Kızlar merhaba :) 23 haziranda da benim düğünüm var ama ayın 13ünde olmam gereken regliyi olamadım halen çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım sizce? Geciktirici mi beklemek mi? Düğün sonrası da balayına gideceğim haliyle sıkıntım büyük:2:
bence bekle canım
strestendir
stres yapma kendini sıkıntıya sokma
hemencecik olursun:)
Dertleşmek istiyorum sadece dün evlendim ama simdiden cok pismanim o kadar mutsuzum ki anlatamam kinamda ve nikahimda burnumdan geldi ne evden gelin cikabildim ne nikahimdan birsey anladim uzuntumden hastanelik oldum nikah sirasinda hayir demeyi bile dusundum bir kabusun icindeyim Allah sonumu hayir etsin cok mutsuzum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dertleşmek istiyorum sadece dün evlendim ama simdiden cok pismanim o kadar mutsuzum ki anlatamam kinamda ve nikahimda burnumdan geldi ne evden gelin cikabildim ne nikahimdan birsey anladim uzuntumden hastanelik oldum nikah sirasinda hayir demeyi bile dusundum bir kabusun icindeyim Allah sonumu hayir etsin cok mutsuzum
Oh ne güzel :) şu arabaya saldıranlar yüzünden benimki de çok sinirlenir kesin. Bi de arabayı kiralıcaz biz inşallah arabaya zarar vermezler :/ben de başımdan geçenleri yazayım kızlar :)
Tüm hafta ve öncesinde hava durumuna baktım Allahım noooluuur yağışlı olmasın diye dualar ettim,hatta cuma günü gök delinmişcesine yagdı. Şükürki Rabbim cumartesi havayı actııı hava cok güzeldi. Yağsa da Allahın takdiri diyecektim.Yağış olacak falan diye sıkıntıya sokmayın kendinizi,olacağı varsa oluyo çünkü.
Anadoludn avrupaya gidişte kaza olmuş,baya ölümlü falan,trafik felçti. Düğün yerine zar zor gittik,giderken düğün arabasına saldıran cocuklar vardı.Aman Allahım nasıl bi saldırma,eşim sinir oldu,bagırdı falan yok gitmiyolar,ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Geç kaldığımız için fotograf çekimi oldu ancak hiç içime sinmedi,o yüzden fotografcı arastırıp tekrar cektircem
Zaten saçımla makyajımı da çok sevmedim. Ugurkan Libadiye ye gittim ama adı var diye siz gitmeyin,makyajı kadın o kadar özensiz yaptı ki ben yapsam daha güzel olurdu. Yine de idare ederdimm
Bi de bi süre snra kasmanın bi anlamının olmadıgını anladım,ne kadar kusursuz olsun desen de illa bişey cıkıyo:)
Nikah kısmında heyecandan ölebilirdimmmm
Sonrasında vur patlasın cal oynasın :) Hiç oturmadım
Fotoğraf çekimi yapamadık havaya güvenemediğimiz için ama söz aldım eşimden yapıcaz önümüzdeki günlerde ben de tekrar gelinliğimi giyiceeem
@Seaslug cidden gittin parka yani
Kızlar düğüne 3 gün kala kuaförü değiştirdim. Yerinde bir karar verdiğimi düşünüyorum önceki kuaförün yeşil far kırmızı ruj kullanırız demesiyle koşar adım uzaklaştım bölgeden -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?