2014 Haziran Gelinleri

Bitanem iş güç yok diye bende kendi kendimi yiyorum ona buna takılıyorum..
Tek sorunum rende. Tutma yeri pembeli rende arıyorum, yok..

kızlarr dün ev baktıkk evler ne kadar pahalı yaaa

sorma be cnm ilk defa kira ödücz ne zormus yaa tutmadan ödemeden düşüncesi sarıyor insanı rabbim cümlemize huzurla mutlulukla oturabilecegimiz evler almayı nasip eder inş

kızlarr dün ev baktıkk evler ne kadar pahalı yaaa

hemde ne pahalı canım bizde ew tuttuk 2 hafta önce sıfır bina 3.kat 700 tl kra, 1000 tl depozito ve emlakçıdan tuttuğumuz içinde 700 tl emlakçı parası verdik...

hayat ne pahalı 85 m2 ew bide balkonumda yok şaka gibi

merhabaaa
ben hem mayıs hem haziran geliniyimm
buraya katılabilirimm sanırımm

Ben varımmmmmmmmmmm. Evim yok, eşyalarım yok, gelinliğim yok çünkü nişanlım yok offf offfff

Bende haziran geliniyim 21 Haziran düğünüm
Çoğu ıvır zıvırlar hazır, gelinliğim hazır, evimizin bitmesini bekliyoruz nişanlımla sonra gelsin eşyalar
Düğünümüz'den bi hafta sonra ramazan olduğundan dolayı, balayımızı bayramdan sonra yapacağız
Çok stresliyim çoook

Selam kızlar

Bende haziran geliniyim kısmetse 😍
15haziran ilk düğünüm 21haziran ikinci düğünüm olcak☺😍

Bizde çok şükür çoğu şeyimizi hallettik eşyalarımızı fln aldık kısmet olursa nisan sonu mayıs başı gibi boya badana işine girişip mayıs 15gibi yavaş yavaş evimizi döşemeye başlıcaz zor işler ama herbiri ayrı heycan gerçekten Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu günleri geçirmemizi nasip eder inşallah ☺😍

Haklısın cnm da sinirim bozuluyor işte (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napcezzzzzzzzzzz. herşey son anlara kaldı. koşmamız değil uçmamız lazım

yapck bişey yok bizde uçucaz tatlım bizim mutlulugumuz daim olsunda gerisi çokta lulu bee ne kadar pozitifim aslında ben böle brii değilimdir dikdatör böle istediğim anda olsun herşey işte vakiti kaçınca panikleyen biriydim düğünümüze 2 buçuk ay kalmıs ve ortada hiç bişey yok veee ben mutluyum stres yok bişey yok ohhh yansın bu dunyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…