2014 Haziran Gelinleri

Balayına çıkmadınız mı cnm

Düğünüm 4 gün sonra sevinmekle üzülmek arasında bir duygu.. Annemin ağlayan yüzü aklima geldikçe kahroluyorum. Biraz da kendimi suçluyorum,Annem eşimi istemedi hiç... aglmasinin bir sebebi de o zaten, o yüzden bana daha zor geliyor bir de annemden ayriyim sekiz yıldır o memlekette ben gurbette yılların özlemi hasreti varken bir de üstün istenmeyen damat kırginlığı oldu kötü oldu
Şuanda düşündüğüm tek şey düğün bittiğinde o salondan nasıl ayrılacağım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de düğünüm 21 haziranda kızlar bende de fazlasıyla hüzün var sürekli ağlıyorum sürekli ailemden nasıl ayrılacağını düşünüyorum. Allahım yardımcımız olsun atlatırız bu günlerinde inş.

düğünüme bir hafta kaldı benimde heyecan iyice tavan yapmış durumda kızlar hala şaka gibi geliyo bazen:18:

Düğüne 10 gün kalmış ben günler yavaş geçsin diye umutlanıyorum.Sanki askere gidiyorum ne bileyim bi düğünde gelin gördüm mü neden mutlu ki bu diye düşünüyorum.Öyle karmaşık saçma stresli ağlanası bi durum. :18:

Eksikler hiç bitmeeeeeez ben de evimi yerleştiremeden evlendim tabi sadece kendi kıyafetlerimi yerleştiremedim

5 günlük taze gelinim hadi kızlar evleninde yeni topiklerde buluşalım

Ben de ev eşyalarını falan düğünden sonraya bıraktım. Başka şehirde olunca sürekli git gel yapamıyorsun gitsen de kalacak yer sıkıntısı var en iyisi gidince eksikleri tamamlarız dedik :)

Kendi eşyalarımı da nasıl göndericez bilmiyorum nakliyeci ayarlasak öyle büyük bi eşya yok. Çeyiz ve kıyafetler ve kitaplar falan ?

Bende ikiye bolundum evim antalyada ailem istanbulda istanbuldaki ceyizlerim kaldi yerlesecek kina kiyafetimi bile dun aldim halılarım kaldı birde nisanlimin is yogunlugundan firsat bulamadik bugunde annemin evini temizliyorum cam siliyorum sanki hic evlenecek olan ben degilmisim gibi hic heyecan yok bende normal mi bu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizimki düğün salonunun fotoğrafçısı canım istanbul pendikte. Sen nerdesin? Bir tane de arkadaşım var nişan çekimimizi yapmıştı. İstersen özel mesajla facebook sayfasını verebilirim

fotografcı adını verebilirsin canım pendıkte

bende de heyecan yok ya sakin sakin geçiriyorum günleri son 10 gün kaldı zaten :)

Ben de hiç heycanlanmamıştım aksine sinirli gergin agresiftim son gün tavan yaptı heycanım böle kendini göstrdi belkide

Balayı bitti dönüyoruuuz keşke hiç bitmeseydi rüya gibiydi

hiç bitsin istemiyo dimi insan ya off offf bende şuan biran önce gitmek istiyorum bi kaç gün sonra balayında olucaz inşallah dönüşü düşünmek bile istemiyorum

hiç bitsin istemiyo dimi insan ya off offf bende şuan biran önce gitmek istiyorum bi kaç gün sonra balayında olucaz inşallah dönüşü düşünmek bile istemiyorum

Son gece bi ağlama krizi geldi
Sanki sevgilimle tatildeymişimde dönünce annemin yanına bırakıcak gibi hissederken aklıma kendi evimize gidiceğimiz geldi bir kötü oldum anlatamam

Ne yemek yapıcam evi nasıl çeviricem böyle garip şeyler düşündüm belirsizlik kötü yaptı

biz balayına da gidemiyoruz çok isterdim biraz tatil yapmak ama müstakbel beyim çalışıyor düğünden sonraki hafta sonra da ramazan zaten

günaydınnn kızlaaaaaaaar

evlendim balayına gittim geldim bugün iş başı yaptıııım cok sıkıcıı:26:

orasıda artık senin evin ama öyle düşün zamanla alışırsın ilk zamanlar böyle hissetmen normal şimdi bende kendi evimde misafirim artık herkes öyle söylüyo yemekti temizlikti hepsi olur bi şekilde kafana takma bence sen evini benim diye iyice benimseyip alıştıktan sonra herşey girer yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…