2014 Haziran Gelinleri

Öncekinde daha öncekileri görme şansım yoktu ama kadın gelin dediğin gösterişli olur düşüncesindeydi. Şimdi anlaştığım yerde gördüm yaptığı gelinleri beğendim :)

Cok dogru bir karar vermişsin canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niye tatlım noldu?

Bi kaç eksik bişeyimiz var ama basit şeyler babam o kadar büyütüyor ki durumları. Bi de erkek tarafının yapması gereken şeyler. Gönderme yapıyor ilgilenmiyorlar bak demeye çalışıyor.

Araba süsleme mesela randevu almadılar mı çiçekçiden yaptıramıcaklar çok geç kalındı falan diyor. Halbuki hiç randevu alındığını duymadım ben.
Dini nikah için bi girişimde bulunmadık bu akşam veya yarın akşam çağırırız imamı diye düşünüyoruz önceden gidip konuşmadılar diye ona sinirleniyor.
Dün akşam arkadaşımla buluştuk yemek yedik falan kızıyor işte işlerinizi halletmiyosunuz çok zamanınız var gibi arkadaşnla 3 saat geçiriyosunuz falan deyip duruyor.
Her şeyde yaşattı bunu bana nikah günü alırken davetiye bastırırken nikah şekerinde falan. Çok şükür biz de her şeyi güzelce tamamladık o zamanlar duymazlıktan geliyordum baya. Şimdi 2 gün kaldı düğüne 2 saatte bir söyleniyor artık çok doldum ben de

emin ol bunları düğünden sonra hiiiç umursamayacaksın
boşver canım
duyma
konussun
cevap vermemeye calıs
bende de oldu böyle seyler
arabaya süsletmek icin biz bi gün önce aksam konustuk hallettik
dini nikahta 10-15 dakikalık iş
onu da aksam halledersiniz bitti gitti:)
sen içini ferah ttuut

Canım babam aslında sen gidiyorsun diye üzüntüsünde böyle yapıyor.bu şekilde yansıtıyor bir baba için hiç kolay degil

Araba süsü olarak araba için dudak kaş kirpik bide duvak almıştık öyle güzel oldu ki doyamadım bakmaya

Kızlar kına gecem çok güzel geçti cuma akşamı erkek tarafı da çok beğendi bizden herkes de memnun ayrıldı :) hortum olacak dolu yağacak dediler şansıma gayet güzeldi hava :) kına yakıldıktan sonra hemen bitti ama keşke biraz daha sürseydi :/

Bugün dini nikahı kıydık ama hakkaten resmi nikahtan önce yapmıyorlarmış tanıdık hoca olunca hallettik. Aslında çok kötü resmi nikahı düğün akşamı yapanlar nasıl dini nikah kıydıracak ??

Yarın 1 de düğün var sabah 6da kalkıcam hadi bakalım :)

Çok sevindim kınanın güzel geçmesine benim kv kına düğünden güzel oldu demişti kız tarafı olarak gururlandık

Resmi nikahı gece yaptık biz hoca tanıdıktı dini nikahı önce yaptık ama gerçekten nikahtan sonraya kalsaydı ya gece 12 de yada ertesi gün olurdu düğün gecesi baba evine gelirdim

İnşallah yorgun olmazsın ya 6 da kalkıp yazık sana

Umarım çook güzel geçer

Çookk güzel de geçti :) 6da kalktım 8de gelinliği giydim akşam da saat 10da çıkardım. Gelin arabamız bozuldu düğün çıkışı fotoğraf çekiminde bizi gelip aldılar minibüs gibi bişeyle sonra benzin almaya falan girdiler halimize çok güldük bisürü anımız oldu :)

Saat 10da duvakla yemeğe indim otelde herkes tebrik ediyor falan çok güzeldi :)

kızlar benimde düğünüm 28 hazirandaydı. izmir swiss oteldeydi. gerçekten çok çok güzel geçti. gelinliğimide alsancak ta modacı sinem mardi ye yaptırdım. 3 hafta teslim ettiler. ben bile bu kadar kısa sürede olabileceğini düşünmüyordum. tam da istediğim gibi oldu. darısı yeni evleneceklerin başınaç

Hayırlı olsun canım tebrik ederim evin de tamam mı? :)

Hayırlı olsun canım tebrik ederim evin de tamam mı? :)

mobilya konusunda biraz sorun yasadık onuda sinem mardi ye yaptırdıgım gelinlik gibi özel yaptıralım dedik cok sükür gelinlikte hiç sorun yasamadım ama mobilyacılar hep istemediğim ayrıntılar eklemis sandalyeleri tassız istemistim taslı yapmıslar kırlentleri sectiğim kumastan yapmamıslar keske gelinliği özel yaptırdıgımda ki kadar özen gösterilseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…