersey duruyo sinir oluyom ya çok yavaş gidiyoz sanki:18:

İSTANBULL tatlım :) ya bizim ev boyancak daha hiçbişey gitmedi eve hersey duruyo sinir oluyom ya çok yavaş gidiyoz sanki:18:

haha 1 ay önce bende böyle diyordum yaa ne kadar yawaş gidiyoruz die ama merak etme yetişiyor her şey =))

bizim ew nisan aynın ortalarında yerleşir kesin olarak sonra da gelin-damat bohçası alışwerişi, tatil alışlwerişi, derken son ayları alışwerişe ayırcaz bakalım =))

sende bozma moralini canımm ama boya işini bu hafta halledin derim =)

cnm aldınız degılmı nıkah gunu hıc geç değil cunku düğüne az kalmış herşey yolunda mı

Günaydıııınnn kızlarrrr

Sabah şekerleriniz bol olsun

napıyorsunuz uyanamadız mı halaa ne bu sessizlik bakiiiim

Düğün günü yaklaşıyor diye hüzünlendiniz mi nolduuu

Günaydıııınnn kızlarrrr

Sabah şekerleriniz bol olsun

napıyorsunuz uyanamadız mı halaa ne bu sessizlik bakiiiim

Düğün günü yaklaşıyor diye hüzünlendiniz mi nolduuu

Tünaydın diyim ben de bari :)

Uyanmaz olur muyuz iş güç bizi bekler. :)

Ben çalışıyorum haziranın ilk haftası ayrılacağım işten. Herkes ne kadar rahatsın sen çeyiz falan baksana diyor ben de ya yaparız nolcak diyip duruyorum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…