ben de evleneli 3 gün oldu kızlar.
hala alışamadım. annemle akşamları otururduk, gülerdik, babamla da öyle. aramızda bazı espriler vardı mesela, bahseder bahseder gülerdik. şimdi eşime söylüyorum mesela gülmüyo bi tuhaf oluyorum, çok arıyorum onları. eve de ısınamadım. 2-3 saatte bir ağlama krizi geliyo, ta kalbimin içinden geliyo durduramıyorum
Balayına çıkmadınız mı cnm
Kına gecesini böyle duygusal şeyler yaşamak istemediğim için başta hiç istemedim ama ailemin ısrarı üzerine mekan tuttuk.
İnsanların içinde ne ben ağlamak istiyorum ne de annemin ağlamasını ama kendimi tutamam heralde annem de öyle
Senin düğün de oldu mu? Yoksa olacak mı?
Bizimki düğün salonunun fotoğrafçısı canım istanbul pendikte. Sen nerdesin? Bir tane de arkadaşım var nişan çekimimizi yapmıştı. İstersen özel mesajla facebook sayfasını verebilirim
Bende ikiye bolundum evim antalyada ailem istanbulda istanbuldaki ceyizlerim kaldi yerlesecek kina kiyafetimi bile dun aldim halılarım kaldı birde nisanlimin is yogunlugundan firsat bulamadik bugunde annemin evini temizliyorum cam siliyorum sanki hic evlenecek olan ben degilmisim gibi hic heyecan yok bende normal mi bu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Balayı bitti dönüyoruuuz keşke hiç bitmeseydi rüya gibiydi
hiç bitsin istemiyo dimi insan ya off offf bende şuan biran önce gitmek istiyorum bi kaç gün sonra balayında olucaz inşallah dönüşü düşünmek bile istemiyorum
Son gece bi ağlama krizi geldi
Sanki sevgilimle tatildeymişimde dönünce annemin yanına bırakıcak gibi hissederken aklıma kendi evimize gidiceğimiz geldi bir kötü oldum anlatamam
Ne yemek yapıcam evi nasıl çeviricem böyle garip şeyler düşündüm belirsizlik kötü yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?