Daha önceki makyajlarına bakabilirsin bana kırmızı far sürdü bayılcaktım nabtın sen dedim yaa kıpkırmızıı sonra siyah sürdü simsiyah çok koyuuu dedim başının etini yedim meğer gölge yapcakmış güzel oldu sonra
Kızlar düğüne 3 gün kala kuaförü değiştirdim. Yerinde bir karar verdiğimi düşünüyorum önceki kuaförün yeşil far kırmızı ruj kullanırız demesiyle koşar adım uzaklaştım bölgeden -.-
Cok dogru bir karar vermişsin canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de. Şimdikinin yeri biraz uzak ve randevum 7.30 da
Yarın kına gecesi var ve canım çok sıkkın benim ya
niye tatlım noldu?
Benim de diğer gün var ve sanki sürgün işkence günleri başlıcakmis gibi sıkılıyor canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi kaç eksik bişeyimiz var ama basit şeyler babam o kadar büyütüyor ki durumları. Bi de erkek tarafının yapması gereken şeyler. Gönderme yapıyor ilgilenmiyorlar bak demeye çalışıyor.
Araba süsleme mesela randevu almadılar mı çiçekçiden yaptıramıcaklar çok geç kalındı falan diyor. Halbuki hiç randevu alındığını duymadım ben.
Dini nikah için bi girişimde bulunmadık bu akşam veya yarın akşam çağırırız imamı diye düşünüyoruz önceden gidip konuşmadılar diye ona sinirleniyor.
Dün akşam arkadaşımla buluştuk yemek yedik falan kızıyor işte işlerinizi halletmiyosunuz çok zamanınız var gibi arkadaşnla 3 saat geçiriyosunuz falan deyip duruyor.
Her şeyde yaşattı bunu bana nikah günü alırken davetiye bastırırken nikah şekerinde falan. Çok şükür biz de her şeyi güzelce tamamladık o zamanlar duymazlıktan geliyordum baya. Şimdi 2 gün kaldı düğüne 2 saatte bir söyleniyor artık çok doldum ben de
Bi kaç eksik bişeyimiz var ama basit şeyler babam o kadar büyütüyor ki durumları. Bi de erkek tarafının yapması gereken şeyler. Gönderme yapıyor ilgilenmiyorlar bak demeye çalışıyor.
Araba süsleme mesela randevu almadılar mı çiçekçiden yaptıramıcaklar çok geç kalındı falan diyor. Halbuki hiç randevu alındığını duymadım ben.
Dini nikah için bi girişimde bulunmadık bu akşam veya yarın akşam çağırırız imamı diye düşünüyoruz önceden gidip konuşmadılar diye ona sinirleniyor.
Dün akşam arkadaşımla buluştuk yemek yedik falan kızıyor işte işlerinizi halletmiyosunuz çok zamanınız var gibi arkadaşnla 3 saat geçiriyosunuz falan deyip duruyor.
Her şeyde yaşattı bunu bana nikah günü alırken davetiye bastırırken nikah şekerinde falan. Çok şükür biz de her şeyi güzelce tamamladık o zamanlar duymazlıktan geliyordum baya. Şimdi 2 gün kaldı düğüne 2 saatte bir söyleniyor artık çok doldum ben de
Kızlar kına gecem çok güzel geçti cuma akşamı erkek tarafı da çok beğendi bizden herkes de memnun ayrıldı :) hortum olacak dolu yağacak dediler şansıma gayet güzeldi hava :) kına yakıldıktan sonra hemen bitti ama keşke biraz daha sürseydi :/
Bugün dini nikahı kıydık ama hakkaten resmi nikahtan önce yapmıyorlarmış tanıdık hoca olunca hallettik. Aslında çok kötü resmi nikahı düğün akşamı yapanlar nasıl dini nikah kıydıracak ??
Yarın 1 de düğün var sabah 6da kalkıcam hadi bakalım :)
Çok sevindim kınanın güzel geçmesine benim kv kına düğünden güzel oldu demişti kız tarafı olarak gururlandık
Resmi nikahı gece yaptık biz hoca tanıdıktı dini nikahı önce yaptık ama gerçekten nikahtan sonraya kalsaydı ya gece 12 de yada ertesi gün olurdu düğün gecesi baba evine gelirdim
İnşallah yorgun olmazsın ya 6 da kalkıp yazık sana
Umarım çook güzel geçer
kızlar benimde düğünüm 28 hazirandaydı. izmir swiss oteldeydi. gerçekten çok çok güzel geçti. gelinliğimide alsancak ta modacı sinem mardi ye yaptırdım. 3 hafta teslim ettiler. ben bile bu kadar kısa sürede olabileceğini düşünmüyordum. tam da istediğim gibi oldu. darısı yeni evleneceklerin başınaç
Hayırlı olsun canım tebrik ederim evin de tamam mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?