Tünaydın diyim ben de bari :)
Uyanmaz olur muyuz iş güç bizi bekler. :)
Ben çalışıyorum haziranın ilk haftası ayrılacağım işten. Herkes ne kadar rahatsın sen çeyiz falan baksana diyor ben de ya yaparız nolcak diyip duruyorum :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nikâh tarihi aldık.
Evimizi tuttuk.
Sıra mobilyaya geldi. Yatak odası beğendim, oturma grubu beğendim.
Gelinlik olayına hiç girmedim :SBir an önce harekete geçmem lâzım.
kızlar merhaba
Gelinlik ayakkabısını alan var mı bu konuda yardımcı olur musunuuuuznerden aldınız nasıl ve ne kadarrr
Kızlar gelinliğimin fotoğrafını koydum gelinlik kısmında nasıl link verilir bilmiyorum yorum yapar mısınızEki Görüntüle 1051664
gelinlik olayına bi an evvel başlasan iyi olur canım hazirandaysa düğün malum 2 ayımız kaldı özel dikim olcaksa bi an önce başla derim
SELAM HERKESE
benim de düğünüm 8 haziranda olacak inşallah evimizi nikah tarihi tamam mekan tamam memur tamam
evimizi tuttuk salon ve oturma odamızın eşyalarını yaptırıyoruz bi yatak odası kaldı beyaz eşyaları aldık halı perde henüz beklemede çeyizde ufak tefek eksikler var. balayımızı ayarladık fethiyeden güzel bir taş ev kiraladık
gelinlik baktım kafamdaki şeyi yaptırıcam inşallah güzel olur bu akşam başlıyoruz gelinliğe kalan herşey duruyo panik oldum bee:18:
çookk çalışmamız lazım kızlarr çookk
haydi durmak yokk yola devam
kızlar merhaba, benim düğünüm de 22 haziranda. şimdilik heyecan yok bende daha hiçbir şey hazır olmadığı için olsa gerek. Ev tutmadık henüz o yüzden büyük eşyalar da alınmadı gelinlik dikimi için biryerle anlaşılmadı davetiyeler basılmadı vs. Sadece benim çeyiz ve düğünün olacağı mekan hazır o kadar. Benim sıkıntım bambaşka ama. Kilolar67 kiloyum ideal kilom 58. (daha önce diyetisyene gitmiş tüm ölçüm ve testler yapılmıştı ordan öğrenmiştim) yani 9 kilo fazlam var. 38 bedenim. çok kilolu görünmüyorum ama gelinlikte zarif görünmeyi çok istiyorum. Ilginç şekilde sanki evlenecek olan ben değilim gibi bir türlü harekete geçip diyete başlayamıyorum iştahım aşırı açıldı son aylarda ne olacak bilmem. Sizlerin arasında var mı düğünü için kilo veren vermeye çalışan ? Gaza gelmem lazım bir an önce
Günaydııın kızlarr napıyorsunuz bakiim haftasonu neler yaptınız hai anlatın
mobilya baktık cnm aldık gibi bişeyev baktık yine yok ama aramaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?